Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bence de
Hadi yolun açık olsun. bir daha beni ve yorumlarımı ağzına sakız yapmazsan engeli açmam, sayfaya da rahatsızlık vermiş olmayız
Tekrar herkesten özür diliyorum
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben grafiğin icinde açıklama göremedim. Gene hakaret ediyorsun. Ben etmiyorum. Ezberlediğini ispat edemem. Ama sen hakaretlerini daha da ileri göturetek benim dünyamın bu sayfadan ibaret oldugunu yazıyorsun. Yolun açik olsun uzatıp sayfayı daha fazla meşgul etmeyelim.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Grafiğin içinde açıklamalar var zaten:)
Sen benim yerimde olsan, bana bir daha yazma diyen, ama sürekli beni ağzına sakız yapan insana ne derdin? İnternetten bir şey ezberlediğimi ispatla istifa edeceğim. ama sen edemezsin, çünkü senin dünyan belliki bu sayfadan ibaret
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Haklıymışsın sana aitmiş ve Altın da hiç bir açıklama yapmamış hafta sonu sayfaya yüklemişsin. Bu insanları panikletir. Hastamısın diye hakaret te etmişsin. Ben hakaret etmiyorum. Konu kapandı istifa da etmem tek heapla 5 sene yazdım. Kimseyi de istifaya davet etmem. Engelci değilim her kes yorumlarımi gorebilir elestiriye de açığım.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Boşa uğraşıyorsun demedi deme.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kardeşim sen hasta mısın bana çatıp çatıp bir daha yazma diyorsun? grafiğin benim olmadığını ispatla istifa edeceğim
Sen edecek misin?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()O grafik islemedi. Hic bir avçiklama yapmadan 38.01 den aşaği duz cizgi cekmis. Yukari gitti hükmu kalmadı. Grafikte zaten sana ait değil. Ben kapasitemi hep ispatladım. Sen ise 20 dolar i gosterdin 39.5 lara indi bir daha bana yazma. Hic bir zaman kesinlikle suradan asagi inmez buraya cikmaz demedim. Istifa etmem tek hesapla 2020 den beri yaziyorum. Engelci değilim ders calismak itersen sayfamı inceleyebilirsin.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Teşekkürler, sağolsun.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aslında sanırım bu son paylaşım yaptığım grafik, aslında yükselen kama grafiği yapmıştım geçen günlerde, o grafiğin içinde nereye dokunursa olumluya döner, nereye dokunursa orta vadede olumsuza döner diye detaylı açıklama yapmıştım, isteyen profilime girip bakabilir!
Unutmayın zaten teknik iki yönlüdür ama bazen bir taraf 51 e 49 ağır basar
Şahsınızda açıklama yapmış oldum, hayırlı bereketli günler dilerim
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Herkesi manipülasyoncu ilan etti adam. :) Strongwolf, ASRN, sen, ben. :)) Ama ben cevap vermeyi bıraktım bence sende çok bir şey deme mantık dışı yazıyor çünkü. Şaak diye 31. xx e iner demişsin grafikte sen beni de geçtin ben bari 35 34 dedim ona bile aşırı tepki var. :))
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Periyot hocam, sizi geçen senelerden hatırlıyorum, bu gırafiye göre alım için beklemelimiyiz.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu grafikle ilgili yanılmak çok isterim:)Bu Grafiği anlayacak teknik kapasiteye sahip olduğunu sanmıyorum, eğer benim senaryom işlerse bu sayfadan istifa edecek misin ben hazırım istifa etmeye
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki grafik piyasa açılmadan hafta sonu yüklendi. düz cizgiyle kut diye 31 dolar lara inişi gösteren bir grafik hiç bir açıklama yok goren panikleyip zararkes yapabilir. Altı dolarlık düşuste de uçuyoruz grafiği paylaşılmıstı.