Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
2BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()2019 yılında henüz teknik vs bilmiyordum körü körüne Altın al sata kalkıştım.. ilk işlemde ufak kar.. sonra sattım ve çok kötü zarar ettim.. ve çok üzüldüm... yaklaşık 3-4 ay sürdü. az düşünce bir miktar aldım.. sonra daha fazla düştü. kalanıda aldım. erken almasaydım yaklaşık sattığım rakam gelmişti bir mikatrını erken alınca zarar öylece kaldı.. canını sıkma diye yazdım... herkes zarar ediyor.. sonra düzeliyor.. ama tl de sakın kalma.. bu önemli.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hosgordum kardeşim. arada bakıp mesaj atarım.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()grafik hikaye dolu.. inşallah oynayıp yukarı götürür..
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yazarım.. inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Mübarek kardeşim hoş geldin, hesabı kapatıp gidiyorum deyince üzülmüştüm. Seni yeniden görmek güzel.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Eyvallah. yani bazen değişiklikler oluyor olursa görürsen bana mesaj atman yeterli devamlı bakmadan göremem diye
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tam isabet hocam, hatta bana yazmıştın ben gece 32.30 ortalama ile ne var ne yok ful gumus almıştım diye yazınca düşecek diye kesinlikle satma diye uyarmistin. Bende zaten ne olursa olsun 32.200, 32.500 arasında alimlarimi fulleyip beklemeye alayım demiştim. 33, 34, 35 gibi satarım diye planlamistim,
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()gümüş nereden ne zaman düşer bilmem ama düşer.. 28 tekrar gelir.. yani bu orta vade daha kısada düşermi bilmiyorum. ama net olan kısmı belki 3-4 ay bulur.
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim düşüş yönlü birşey grurzen beni haber et olurmu hani sen demstin hemen alma diye onu kast ediyorum.