Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1155 11:52:40
EUR 43.3685 11:52:40
USD 38.8515 11:52:40
ALTIN ONS $3202.7830 11:52:40

Grafiği gönderen: Ortakahve

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

basa sardık kac defa hatalar cok oldu bu 100 coını ondan yaptım dokunmuyom pek belkı kurtarır benı guvence olsun dıye

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

İşte sorun burda tekrar başa sarmamak için taşıdım kitlendim verdiğini alır

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

eteryum un bu kadar dusmesı ve altcoınlerın dıplere gıtmesı 3 kr kazanırım dıye gıren bızlerın psıklojıısını bozdu ve bırbırımızı kırıyoz aslında suclu market maker cz elon xdekı fenolar

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Ben kazancimi çoktan taşıdım yazdim sana insallah zarardan cikarsin

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Öyle de zaman emek çalıyor bizden benlik birsey yok ben ufak tefek alıp kaçıyorum dağıtıyorum büyük yatirimim btc etr bnb de onların haricinde ki param çok az miktar

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

sen nıye stres yapıyon baya tecrubelısın en agır dususlerı yasamadıkmı korkma bence yıl sonuna kadar yuklu gırme fomaya kapılma yeter

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

bu coınlerde rakam vermek ıs degıl anında bı haberle yerle yeksan ya da tepe ye gıdıyor ve herkesın aldıgı yer ve mıktar farklı tutmuyor o yuzden gerek yok dıcem ama cok ınsan var kulakdan dolma alan bız genelde aldıktan sonra dusunce soruyoz hata orda

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tüm sayfalarda yorumu bıraktım hemde epeydir inan. İnşallah sende kazanır bırakır ailelenle huzurla yaşa temennim.

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Normalde çok sakin insanımdır son zamanlarda stes yapti bende ondan rotayı değiştirdim bulasmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

su ana zararı cıkkrsak bı stres sınır bıtcek ama bazı yan etkılerı kalcak bızde hele hele marjın yapınca daha da stres oluyor

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Allah rahatlık versin bacım; )seviliyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@htcslk bacım uyudu heralde bi gül emojisi yollayayım ona da sanada...

1BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

geldı burda alan da satan da herkes kendısı yorumu okursun sadece kımseyle atısmaya gerek yok para gelıp gecıcı ne paralar kaybettım kımseyı suclayamam

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

İnsanı encok maddiyat yorar burda kayp dengeyi bozuyor

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Birazda stres etkiliyor bayram sonu bitirelim

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Geçmiş olsun kardeşim.. Bi önceki yorumum gelmiştir umarım. Yanlış anladın.

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Bunların bilincindeyiz zaten surda vakit geçsin diye varız kırgınlığı gerek yok bırakıp gidecez )

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

amelıyat ama cozum degıl bende olmuyom

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Abla genede başkasına muhtaç olmadan yaşayalım yeter. Hem manevi hem maddi tek dileğim bu. Dünyayı alan ne olmuş sanki t, orpil yok onlarda da bizdede tek özellik cepsiz gitmek:)...

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

ihmal etme sağlık önemli benim babam kalpten oldu 49 yaşında inan @ntmen_× den sonra sogudum

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

bugun rendevum vardı bızımkı almıs rendevuyu ben degıl gıttım 20 yıllık sorun bende ıyı konusmadı bızımkıne de yansıtmadım bende pek takmadım deıklerını

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yaw sana demedim niye diyeyim sana. Like istiyo demişler ya orta kahveye adam duada istedi ona dedim.

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Çok etkilendim ben hersey boş @Asiii__ dünyayı alsak bombos

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

ayıp ettın abla ben de nızam abıyle cok yazdım cevap verdı saolsun

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@göbüllü10 bak fatiha istemişti buna ses çıkmamış ama... Buarada bi fatiha okuyalım yine r, uhuna...

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Abimin fotoğrafını 50 beğeni istiyoruz en az
Unutulmayacak unutmayacağız

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Başımız saol sun dostum mekanı cennet olsun

0BeğenmedimŞikayet

Snnsys ()

Mekanı cennet olur inş çok üzüldüm:(:(:( herkese çok yardımı oldu Toprak onu incitmesin inş

1BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Cıkmıs eline saglık iyi düsünmüssün :(

Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Bu resim çıktı mı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum