Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Yok hocam niyetim belli ameller niyetlere göredir:)
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ama niyetinizi biliyoruz. tşkrler. sizinde inşallah.
Nusa03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()eksik söyleme bari.. dertleride bin eylerse ne olacak..)
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Eyvallah hocam Allah birinizi bin eylesin
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yön yukarı normalde beklesin.
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Günaydın hocam size maşâEllah dediğiniz gibi oldu hocam şimdi ne olur fonet değişiklik varmi size zahmet baksaniz
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Eyvallah hocam. Bu gün bölünme haberi gelmiş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ondan yükselmiş sabah ne yapar bakalım. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()duruma göre davranırdım... sabah ilk dakikalarda hareketli olacaktır. dk grafik çok önemli. ama siz onu yapamazsınız. ( dk grafik elbette bazen yanıltıyorlar ama bakmak zorundayız)... size satın diyemem.. bu hem ahlaki değil hemde sorumluluk gerektirir... ama genel yön yukarı. düşsede beklerim diyorsanız beklemek mantıklı.. kurtulmak dipten hisse almak istiyorum diyorsanız satınız başka bakınız.. grafik normalde düşer demiştim. ama güvenemem oynarlarsa sebep olmuş olurum..
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam siz olsaydınız ne yapardınız:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()mrb. fonlar hakkında yeterli bilgim yok. yanıltmak istemem..
necom için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()onet 17,60 gelsinde orda konuşuruz.. çünkü direk 15,60 düşme ihtimali daha yuksek.. her ikiside ihtimal. ama genel yön normalde bu grafik düşer. şöyle ki 17,60 gitsede düşer.
DEMİŞTİK...
fonet daha önce 17,60 ye yukselme ihtimali var demiştim. ayar ladılar tavan 17,50 ye gelecek şekilde kurguladılar sonra al 17,50 dediler.. bu grafikte bu ihtimal güçlü idi.. tamda 17,50 de kestiler.. şimdi olacak olan yukselirse teknikte oynanarak yukseltmiş olacaklar ki uzunca gidebilir.. düşerse uzunca düşer. muhtemeln 14,50 gelir.. ne olacak bilmiyorum. belirtti işaret yok.. ( NORMALDE BU GRAFİK DÜŞER YUKSELİRSE OYNANMIŞ OLACAK GRAFİKTE OYNADIKLARINDA NORMALDE UZUNCA GİDER)..
0BeğenmedimŞikayet
necom ()Mrb günlük hangi fon uygundur
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam bölünme muhabbeti var acaba ne olur bu haliyle mi bölünür
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bu durumda grafikler net çalışmıyor. terste bırakmak için elinden geleni yapıyorlar.. taki bu formasyon değişene kadar analiz yapmak istemiyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam fonet çıkıp petkm almak mantiklimi?
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()olabilir yön yukarı..
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam petkm için ne dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam 6 42 :))
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()fonet 17,60 gelsinde orda konuşuruz.. çünkü direk 15,60 düşme ihtimali daha yuksek.. her ikiside ihtimal. ama genel yön normalde bu grafik düşer. şöyle ki 17,60 gitsede düşer.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()6,46 gibi tekrar düşer muhtemelen. dmlknt. maliyet kaç..
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam fonette 17 60 çıkmak mantiklimi. tekrar düşüş bitsin girmek için? Sizin fikriniz ne olur benim için önemli. sorumliluk bende
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam bekletirmi cok
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()dmlknt düşecek dedim de korkutmak gibi olmasın. maksimum 6 ya düşer.. normalde bu hissede dip mümkün değil. en azından 6,70 gelmeli...
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()fonet daha önceki yazdığım gibi ..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()dmlknt olmadık şeyler yapıyor.. 6,20 ye kadar düzeltme mümkün demiştim.. 6,22 ye düştü ancak uygun değil sanırım tekrar düşürecek.. ((
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam dmlkt ve fonet son durum ne olabilir değişen bir şey varmi
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Takma kafana takma kafana olur öyle şeyler (:
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Şiddetli gecimsizlik
")
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Fena olmuş düzelir inşallah ("
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Tavuklar horozlar kumesden kovdu
Etacar
")
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)