Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
2BeğenmedimŞikayet
Bayrak31 ()Gidersen Mardin Dara antik kenti, zinciriye medresesi, beyazsu piknik alanları ve yakın zamanda yeşilli kiraz festivali
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()O da sekiz kez kanal direncini zorladı son iki mum yine üstünde kalıcı olursa yeni bir kanal oluşabilir belkide. Bakacak.
Daha önce kağıt seçimden bahsetmiştim ya o dönemde ters psikoloji yapıp bilindik usak ı seçmeyip bu az bilinen arkadaşı seçtim usak aldı başını. Demekki mesele emek artı "nasip" unutmamak lazım.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Aynı fikirdeyim. Özel araç eksik kalıyor ama arabalı bir rehber bulunabilir diye düşündüm. Bakıcaz, nasip..
Orge Cuma günü 112ye gider mi dedim ama gitmedi :)
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Beyazsu nusaybinden Midyat a yol üstü bulunan akarsu ve üstünde bir çok özel piknik alanı olan bir yer. Yol üstü eski mimari konaklı köyler var ama maalesef bende göremedim oraları.
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Oraya geçmiş olduğun "yeniyol" kısmından hem ovanın hem de üst kısımda yoğun eski yapıların fotoları daha güzel olurdu.
Turlardan ziyade yeterli zaman özel araç ve gereksiz zaman ve harcama olmasın diye ön araştırma ile daha keyifli bir gezi olabilir zannımca.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yes, o civar.. Deyrulzafaran ve sonra da Kasımiye'ye gitmiştik. Beyazsu diye bir yer var, çevrede güzel Süryani köyleri varmış falan; onları da görmek isterdim ama işte, tur mantığı.. ya butik tur veya atla git birkaç gün takıl; böyle bir şey yapabilsem ne güzel olur. İkincisi bana daha cazip geliyor.
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Nereden çektin fotoyu? kasımıye medresesi gibi duruyor.
2BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @Shyhmos ilk defa böyle foto atıyorum galiba, çıkacak mı.. çıktı sanki.. Mezopotamya ovasına aynı zamanda Mezopotamya denizi de denmesinin görüntüsünü çekmeye çalışmıştım. Bazen ufuk çizgisi mavi oluyormuş, uzakta bir deniz varmış gibi..