Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Scientific American, Nature, National Geographic gibi nitelikli sitelerde bilimsel makaleler olur kısa kısa. Esas dili bu üst seviye kelimelerin olduğu makaleler geliştirir. Bol bol eş anlamlı kelime öğreneceksin. Onlarca çeşit konu var, seç beğen al. Entelektüel seviyeye de çok katkısı oluyor. Yok yok nette. Yeter ki o çalışma ve öğrenme azmi olsun insanda.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Hikaye kitaplarımı bi görsen, bi'sürü:) Roman okuyacak halim yok tabii, 3 - 4. seviye hikayeler.. Aslında düzenli olarak bir şeyler izlemek / dinlemek de lazım, onu oturtamadım.
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Ben mecbur öğrendim. :) Doktora için YDS'den en az 55 puan gerekiyordu. Fazlasıyla almıştım. Bilim dili İngilizce biliyorsun. Zor değil, biraz kafa yormak, çalışmak gerekiyor. Üstesinden gelirsin. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ben de edeyim madem, hem İng pratiği olur :)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Etkin kullanıyor X'i. :) Ben takip ediyorum dengesizi. :)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @Arkeolog06 çıkmadı gibi geldi. Önemli bir şey olduğundan değil sinirden yapıyorum bunu, tepki olarak :)