Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sizde, iyi tatiller yine gelin beklerim..
TeBer_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fx ve globelde makası olmayanlar balinalar yani onlar zaten dip destkeleri rsi iyi okuyanlar short longcular malesef; )) manuel tekniğinizi alkışlıyorum nazar boncuğu emojisi; ))%78.6 fibonacci Altın oranı zorulu direnc tekniği böyle tartışıp konuşsak faydalı olmak en güzeli, teyit ettiniz çok mutlu oldum
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()İyi geceler iyi hafta sonları
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Treyd edenler para kazandı ons Altın da ana trendi takip eden kademeli alım yapanlar yatırım yaptı. Korkanın altın ı olmaz. Calismalarım tamamen organik olup manueldir. Dusen trend zaman araliginda değişse bile grafiginizdeki %78.6 ya denk geliyor yanılma yok.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@TeBer_ gec oldu gözler kapanıyoree; ))ons altın analizine yarın devam edelim Allah nasip ederse sağlıcakla kal Allha emanet ol..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Balinalar daralan üçgen içinde iyi treyd ettiler bunu kaç defa ifade ettim ayı tuzağı boğa tuzağı biz alışkınız da ky. korkuttular...
Teşk. ederim sizinde teknik on numara beş yaldız; ))haddimiz kadarız efenim; ) emeğinize sağlık iyi tekniği nerde görsem tanırım... 1-2 hafta önceki analiz grafikte düşen trend çizgisi zamansallıkla bir kademe değişir ama fibonacci veya fibo impalse sabit rakam diyelim ki yanıldık piyasa bu yanıldığımızıda kabul etmek erdemliktir piyasayla iddalşılmaz..
0BeğenmedimŞikayet
TeBer_ ()Başarılı bir çalışma olmuş ons Altın grafiginizi balinalar izlemiş tebrik ederim. Dusen trend çizgisi 3417 kabaca 3420 oldu katkım olsun emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@TeBer_ hocam 1 hafta önceden yazmışım buyrun analizi özet geçmişim devamıda mevcut sayfamda...
Hoşgördüm hocam, Pazartesi anlizim geçerli, fedin eylül faiz kararı beklentisi ne yöne olabilirse Ons Altın da karar aşamasında grafikte sıkışma mevcut ok yay gibi gerildi zirveden gelen düşen trend çizgisi kırılımı rakamı 3401.5 üzerinde kapanışlar önemli ve fibonacci %78.6 zorlu direnç 3418.9 hadi yuvarla 3419 yukarı yönlü kırılmadıkça alt destekleri yoklamak ister haftalık sar dirençleri baskı oyalama mevcut 3333 pivot rakamı kırılmadıkça no panik daha alt destekler analizde bende yazmmaktan yoruldum arkadaşım
https://altin.in/16paramiknatisi/11
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yeni grafik bakamdım dostlar geçen haftaki analiz destekleri direnç olarak çalışır müsait olunca yazarım..
