Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1675 14:25:15
EUR 48.7096 14:25:15
USD 41.6935 14:25:15
ALTIN ONS $3937.1900 14:25:15

Grafiği gönderen: Auto™

Zor be işin btc .dom bu baskıdan kurtulman . Aylıkta şöyle bir görüntü var. Hele bir ay kapanışında Btc. dom ne durumda olur bakalım. Ytd.

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

binance % 12 yıllık faiz veriyor. Stake edince bnb gibi coin veriyor vs. ondandır usd c artışı.

aseltech için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

aseltech ()

usd c. d bak başkan yükselişte . bence usdt. d 2 gelir ama usdc ye geçiş var gibi

Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aseltech ()

usd t. d 5,8 gelirse hiç şaşırmam

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Ay kapanışı geldi , yaklaşık 3,7 puan düşüş olmuş, öncesi sonrasını ether sömürdü. 4 ay öncesine kadar bo. k. l. ether diye dalga geçtikleri kral oldu , Az birazda majorlelerle dalga geçsenel ne iyi olacak.

0BeğenmedimŞikayet

Karadayi_akrep ()

Biz de takipteyiz yukarı gitmesi temennimiz Onun dışında kar gördüğüm zaman satmayı düşünüyorum çünkü çok inişli çıkışlı bir piyasa

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

kayso sadıcın takıp coınlerı bunlar audıo almıs 100 k spota para attımdı muro nun kı gıbı 75 e ındı gece omnı aldım sımdı tam ana parama geldım bugun coınler ıcın donum noktası ya yukarı gıtcekler ya asagı bakalım

Karadayi_akrep için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karadayi_akrep ()

Dediğim gibi bir halt olacağı yok çok kazandırmaz şu anki fiyatın Altın a düşüyor en fazla gideceği yer 30 31 38'e de vurursa iyi olur Ama bunlar için zaman lazım bana göre tabi ben sadece yoruluyorum kendi açımdan Takip ettiğim kadar

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

o olabılır

kayso için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

ben suan spot bınanstr de olan coınlerden gıtmek ıstıyomda algo takıpde yok ama aklıma geldı sordum mexc 150 coınlık sepette var ama oraya da gırıp baktıgım yok

0BeğenmedimŞikayet

Karadayi_akrep ()

Kardeş ben de bu var hiçbir işe yaramaz algo Sen ne dersem Sende de vardı demek ki satmışsın sattıysan Eğer zararına sattın galiba veya çok az bir karla Çünkü sen aldığın seviyelerden Hep aşağı gidiyor 00.30'lardan yazmıştın sen Eğer sen yanlış hatırlamıyorsam eğer

0BeğenmedimŞikayet

kayso ()

Sadıç günaydın Audio alındı..

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

kanka algo mu alsak

0BeğenmedimŞikayet

kayso ()

54 de sattım başkan sendende ses çıkmayınca

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

Kral kısa da balina nın uğramadığı coinlerin yürüme şansı yok

0BeğenmedimŞikayet

Karadayi_akrep ()

Aynen değerli üstad fakat etkileşim çok oluyor

0BeğenmedimŞikayet

kayso ()

Başkan spell satış için seni bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Alıp yatanlar hariç alsattan kazananların olduğunu pek tahmin etmiyorum başkan herkes senin gibi grafik mumu bilmiyor ki bir bakıyorsun yükseliyor bir bakıyorsun düşüyor bunu nasıl denk getireceksin mümkün değil eğer herhangi bir grafik mum bilgin bir şeyin yoksa veya yanında iyi şansın belki tesadüfi birkaç kişi harici ben de kimsenin buradan para kazandığını hiç tahmin etmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

Alıp yatan 100 kişiden 3 kişi ya kazanmıştır yada kazanmamistir, al sat yapan 5 10 kişi

muro__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kayso ()

Başkan selam Spell kar var gönderiyimi kısada gideri kaldımı?

0BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Başkan bir şey sormak istiyorum bunu tüm samimiyetinle söyler misin gerçekten bu piyasadan para kazanan var mı bitcoin 120 bin dolar ı gördü mesela

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

Sadece burada değil, piyasa da kimsenin bir şey bildiği yok, her şeyi bilmek müneccim liktir, müneccim de olmadığına göre olasılık lar değer lendirirlir

1BeğenmedimŞikayet

Karadayi_akrep ()

Kardeş burada kimsenin bir şey bildiği yok çoğusu tahmin yürütüyor Çünkü bunun hareketlerini yıllardır takip ediyor Ben de aynı takip ediyorum ona göre alım satım yapıyorum Her şeyi boş bilmem kaç aydır bu alsat veriyor Kim yaptı bunu kendi bildiğini yapman lazım Ben buradaki yorum yapanların Tabii saygı duymakla beraber senden benden fazlası olduğunu düşünmüyorum ama yine de sorup istişare yapıyoruz

artıdeğer için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karadayi_akrep ()

Perşembe perişanlıktır))

1BeğenmedimŞikayet

Avaxcan44 ()

Şah usta perşembeye kadar kırılım olabilir gibi bir yorum yaptı anladığım kadarıyla.

0BeğenmedimŞikayet

artıdeğer ()

Perşembe ne var ki; veri mi var, neden perşembe?

Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Avaxcan44 ()

Ben çok sıkıldım artık. Kasa 2x olunca yüzde 50 çıkıp hemen araba alacam. Kalanı içinde göstergeler artık sona geliyoruz derse parça satış yapacam. Bakalım kısmet olacak mı. İnşallah sepetlerimiz yürür kazanırız. Hayırlısı sana da bol kazançlar inşallah

1BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

İnşallah gönlüne göre olur dostum . 2 x yapsam bende ciddi toparlamış olacağım kasayı. Sonrası kasa ath a gider.

1BeğenmedimŞikayet

Avaxcan44 ()

Perşembe olumlu ya da olumsuz yön belirlenecek gibi. Beklemeye alıştık perşembeyi de bu ayı da sabırla bekleyelim bakalım. Sadece kasada 2x bekliyorum yaw çok değil. Hayırlısı artık...

1BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Aslında iki gündem var. İlki fed başkanın kim olacağı , powel sonrası için yakında açıklanacak deniliyor. Bu önemli. Adayın dediği her açıklama önem taşır bence. İkincisi daha sıcak olan a- b- d rusıa gerilimi tansiyon düşerse iyi olur. Baklaım hafta sonuna kadar ne olacak.

1BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Müdür ay içinde oynaşır gider gelir buralarda. Kolay değil destek üzerinde yoğunlaşması git gellerlerle baskı kurması desteği yorması lazım. Beni umutlandıran asıl şey eth ve xrp nin güzel sopa atmış olması oldu son dönemde buna. Hayırlısı diyelim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum