Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()basa sardık kac defa hatalar cok oldu bu 100 coını ondan yaptım dokunmuyom pek belkı kurtarır benı guvence olsun dıye
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()İşte sorun burda tekrar başa sarmamak için taşıdım kitlendim verdiğini alır
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()eteryum un bu kadar dusmesı ve altcoınlerın dıplere gıtmesı 3 kr kazanırım dıye gıren bızlerın psıklojıısını bozdu ve bırbırımızı kırıyoz aslında suclu market maker cz elon xdekı fenolar
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ben kazancimi çoktan taşıdım yazdim sana insallah zarardan cikarsin
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Öyle de zaman emek çalıyor bizden benlik birsey yok ben ufak tefek alıp kaçıyorum dağıtıyorum büyük yatirimim btc etr bnb de onların haricinde ki param çok az miktar
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()sen nıye stres yapıyon baya tecrubelısın en agır dususlerı yasamadıkmı korkma bence yıl sonuna kadar yuklu gırme fomaya kapılma yeter
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bu coınlerde rakam vermek ıs degıl anında bı haberle yerle yeksan ya da tepe ye gıdıyor ve herkesın aldıgı yer ve mıktar farklı tutmuyor o yuzden gerek yok dıcem ama cok ınsan var kulakdan dolma alan bız genelde aldıktan sonra dusunce soruyoz hata orda
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tüm sayfalarda yorumu bıraktım hemde epeydir inan. İnşallah sende kazanır bırakır ailelenle huzurla yaşa temennim.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Normalde çok sakin insanımdır son zamanlarda stes yapti bende ondan rotayı değiştirdim bulasmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()su ana zararı cıkkrsak bı stres sınır bıtcek ama bazı yan etkılerı kalcak bızde hele hele marjın yapınca daha da stres oluyor
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Allah rahatlık versin bacım; )seviliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@htcslk bacım uyudu heralde bi gül emojisi yollayayım ona da sanada...
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()geldı burda alan da satan da herkes kendısı yorumu okursun sadece kımseyle atısmaya gerek yok para gelıp gecıcı ne paralar kaybettım kımseyı suclayamam
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()İnsanı encok maddiyat yorar burda kayp dengeyi bozuyor
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Birazda stres etkiliyor bayram sonu bitirelim
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Geçmiş olsun kardeşim.. Bi önceki yorumum gelmiştir umarım. Yanlış anladın.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bunların bilincindeyiz zaten surda vakit geçsin diye varız kırgınlığı gerek yok bırakıp gidecez )
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()amelıyat ama cozum degıl bende olmuyom
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Abla genede başkasına muhtaç olmadan yaşayalım yeter. Hem manevi hem maddi tek dileğim bu. Dünyayı alan ne olmuş sanki t, orpil yok onlarda da bizdede tek özellik cepsiz gitmek:)...
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()ihmal etme sağlık önemli benim babam kalpten oldu 49 yaşında inan @ntmen_× den sonra sogudum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bugun rendevum vardı bızımkı almıs rendevuyu ben degıl gıttım 20 yıllık sorun bende ıyı konusmadı bızımkıne de yansıtmadım bende pek takmadım deıklerını
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yaw sana demedim niye diyeyim sana. Like istiyo demişler ya orta kahveye adam duada istedi ona dedim.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çok etkilendim ben hersey boş @Asiii__ dünyayı alsak bombos
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ayıp ettın abla ben de nızam abıyle cok yazdım cevap verdı saolsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@göbüllü10 bak fatiha istemişti buna ses çıkmamış ama... Buarada bi fatiha okuyalım yine r, uhuna...
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Abimin fotoğrafını 50 beğeni istiyoruz en az
Unutulmayacak unutmayacağız
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Başımız saol sun dostum mekanı cennet olsun
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Mekanı cennet olur inş çok üzüldüm:(:(:( herkese çok yardımı oldu Toprak onu incitmesin inş
1BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Cıkmıs eline saglık iyi düsünmüssün :(
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bu resim çıktı mı