Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Eyvallah kaptan. Kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum sana.
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()günaydın arkadaşım sabırlı ol ve kaale alıp tek bir cevap dahi yazma bak ben hiç muhatap oluyor muyum onlarla sen de olma . inan bana onlarla muhatap olursan seni dibe çekerler sana zerre kadar faydaları olmaz aksine zararları olur çünkü ne derim ben
iyi insanın her zaman heryerde herkese faydası olur
kötü insanın her zaman heryerde herkese zararı olur
onlar kötü insanlar uzak dur
TUĞRA44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Çok daha fazlasını hak ediyorlar kaptan çok.
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Rakamlarla cebelleşenlere saygıdeğer insan
İnsanlarla cebelleşenlere ise şeytan denir
Saygıdeğer insan olan herkese ömür boyu hayırlı kazançlar dilerim
Siz siz olun şeytandan uzak durun
Şeytanlar ekteki mesajımda tarif edilmiştir
Şeytanlara yakın olan benden uzak olur
Tercih sizin
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Eyvallah kaptan sende sağol varol.
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()sağolasın arkadaşım sana da ve senin nezdinde de tüm saygıdeğer arkadaşlarımıza kolay gelsin.
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Kolay gelsin kaptan.
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()finans sektörünün çöplüğü ben herşeyi bilirim diyenler ile doludur. Unutmayın karşınızda kim olursa olsun o tv lerde gezinenler ile bir takım gruplarda feyk atanlar dahil olmak üzere kimse neyin ne olacağını asla bilemez. Dünya üzerinde neyin ne olacağını sadece kasa ve masa yani abd ve ing ilterede yaşayan ve sayısı onluk sayılar ile ifade edilen kişiler bilirler. Geri kalan kim varsa da ama bilerek ama bilmeyerek onlara hizmet ederler
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()iki yönlü işlem kabiliyeti demek
olası düşüşlerde mal almak için elinizde nakut olması
olası yükselişlerde de mal satabilmeniz için elinizde mal olması gerekir demektir arkadaşım.
Yani full satışı asla yapmayın full alımı da ( çöldeki vaha hariç ) yapmayın demek yani kendi kendinizi kıskaca almayın rakamları kıskaca alarak düşse de yükselse de işlem yapabilme kabiliyetiniz olsun demektir.
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()İki yönlü işlemi burada biraz açarsanız birçok kişi faydalanacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()gümüş ons özelinde
1- her halükarda 37,47 üstü kapanışlar çok olumludur
2- 37,47 üstünde 39,73 ve 39,93 e kadar bir çıkış kanalı açık olur da gelir ise buralardan tekrar satış yiyebilir ancak fakat ama lakin arada yaklaşık 20 gündür bahsettiğim 39,10 engeli de var
3- olası 37,47 nin kırılımında ise aşağıda şak diye 36,52 yi yakması içten bile olmayacaktır
bu minvalde isteyenler istediğini her zamanki gibi yapmakta özgürdür ve benim tek diyeceğim şey iki yönlü işlem kabiliyetinizi asla kata kaybetmeyin unutmayın hayatta herşeyin gerçekleşip gerçekleşmeme ihtimali yüzde 50 dir büyük kumara asla gerek yoktur
28 ağustos 2025
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()27 Ağustos 25 TARİHİNE ÖZEL OLASI YÜKSELİŞLERDE
GÜMÜŞ ONS SATIŞ RESİTALİMDİR
1- 38,78 ONS 51,16 TL
2- 38,99 ONS 51,44 TL
3- 39,26 ONS 51,80 TL
4- 39,55 ONS 52,18 TL
5- 39,82 ONS 52,53 TL
6- 40,14 ONS 52,96 TL
USDTRY 41,03 TL OLARAK HESAPLANMIŞTIR
