Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Para sayma makinesi almış diyorlar :))
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()En güzelini yapıyorsun, şu dönemde ömür törpüsü burası...
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İç güveysinden hallice biliyosunuz yoğunluk Altın alıp kenara çekilmiştim ve üzerine eklemelerle devam edip sakladım. Burda'da az miktarla al- sat heyecan olsun dedim ama hiç heyecan vermiyorki. Onun dışında şükür halimize.
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Çook bereketli olsun darısı başımıza... ))
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Çok şükür yaramazlık yok..)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ne olursa ne yaparım tarzında plan yapma olayına çok ısındım ben, pratik yaptıkça da gelişiyor. Bunda katkınız çok çok büyük. Allah razı olsun..
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)) iyi kalbim rahat etti olsun sağlık olsun. estg. nasılsın herşey yolundamı
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()İyiyim çok şükür buraların tadı yok biliyorsun, sen nasılsın? ...
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Oyy hoş geldin arkadaşım est. öyle şey olur mu? İnan çok geç gördüm sonra da unuttum çok özür... ((
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tabii ki hocam mesele aslında çok karmaşık değil karmaşık hale getiren bizleriz yapmamız gereken "en iyisini beklemek (beklerkende) en kötüsüne de hazırlıklı olmak değil mi? kendimizi bir işletme gibi görürsek (bir alım satım planı iş planı) daima olursa tabi ki bu arada kayıplarımız olacak (her işletmenin olduğu gibi)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()G, eçen hal hatır sordum. dönüşte yapmadın b, ilmeyerek bi kusurum mu oldu arkadaşım hayırdır?
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()He valla, oldu. Fikrimin ince gülü, portföyümün şen bülbülü :)
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()@Hanım_Teyze Hoş geldin. Adese gene tavan maşallah bir üzümlü kek ısmarlarsın artıkın bereketli olsun... ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Tam şimdi, bir yerde gördüğüm bir yorum üstüne bunu düşünüyordum.. x bir şey aslında şurada olmalı, burada olmalı vb görüşler bana pek anlamlı gelmiyor. Olması gerektiği düşünülen, olacağı umulan, adil değer olduğu düşünülen rakamlar bir yana... olduğu rakamlar bir yana ve şu an için gerçek olan bu; olduğu yerler.
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düşümdüğümüz değil gördüğümüzü yapmak var
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tahmin ve umut yok inatlaşma yok coşkuya kapılmak yok disiplinden (işlem) kopmak yok