(7 gün önce) Cevap yaz
Konu: Ons düşen trende örenk eğeitim çalışmasıdır
Grafik eskide olsa saat gibi çalışıyor daralan üçgende oyalama konsolidasyon sürecinden çıkması ky. yorsada zigzaglı piyasayı çok seven balinalar treydi iyi yönettiler. Ons Altın haftalık kapanışta daralan üçgen kırılımı için 3401.5 direnci üzerinde kalmayı başaramadı
3400 yuvarlak hesap psikolojik direnc altında kalışlarda önemli destekler 3376 3355 3342 3327.9 3310.5 3282 3265 dip trend desteği
*fibo %61.8 3355* karar desteği tepki yeri
psikolojik destekler 3333 3300
Ayrıca bu haftanın SAR direncleri 3453.6 3469 3471 yukarı yönde fibonacci %78.6 3418.9 zorlu direnç aşılamsı önemli
SAR dirençleri Önümüzdeki hafta zamansallıkla değişir fibonacci rakamlarımız aynı grafikteki gibi
RSİ de hafta kritik kesişişmeye de dikkatiniz çekerim tam kavuşam anında aşağı kesti takip önemli
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster
https://altin.in/16paramiknatsi/5
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nasip kısmet Selda kolay gelsin, artık bu grafif postunun Altın a yazmayalım 3 aydır doğruyu gösteriyor:))
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Günaydın bana tatil mi olur bugün de yan komşunun bahçede bizim tarafta mevlütü var kimse gelip de abla evini toparlayalım demiyor babasını kaybetti kimsesi kalmadı benim gibi sapsız üzüm evlenmemiş hiç. 25 inde de ben denizliye taşınıyorum evi toparlayacağım yarından itibaren ömür biter iş bitmez ay ablam:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İyi geceler dinlen yarın tatil; ))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam canım hayırlı geceler bittim bugün:)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()rakamlar aylardı aynı ezberlemişsindir en son grafiğe haftalık kapanışa bakamadım geçen haftakini incele lütfen hocaların hocası ajdanı takana kadar rahat yok:))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bunlar da destek gibi dimi:))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selda da uyumamış; ))Kahinlik yapamayız piyasa yapıcı deyiliz şahsen trend destekklerine ya nasip der alarm kurarım
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bilemedim kuzum 3240 altı 3137 onun altı 3033 diyelim mi orfa alırız
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bugün sabah 8 gece 12 dabıl 1 gün çalıştım mesajı şimdi gördüm
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Geçen haftanın Ons analizi arayan nasılda buluyor tek tek ellerimle yazdım kopyala yapıştır deyildir haftalık rsi ye dikkat çekmişimdimi; )) sen üstadın yorumla bakalım; ))
2BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Eyvallah abim Allah'a emanetsin saol Varol..
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()3100 civarı gelebilir mi ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bu değil mi bakacağım
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sizde iyiki varsınız, bilmukabele, sizde Allah a emanet olunuz, hayrr lı geceler
@16paramıknatısı @_BROKER_ @içmimar48 @NoPaniC_34 @Omerta_
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()En zor anımda desteğiniz paha biçilemez bir sürü dost kazandım iyiki varsınız iyi geceler Alllah emanet
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Yüreğine sağlık hocam, emaneti bıraktım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim canım, ons da gramda atıp tuttular mayısta şu rakam gelcek dediler gelmedi Haziran da Temmuzda kesin tarih verenler yine yanıldı bizede borsacı diye demediğini bırakmadılar mücadeleye yılmadan ettim aylardır doğruları savundum çok şükür
Ata_kizi_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Pazatresi analizi...
Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (3 gün önce) Cevap yaz
Konu: Ons düşen trende örenk eğeitim çalışmasıdır
Grafik eskide olsa saat gibi çalışıyor daralan üçgende oyalama konsolidasyon sürecinden çıkması ky. yorsada zigzaglı piyasayı çok seven balinalar treydi iyi yönettiler. Ons Altın haftalık kapanışta daralan üçgen kırılımı için 3401.5 direnci üzerinde kalmayı başaramadı
3400 yuvarlak hesap psikolojik direnc altında kalışlarda önemli destekler 3376 3355 3342 3327.9 3310.5 3282 3265 dip trend desteği
*fibo %61.8 3355* karar desteği tepki yeri
psikolojik destekler 3333 3300
Ayrıca bu haftanın SAR direncleri 3453.6 3469 3471 yukarı yönde fibonacci %78.6 3418.9 zorlu direnç aşılamsı önemli
SAR dirençleri Önümüzdeki hafta zamansallıkla değişir fibonacci rakamlarımız aynı grafikteki gibi
RSİ de hafta kritik kesişişmeye de dikkatiniz çekerim tam kavuşam anında aşağı kesti takip önemli
https://altin.in/16paramiknatisi/5
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Ve aleykümselam toprağım:)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim sizinde güzel yüreğinize sağlık