"NOT: Günlük Alım- Satım Rakamları Özelinde
Yarın sabah 09.00 a kadar geçerli olmak üzere özellikle günlük al sat yapmak için gerek normal gerekse de kaldıraçlı işlem yapanlar içindir bu rakamlar. ( Trendsel alım satım ayrıdır ) . İsteyenler olası düşüşlerde veya yükselişlerde günlüğe özel gelirse her alım - satış rakamından işlem açabileceği gibi isteyenler ( tercihimdir ) bir dolu bir boş veya bir dolu iki boş, iki dolu bir boş vs vs şeklinde de değerlendirebilirler. Portföyünüzü 5 e bölerek 5 te 3 ü ile çöldeki vahadan alıp çöldeki seraptan satmak kalan 5 te 2 si ile de günlük al sat rakamları ile kısada işlem yapıp yapmamak tamamen kişilere özeldir
Yazdığım herşey tamamen hayal ürünüdür ve SPOİLER İÇERİR
"
0BeğenmedimŞikayet
Siz siz olun şeytanlardan uzak durun
Tercih sizin
2BeğenmedimŞikayet
Tercih sizin
3BeğenmedimŞikayet
Tercih sizin
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Ellerinden geleni yapıyorlar yapacaklarda hatta nick iptaline gidecek iş biliyorum ve takip eden arkadaşlara ara ara uyarı yapıyorum bu konuda. Sen iyi biliyorsun bu işleri amaçları zaten belli onun için sabırlı olmaya çalışıyorum görüyorsun. Aslında hakettikleri şey başka eski halim olsa gerekeni yapardım ama gerek yok boş işler bunlar. Biz dediğin gibi işimize bakalım isteyen takip eder isteyen etmez kimseye zorla gel bizi takip et demedik zaten.
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Teşekkür ederim arkadaşım. bam teline dokunsalar bile sakın muhatap olma. Sadece analiz ve sadece rakam vermektir bize yakışan.
0BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Bir like de benden olsun bu yorum için. Üzücü ama gerçek maalesef!
3BeğenmedimŞikayet
Tercih sizin
0BeğenmedimŞikayet
Şereftribünü ()Sen tehlikelisin
40_in_40 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Papıl i satıp x bir kağıda geçmek ve orada kar yazmak mümkünse tabiki karar sizin arkadaşım.
ali_yenican için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ali_yenican ()Hocam vişne madencilik nerdeyse her gün 325 yapıp yukarılara gidiyor papıl da olan zararı Burdan çıkaramazmiyiz nedir düşüncen
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüş ons özelinde
Günün ilk alım rakamı tepki vermiş ve vermeye de devam ediyor. Unutmayın günlük işlem kültürü ile trendsel işlem kültürü ayrıdır. Trendsel olarak 37,47 Altın daki kapanışlarda ilk hedef 35,84 tür. Bu minvalde trendsel alım kovalayanlara özel
35,84
34,28
33,29
Muhteşem alım rakamlarıdır ve gelirse alıp almamak tamamen kişilere özeldir
20 ağustos 2025
1BeğenmedimŞikayet
TUĞRA44 ()Aşırı şekilde insanların üzerine gidiyorlar sende haklısın ama biz kendimize yakışanı yapalım yinede diyorum. Kendini savunma meselende sana sonuna kadar katılıyor davanda haklısın diyor açık ve bir şekilde bunu destekliyorum kim ne derse desin. Biz doğruya doğru deriz eğriye eğri işine gelmeyen varsa kendi bilir.
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()20 ağustos 2025 tarihine özel gümüş ons
Satış resitalimdir
37,61
37,87
38,08
38,32
38,62
38,86
Pc başında olmadığım için bugünlük bu şekilde arkadaşlar...
Tamamen hayal ürünüdür
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()20 ağustos 2025 tarihine özel gümüş ons
Alım resitalimdir
36,97
36,71
36,50
36,26
35,96
35,72
Pc başında olmadığım için bugünlük bu şekilde arkadaşlar...
Tamamen hayal ürünüdür