Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()48,03 ile muhtemel tepe rakamının an itibariyle nereden geldiğini ilgili hücredeki formüle baktığımda saniyeler içinde görüyorum ve yine saniyeler içinde bu rakama bağlı kanalın dip rakamını da görebiliyorum yani olası düşüşte asla dokunmaması gereken bir dip rakamı var. Bu rakamı olası 46,10 Altın daki kapanış sonrası paylaşacağım şimdi en önemli rakam 46,10 takip edilmelidir ve TRENDSEL olarak ilk alım rakamıdır t hü
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()tl bazlı uzun vade tutarım derseniz Altın ve gümüş gözü kapalı alınır arkadaşım çünkü usd try ayağı ile yönü hep yukarı olacaklar.
ons bazlı ise full olmamk şartıyla kademeli alımlar yapabilirsiniz. ons olarak sağlam ve derin düşüşler gerek altın gerekse de gümüş için yaşanabilir ve şayet böyle bir düşüşe yakalanırsanız elinizde muhakkak döviz bulundurun.
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()altın ve gümüş satmalimi yoksa gidecek yeri varmı beklemeli mi daha doğrusu Altan almak için satmalimi
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Anatrend çok güçlü ise dinle dinlene yükselir usta saygılar
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()piyasada sürekli yükselen bir mal çok thlikelidir ve şahsen ben bunu dayk yiye yiye öğrendim arkadaşım. Ben ve benim gibi temknli olmanızı öğütleyen kişilerin amacı inanın bana sizlerin daha az kazanması için değil tam tersine sizlerin hiçbir zaman terste yıllarca kalmaması içindir. Ons bazlı işlemlerde risk çok büyüktür. Tl bazlı ne alırsanız alın unutun ama ons bazlı alıp unutanın canını yakıyorlar bakınız 14 yıl olmuş halen nice insanlar terste bekliyorlar.
Bu minvalde
Allah bu platformda sayıları 10 kişiyi geçmeyen malum kişiler hariç herkesin 1 ini 1000 etsin ve gözü olanın da gözü çıksın vesselam...
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Ayn usta ralli artık hiz kazanacak görünüyor
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ekteki mesajım da güncelliğini korumaktadır ve muhtemel son tepe rakamı burada gizli olsa gerek diye hayal ediyorum.
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ekteki mesajımda anlattığım üzere 47,19 un yükseliş için baz aldığı dip rakam 35,28 ise ve tepe bitti ise işte şimdi düşerken baz alacağı dip rakamı nedir ve dipte asla dokunmaması gereken rakam nedir bilen beri gelsin :)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ilgili görselde herhangi bir rakamın nereden kaynaklandığını merak eden olursa açıklamasıyla birlikte yazarım. Şimdi buradaki asıl mesele bu yükselişin baz aldığı dip rakam hangisidir bunu bulabilmekte.
41,13
39,52
38,09
36,21
35,28
şuanda gideceği tepe için bunlardan hangisini baz alıyor işte bütün mesele bunu bulabilmekte. örneğin 39,52 yi baz alıyorsa 47. xx ler yok minimum 48,00 yakar. Herşey bittiğinde yani tepe bitip yeni bir dibe doğru yolculuğa başladığında herşey ortaya daha net çıkacak ama tabiki o zaman da atı alan üsküdarı geçmiş olacak. Hani derler ya koşan attan inilmez diye. Ben ise şunu diyorum.
Attan hiçbir zaman full inmeyin hep bir parçanız o atın üstünde olsun, varsın terste olsun ama elinizde hep mal olsun çünkü bu sizi hep oyunun içinde tutar vesselam...
29 eylül 2025