Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
2BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Hep birlikte inşallah size de iyi geceler diliyorum.
Kazancınız daim bereketi bol olsun.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()teşekkür ederim, iyi geceler, bereketli kazançlar.
Kimbilir_belki için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Güzel yorumlara 3 like verilmiştir.
1BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Hanım abla merhaba Bu Naten e de bir yorum yapabilir misiniz uyumadan ya ben azıcık bulaştım daha da düşer mi nereye kadar düşer tavan taban spek değil ama bir durum yok mu var mı bir yorum yapabilir misiniz müsait olunca?
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sorun o zaman.. Asrn hoca buralarda ve müsaitse sabırla anlayışla herkese cevap verir.
Yeni bir işlem yapacak olursanız önceden plan yapmayı unutmayın. Gözünüzü sadece siz aldıktan sonra çıkış olması ihtimaline dikmeyin, ya öyle olmazsa.. ? İşler umduğumuz gibi gitmezse kendimizi korumak zorundayız yoksa bizi çiğ çiğ yerler.
Aliisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Evet malesef bilmiyorum
2BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Rica ederim. Kendiniz analiz vb bilmiyorsanız çok kişiyi takip edip anlamaya çalışmak kafanızı karıştırıp hata oranını yükseltebilir, o yüzden öyle dedim. Asrn gibi bir ustayı bulmuşken faydalanmamak olmaz.
1BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Uzun zamandır takip ediyorum asrn hocayı herşey için teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Fazla kişiyle kafanızı karıştırmayın. Asrn hocayı takip edip anlamaya çalışın, çok iyi ustadır. Bana da istediğiniz zaman bir şeyler sorabilirsiniz, biliyorsam cevap veririm.
1BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Tşk ederim dikkat etmeye çalışacağım onun için dedim uzun zaman oldu diye
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bir noktadan sonra satmak olmaz zaten. Tekafisi çok zor olur. Parmak kesicez gerekirse - stop olmak budur. Kol da fazla, işin o raddeye gelmesine izin vermemek lazım. Bu tarafınız hatalı, bunu tekrarlamamaya çalışın.
Barma ile bir ilgim vardıysa da bu çok geride kalmış olmalı, hiç hatırlamıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Büyük ihtimalle o tarihdir kol kesmeyi beceremeyenlerdenim içeride kalincada zararda satmayanlardanim barma da odas da uzun zaman oldu uzun zaman önce sizde ilgileniyorsunuz barma ile öyle hatirliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()2,76... az daha düşüktü de ilave yapmıştım. 4,11 yükselmiş, Ocakta alıp başıboş mu bıraktınız? O tarihlerde olabilir gibi geldi. Martta bölünme var... ben bölünmeden epey sonra başladım, Haziranın bir yerlerinde galiba.
1BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Tşkler @Hanım_Teyze evet var bende srvgy 2 parça halinde biri 4.11 maliyetli diğeri 2.70 maliyetli siz kaçtan aldiniz
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum @Aliisa size de iyi akşamlar, bereketli kazançlar..
sizde srvgy var mıydı sanki? vardıysa ne yaptınız acaba, ben tutuyorum, çok heyecanlı bir yere geldi (3,14 - 3,33 aralığı fena direnç)