Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sahne kaos haberleriyle tam bir ay öncede geçtiğimiz haftasonu da paxgold şöyle açacak böyle acaçak diye abartanlarındı; ))biz sadece teknikle gayet mütevazi cevapladık ön yar gı larınızı bırakırsanız emeği farkedersiniz sizede kolay gelsin
Rafinerix için cevaplandı
@16paramıknatısı
Rafinerix için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sahne kaos haberleriyle tam bir ay öncede geçtiğimiz haftasonu da paxgold şöyle açacak böyle acaçak diye abartanlarındı; ))biz sadece teknikle gayet mütevazi cevapladık önyargılarınızı bırakırsanız emeği farkedersiniz sizede kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Rafinerix ()Bildiğini idda eden sizsiniz, sahneyide seviyorsunuz, size kolay gelsin
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()O kadar kolaysa İki kelimeyle siz yazın ons Altın düşecekmi çıkacakmı sahne sizin
0BeğenmedimŞikayet
Rafinerix ()Yani sizin teknik grafik günlük düşebilirde çıkabilirdide kalıyor , 2 kelimede anlıyoruz pragrafa gerek yok
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Grafik okumayı bilmiyorsanız teknik soru sarabilirsiniz cevap veririm ama kehanet yapmıyorum sizin varsa pzartesi kehanetiniz yazın izleyelim
1BeğenmedimŞikayet
Rafinerix ()Şimdi sizin grafiğin anlamı ne? Düşebilirde çıkabilirde, bu kdrını herkes biliyor, sizdende iyi biliyor, sen mesela bana pzartesi yön ne onu söyle haftaya yön ne onu söyle, sadece görüntü kirliği paragraf şeklinde
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()3 haftadır tutmuş sizin daha iyi grafiğiniz tekniğiniz varsa buyrun verin rakamlarınızı takibe alalım
0BeğenmedimŞikayet
Rafinerix ()Aynen kime ne faydası varsa bu rakamların alttan üstten destek direnç, biri tutuyor
Mustafa_tr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hocam üç haftaki önceki grafik tarihe bakabilirsiniz , düşüyor demiyoruz açıklamayı okuyun lütfen 3355 üzerinde kapanış alması olumlu görünüyor ve dirençleri verdim takip edebilirsiniz
Mustafa_tr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_tr ()İyide düşmüyor ki bu çıkıyor :(
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Düzeltiyorum yanlışlak yazılmış af ola klavye hatası dip destek 3293.6
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar bereketli bol kazançlar
Grafiği güncellemedim nedeniyse hala çalışıyor eğitim tadında devam edilim mi 3 hafta önce ki Fibonacci bahsetmiştik 0.618 3355 yine zorlu direnç hemde destek konumun görmüş ve önemini korumuş .. 17 haizranda sabah daha doji mum oluşmadan 403 direnç ve destek noktalrını belirtmişiz ve o gün 403 de direnç görmüş doji kararsızlık mumudur mum gövdesi üzerinde kapanış alınamazsa desteklere salınması ve devamında alt destekleri test etmesi ihtimalinide izledik yani hem doji mum hem ortalamalarla hemde fibonaciyle teyit ederek hassaiyetle analizler bakılıyor ki kimsenin vebale girmeyelim haddimizi aşamadan tekniğe bağlı kalarak kehanette bulunmdan analizlerle emeği saygıyla..
Trend desdiği= 3330 üzerinde kalması önemli - sar desteği 3313.3 - dip destek-3393.6
Direnç 3355- 3361.5 - 3372.6 - 3383.7 -3391- 3403- 3418- 3451- 3463
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Yeni gördüm:) geçmiş olsun..
Amirm_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Tövbe estğ. kız sus; ))genç yaşta aklına neler geliyo abla tavsiyesi üzme kendini takma bu kadar para yine kazanılır sağlık olsun..
tüpe nazar ettik haftalık sar direnci 136.6 takılmış @Amirm_06 abisi Azraya birşey söyle alt yoruma bak ya; ( bekleniyorsun
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 (); )) ilk defa duydum ; )Teşekkür ederim bereketli olsun
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Mezara girince :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Türküm doğruyum çalışkanım fenerliyim:)) tüp ptlatmış %5 tebrik ederim bereketli olsun @Azraa_ biz ne zaman gülecez:))
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 (); ) rica ederim bereketli olsun spor tutkunusunuz heralde)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı (); ))Öncesinde Obo çizmiştin tebrikler güzel çalıştı, 52.5 düke alarm ekleyeyim teşk. ellerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 (); )) önceki analizde 54 e dikkat çekmiştik satış gerçekleşmiş.50.6 üzeri kalıcılık olumlu 52.5 dük olur.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fener yazınca biste düşer tecrübe edilmiştir; ) madem düştü bir fener analizi alalım
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 ()Mesajım bist sayfasına düşmüş )
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 ()Estağfurullah teknik el fenerimiz. 1s de ons Altın da poz. uyumsuzluğuda dikkatinizi çekerim.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()sizin kadar hedefe kitleyemesekte teşk. Biz yinede tekniğe bağlıyız 1s de bakmamıştım şimdi farkettim 3391 direnç yarın fed var pwl bildiğini okuyor baskılara direniyor)
1BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 ()Maalesef öyle ; ( İstifade edenlerde vardır muhakkak. Emegine sağlık rakamlar gayet başarılı tebrik ederim
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim uçacak kaçacak demeyince grafikler ilgi görmüyor; ))suskunluğu farketmekte aselettir; )
grafik eskisede rakamlar güncele yakın güzel çalışmış, 4s mavi ort. anlık 3385.9 destek, kısada 3403 direncimiz, haftalık sar ort. 3383.7 altı üstü kapanışlar önemli , sizin desteklerle uyumlumu Amirim))
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 ()Yeni calismani bekliyoruz
Emeğine sağlık. Suskunlugun asaletindendir bekleniyorsunuz...