Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hayırlı geceler güzel sabahlara uyanmak dileğiyle sağlıcakla kalın.
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Bilmukabil hocam.
Hayırlı geceler.
Saygılar.
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin cümlemize, Altın ne için biriktiriyoruz hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için..
Oscarlık senoryo yazıp oynayamayız bizlik deyil diyororuz, uslup güzelse saygı hoşgörü varsa gerisi teferruattır tanıştığıma memnun oldum yön ne terafa:))
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Ne mutlu hocam inşallah kasayı doldurursunuz. İpucu hollywood filmlerinde olur hocam, ben seri yatırımcıyım nasıl ipucu vereyim şimdi, aksine delilleri yok ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bu arada unutmuşum grafik postu çıkınca farkettim üç hafta öncesine ait destek dirençler çok güzel çalışmış Maşallah
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()gece gece tebessüm ettirdiniz piyasa stresim geçti:)) altını çeksem kasayı doldursam yeterli; ) Sizin nikte bana tanıdık geldi de çıkartamadım ip ucu verseniz:)
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Hocam nickinizi görünce bir an tedirgin oldum ama mıknatıs altın, gümüş, alüminyum ve bakır gibi metalleri çekmez. @bashar89 ın tenekesini çekebilir belki, o düşünsün.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Allah razı olsun hocam sevgiler saygılar uzun zaman oldu görüşemedik inşallah herşey yolundadır?
Hayırlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Günaydın Emrah hoca kim nick ne kuzum
1BeğenmedimŞikayet
Hayırlı ()EyvAllah gönlü güzel hocam, sizde öyle gönüldesiniz, @Ata_kizi_07 @Azraa_ bilmukabele, hürmetler.
Benjamin'e gelince onunla zaten Merkez ilgileniyor, ayağa kaldırmıyor, otur oturduğun yerde diyor.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Klavye hatası olabilir dert etme; )) Emrah hocayı takip ediyormusun onun görüşleri çok değerlidir..
İyi geceler kendine iyi bak relax; ))
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgördüm değerli hocam nasılsınız aleykümselam Dumanlı dağlar çok özlendi; )) önce Gram altın sayfasında yazardık burda tanıştık eski dostlarla beş yıldır biz bizi biliriz her daim saygı sevgi kardeşlikten geçti yolumuz @Nurr06 @H_s_Bursa @Azraa ismini sayamadığım kıymetli arkdaşlarımız sizde onaların arasında gönüldesiniz iyi geceler diliyorum.
benjamine mukayet ol fazla havalanmasın:))
Hayırlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Analizci mi ben mi 5900 görmüş tepe ben 6000 den döndü yazıyorum kaç zaman sonra fark ettim:))) sen satarken ses et 2026 da:)) iyi geceler canım
1BeğenmedimŞikayet
Hayırlı ()Hocam hoşgeldiniz, hayırlı geceler, Dumanlı Dumanlı Oy Bizim Eller'diye bir türkü vardı hatırladığım kadar, selamlar
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nakite mi ihtiyacın var Seldacım aslında sen iyi analizcisin dibi tepeyi tahmin edersin en doğru kararı kendin vermelisin biz ne desek aklın yapmadığında kalır; ))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin, sende Allaha emanet ol Nur iyi geceler sağlıcakla kal.
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Bilirim sağolsun, tşk ederim canım sizlerinde rast gelsin gönlünüzce olsun herşey Allah'a emanet olun görüşmek üzere..
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Geçen 30k civarı kar vardı şimdi epey düştü sanırım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Son pişmanlık fayda etmez şimdiye odaklan geçmişi değiştiremezsin, anlık ne kadar 2 ajda bilezik 10 gramdan
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Yeni aldığımı biliyorsun 12 13 binken almadık 41850 den aldım 2 tane 83.5k
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dumanlı bu Ateş gibi grafikte analizde piyasada fena döktürür; ))yatırım mı yapacaktın borç mu Allah kolaylık versin işin gücün rast gitsin arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Alsan pişmansın almasan yine pişman kaçtan aldın ki ajdaları üzlüyorsun geçen yıl 27 binden bu yıl 41.250 den almıştım burayada yazdım normalde gram Çeyrek Ata altın alıyorum nakitime göre kolumdaki bilezik dursun yakışıyor niye bozayım; ))
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Emeğine sağlık dumanlı hemşehrimin döktürmüş yine kendisi yok heralde burda flu mu yoksa:)bir hafta daha dayanamadı ons ya satış yapcaktım ben biraz nasip olmadı hayırlısı hallettik bi şekilde nakit açığını
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Güzel yürekler yılların dostluğu Unutulmaz 1606; ) Dumanlının ons grafiği incele istersen arkadaşım güzel çalıştı tam destekten tepki aldı nokta atışı kendisine teşkkürler. Ons direnci 4156.8 4211 4265 destekleri grafikte inceleyebilirsin
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Evet ama keşke satıp alttan alabilseydim:)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Sende özlendin yerin hep özel canım arkadaşım,0616 herdaim hiç unutlulurmu hemşehrin
0BeğenmedimŞikayet
SESVER_AUTO ()EsparatoR yazıcaktım ama nasip değilmiş
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Değiştirilmiyor torpil de yapılmıyor; ) Sizin nik benimkinden hallice; )) yeni nik alsanız ne olurdu?
SESVER_AUTO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aleykümselam can arkadaşım ne zamandır yoksun farkındayım çok özlendin Angaralı Dumanlı hemşerine selamını iletirim altın kalbli hemşehrimide unutmayalım @H_s_Bursa
0BeğenmedimŞikayet
SESVER_AUTO ()Nick değişiyormuki bende değiştirmek istiyorum