Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1777 22:05:22
EUR 47.6749 22:05:22
USD 40.4521 22:05:22
ALTIN ONS $3395.5950 22:05:22

Grafiği gönderen: Hanım_Teyze

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Musabsalih ()

Hocam teşekkür ederim

Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

2.95 3.32 arası yoğun... Bahsettiğim sıradaki tepe 3.21 geçerse sıradaki dirençleri konuşuruz özellikle 3.32 devam için kilit gibi.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Haftalıktan ov pivotunda r1 3,25

Haftalık ichoda kırmızı Japon 3,28

Haftalık lrcde üst bant 3,33

3,22 / 3,28 arasında gap var, geriye doğru birkaç denemede geçememiş, geçecekmiş gibi yaptığında üstünde kapanış alamamış, 3,4 / 3,5lerden dönmüş... lrc günlükte üst bant 3,61 Ekim 2024te Altın a indikten sonra bir daha zorlamamış bile bunu. O zamanlar 3,61 değilmiş tabii.

He, bir de ortalamaları geçmediği sürece tepki yapıyordur mu ne.. olayı var, benim ortalamaların üst sınırı günlükten 3,73

Seri bir şekilde misinalara boncuklar dizmekten, çivilere boncuklar takmaktan ötürü gözüm dönmüş olabilir, doğru görüyorumdur inşallah :)

0BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Günlükte
Tek mumla koma üstüne atmış. takip...
Yana sarımdan kurtulması için ilk 15.51 üstüne atması sonra kritik 200ma 15.74 geçmesi aynı zamanda yavaş düşeni kırmış olacak. Geçmesi geçen tepeye göre(18.53) kilit fib 0.618 (16.23)tür...
15.51 altı yana sarım devam 14.79 altı güneye bakabilir.
Haftalıkta işi var daha
Ov piv. Üstüne anca atabilmiş 15.24. Takip şart.

Ytd.

Musabsalih için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Pardon bi dakika bu dipten yukarı bakıyor çokta mıymıy değil gibi 3.21 üstünde mıymıylanmaktan vazgeçebilir)

1BeğenmedimŞikayet

Musabsalih ()

Hocam teşekkür ederim fonet için ne söylersiniz

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bakiciiz. Az kârda, yüklü değil, sıkıntı vermiyor. Imasm'de de böyle yapmıştım. Portföye biraz atıp terse düşürmeden tuttum ve bunun zamanı geldi diye düşününce yüklendim. Alarm kurma olayını anlayıp alışsam daha iyi tabii.

Srvgy de aynısını yapar diye bir beklentim yok. İsterim tabii de; her dibe vurmuş olan hazinedir... yeterince sabır gösterirsen bütün hisse senetleri yüz güldürür... satmadıkça zararda değilsin ve daha bir sürü şeye itibar etmeden, duruma göre hareket etmeye çalışıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Hocam soluksuz giden elemanlara asrn hocanın yöntemlerini değerlendirmek mantıklı olabilir. Sıfır maliyet kar alma tam gerisini hatırlayamadım şimdi! İnisiyatif sizde... Ne zaman ne yapacağını kestirmek zor. Temeli konusunda bilgim yok...
Teknik olarak ne kadar geçerli ve anlamlı olur şimdilik bilmem ama yakın tepe 2.65 geçmiş haftalıkta geçilmeyi bekleyen 100ma 2.77 ve lrc üçüncü bant 2.88 var. Ve bulut içinde çıkması lazım. Normal koşullarda doldurması gereken çanak var 7.9
Ytd

Musabsalih için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Musabsalih ()

Hocam merhaba Pekgy için bir yorum yapabilirmisiz

0BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Yazım yanlışı genelde benden kaynaklı değil. :) Sistem kelimeyi değiştirdiğinden yada yan yana iki harften yanlış olana basınca oluyor. Ancak anlam kayması bazen yüz yüze konuşur gibi yazdığımdan oluyor. Yazıda ses tonu mimik tavır gibi özelliklerden yoksun olduğu için anlam kaybolabiliyor.
Bir de yazım yanlışlarına takmıyorum. Bazen esprisine bazen gerektiği için düzeltip geçiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Bir miktar Kuzeye giden sonra mıymıylananlarla ilgili bir iki tecrübem oldu. Genelde güneye yönlendiler. Tabi mıymıy mı fm. mi? Dikkat etmek lazım. Fuzul gents ozsub. Vs

-1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bugünlerde yazım hatası yapmamayı fazla düşündün mü acaba? Pembe fili düşünme.. ! diye bir şey var, pembe fil, kafaya takılan herhangi bir şey olabilir. Ne kadar çok ve ısrarla düşünme.. ! komutu verirsen o kadar çok düşünürsün.. o aklıma geldi. Salla gitsin, arada hepimiz yapıyoruz yapıcaz:)

Srvgy.. ? Israrla bir parça tutuyorum. Az olduğu için mıymıy hareket etmesinden rahatsız olmuyorum. İlgiyle izliyorum.

-1BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Bak hala gülüyor. Doldu 5 dakikan..

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Valla.. yani. neredeyse.. sen tut bütün kelimeleri doğru, bütün dahi eklerini ayrı yaz, tam şahane hatasızlığına dikkat çektiğin son cümlede dahi eki bitişik olsun :) :)

Duramıyorum, iznin olursa bi 5 dakika daha gülücem :)))

-1BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Valla son anda fark ettim. Harikalarla dolu bir cümle olduğunu. :) Her ne kadar feraset sahibi olsan da müdahaleye gerek var dedim.
Layk bende de bitti ama zaten bu feraseti karşılayacak bir şey de değil..
Ne yazdım beee. Hemde hatasız.

-1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

İlk cümle çok iyi, bu üyeye layk hakkımızın bitmiş olması hiç iyi değil:( çok lazım olduğu zaman bulunmaz zaten :((

0BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

E... Sağlam kazığa bağlamak" deyiminin yola çıkarak.

0BeğenmedimŞikayet

Shyhmos ()

Her operasyonda bazı komplikasyonlar olabilir.
Sağlam kazık için gerekli herşey yapıldıysa. Sonu düşünen kahraman olamaz.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Üst yorum @Shyhmos sonuncunun çıktığından emin olamadım.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum