Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Bakmadım piyasaya pek delist coinlerle takılıyorum onlar iyi kar veriyor :)
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Var satayım mı 13 dolar kar var yeter ya
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum bana bir coin önerisi verir misin. Xai nasıl olur. Bir yükseldi sonra düştü sanki bir hareket daha yapacak gibi ne dersin
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Hanım komşuya gitmişken arayayım dedim:) hafız eger dolandırıcı ise benim onu dolandırmam lazım:) hele dur bakalım madem o kadar Zengin bin dolar isteyeyim ondan :)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()kral bu balina 7 dolar dan aşağı vurmuyor 203990 üstüne atrda direk soluğu 24 te atar atmazsa tekrar soluğu 16 da alır
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Tuzak bunlar dostum sen zeki adamsın düşme. :))
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Evden kovalayan olur ise Ulucami ye git, yatarsın orda hafız, maynakmaisin olaaa, uzak dur
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Şimdi ben arayayım bakalım nolcak:)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ne alırsan haber ver
Şuan wif var demi
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Dostum sürekli fotoğraf atıyor bana (güzel de kız:) ayrıca görüntülü konuşalım da demişti bana. hatta görüntülü de aradı beni ama ben açmadım:)
Ogame için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Abi Wld alayım mı burdan 2,5 olur mu bişey de da
1BeğenmedimŞikayet
Ogame ()Görüntülü görüşme teklif etsene, kesinlikle reddedecektir çünkü bir gecekondunun bodrumunda yaşayan dolandırıcının tekidir
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Gitsin bakalım gücünü bir görelim 0.30 olursa baya güçlülermiş derim
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Hifi rakamları na baktın mi dostum carpilmayasin
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Net dolandırıcı bu kadar diyeyim sana gerisi sana kalmış
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Sohbeti sarıyor kanka bir gün 3 bin dolar lık çanta oluyor 1 gün 15 bin dolarlık saat 1 gün yat kiralıyor falan:) buraya geleceğini de söylüyor:) beraber tatil yapalım bütün masraflar bana ait yolu da ben karşılarım diyor:) bu nasıl iş:)
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Farkındayım o yüzden ben dolandiracagim onları:)
Ogame için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Onun amcasını ayrı kendini ayrı anladın sen onu, sohbet dahi etme bunlarla hesabını bile ele geçirebilirler dikkat et
0BeğenmedimŞikayet
Ogame ()Bence bu masum kalır, yarın öbür gün göndereceği bir grafik dosya vesaire ile tıkladığında hesabını ele geçirebilirler
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Başkan myx kisada hedef kaç bakabilirmisin.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bu asyalı kadınların kadın kılıgında erkekte olma ihtimalleri yüksek alayı dolandırıdır
1BeğenmedimŞikayet
Ogame ()Bunlar dolandırıcı farkındasın değil mi:))
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Abi bişey de de alayım da kendim yapınca olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()dostum şakayı bırakalımda bunların hepsi dolandırıcı, bir ara bu sitede de günahlarını almayayım ama, mal alıp malları yürümüyeyince o malı milte aldırıp kaçanlar vardı
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Bana bir şey yapamazlar baştan test edeceğim. Baktım gerçekten fiyata etki ediyorlar ondan sonra katılacağım:) düşünsene ben alırken onlar shortluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()dikkat et te seni dolandırmasınlar lepistesler ahaaa
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()olur olur, balinalar kesmiyor zaten
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Ekipte ben de varım benimle de kapışacaksin o zaman:)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()hee coin ismi öğrende az kapışalım bunlarla
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()O kadarı yemez btc ye girecek kadar büyük değiller. Bunların işlemi 60 saniyelik opsiyonlar