Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Amirm_06 ()Unutmamış siniz elinize emeğinize sağlık örge nu ismen pu için ornekti tberikler ismen de mumlar düşmesine rağmen hisse yerçekimine kafa tutmuş bu durumda hisse toplanıyor olabilir PC yi actigimda daha detay bakacam
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Asrn hoca b. f. dizilişi var diye durumu destekleyen yorumu için durumu çok yadırgamıyorum.. pu varsa iyi yakında iş yapar anlamına geliyor inşaallah. Önceki yazdıklarım ilgini çekti mi bilmem ama son dönem sözkonusu arkadaşlar can sıktı. farkındayım
Orge de var mıydın! ? Ben stp
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()o değil de geçenki konuyu ben de biraz anlamış olabilirim. Bu vesileyle 26 - 27 gelmesin muhtemel olabilir, yine de 24,08 - 25,1 aralığı beni duraklatıyor. ne diycem, 4hde pu var galiba?
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Tmm sen olmuşun diğer taraftan telgraf atarsın... unutma bizi
Ord. Üst. kd. üstad
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()haha! :) ben de ama tabii, nu pu olayını halletsem, fibo ve formasyonlar ve mum formasyonları ve gartleyler falan çalışsam, biraz da temel analiz, biraz da gann analizi, biraz da spekülasyon manipülasyon analizi, bir miktar price action ve 3 - 5 konuyu daha çalışşsam bir usta sayılırım tabii, ne kalmış ki şurada, 3,5 nalla 1 at :dd
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()He var hemde usta işaret etmiş bizim aksini söylemeye haddimiz yeter mi? bee edasıyla...
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()ödev yapıyordum :) şimdi pu var ama galiba, de mi? sence de var mı?
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Emeğine sağlık... "pu"yu bulurum "nu"yu da orge yi de unutmam diyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()a, yok, öyle değil galiba. üst yoruma ilave olarak @Amirm_06 ismen'de kuyrukları kısa tutmuşum galiba. bir daha deneyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum @Amirm_06 rsi ödevimi yaptım fakat olmadı sanki bu, şöyle ki kafam karıştı. ismen'deki geçmiş hikaye pozitif değil mi, neden oradan yükselmemiş o zaman, delikanlı kağıt böyle mi yapar sorarım size :( orge negatifle düşmüş tamam, fakat şimdi de pozitif mi var bunda acaba?