Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
2BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()3345 geçemedi xrp, şort girdim iki parça kapattım kâr bakarak
258,60 kovala istersen
btc 116600 gibi iğne harici aşağı sarkmasin ama
Akşam bakak ona detaylı bilgi, erken daha
karabigalı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Abi takipteyimmm
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Sadece riskli işlemine odaklan derim, geçmişte bizde öle çok hata yaptık, ekleme hedge long vs takip et eth için. bide , mesala elinde riskli şort var ise, bir sonraki alacağın riskli işlem şort değil long yönlü olsun, cross işlem ise
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()Abi xrp 3.30 dan sattıklarıma 2.99. ve 2.80 en alış yazdım birde son kurşun ayırdım
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Hocam, bugün anlık 8 10 al sat yaptım emir ile, yeterince kazandım, geri çekileceğim biraz, takibimdeki coin'lerin rakamları var profilde hepsi, çalışır onlar, örnek sana ordi dedim, kötü senaryo olur ise gelir o rakamlar
yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam alım için ençok hangi coini kolluyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Sizi yormadan okuyoruz hocam anında yazmanız çok sevindirici alım için fırsat kolluyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Gülsu34 ()Emeğine sağlık hocam bende sessiz takip ediyorum rahatsızlık vermemek için yazmıyorum chess bende aldım
1BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Abi longum yoktu neredeyse seninle arkm chems kovalıyım dedim sadece birkaç da majör. Onun dışında short yarı yarıya duruyor hala
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Riskli işlem alma, zararda işlemin var ise, giden gitsin, fırsat bitmez
Kötü senaryo da var potada,
Çoğu coin'de ikili tepe vardı, gerçekleşir ise fena, hemen olmaz gibi ama bilmim
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ses verin olaa o zaman ara ara:) kendi kendimize konuşuyor gibi oluyo:)bazen yanilsak da rakamlar iyi geliyor ama
edevrim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Abi ellerine Sağlık emeklerin için iyi niyetin için teşekkür ederim @Şahmeran_2525 @Engzm ustaların da sayfaya emekleri çok haklarınızı helal edin
1BeğenmedimŞikayet
edevrim ()Ortakahve, seni sessizce izleyen o kadar çok insan var ki. Bende onlardan biriyim. Senin, Şahmeran'ın ve diğer ustaların tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile artık kazanabiliyorum. Ve o kadar çok verdim ki, yeni yeni kazanabilmek çok mutlu ediyor insanı. Rica ediyorum birileri görmüyor moduna girmeyin. Paylaşımlarınıza devam etmeniz temennisiyle, bol kazançlar...
4BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Sabah attım bunu, orta banda dokunmadı daha, iğne harici Altın da kalmasın dua edin,116600 gibi iğne normal
Gerçi boşuna yazıyoz gibi, sessizce seyreden varsa diiye yazıyorum ama yok galiba, boşuna enerji
Bol şanslar