Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0788 01:43:07
EUR 40.9958 01:43:07
USD 37.9730 01:43:07
ALTIN ONS $3113.0600 01:43:07

Grafiği gönderen: Hanım_Teyze

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Sağ ol.. tamam, onu da yapayım, yapmadığım bir o kalmıştır herhalde. Kabuğuyla olduğundan emin misin :'( limonata yapsak olmuyor mu mesela, içine kabuk da atardım :'(

Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Cobra34 ()

Geçmiş olsun , limonu kabuğuyla beraber yerseniz daha iyi olacağınızı düşünüyorum

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

:))) emin ol ki duymak istemezsin, normalde de bülbül sesi gibi değil ama burnum boğazıma kadar tıkalı, yeşil elmalı limonlu zencefilli karışım içmekten zencefil zehirlenmesine maruz kalıcam diye korkuyorum, bu ses benim değil:( Bu burun da benim olmasa olur ama yerinden koparmayı beceremedim :((

3BeğenmedimŞikayet

Cobra34 ()

108 beklentim sonra düzeltme yapıp daha sonra çanak oluşturmaya çalışacak ama zaman alır önce 106 108 civarı @Hanım_Teyze teşekkür ederim sesin de güzelmiş:))

Mehmet_74 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mehmet_74 ()

Alarko için çok teşekkür ederim...97 üstüne atarsa yükselişe devam edebilir mi?

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Endekse ara rakamlarla bakmadım, bana göre 9.558 üstünde kaldığı sürece iyi, 9.765 Altın da zayıf. Bunu geçip arkada bırakması lazım. Sonra 9.828 / 9.980 aralığı var, ara rakamları yine yazmadım. 4hde bile al vermedi daha, belki yarın lütfeder.

Alarko bir kısmı duruyor. 98 / 102 aralığı zorlar diye düşünüyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Cobra34 ()

Pardon 9649 @Hanım_Teyze alark duruyormu

1BeğenmedimŞikayet

Cobra34 ()

Endeks kapanısı 9661 dedik 9749 kapatmış :)bence iyi

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Üst yorum @Cobra34 4hden bakınca daha belli oluyor 9.558e nasıl tutunmaya çalıştığı ve 21 emayı (pembe) nasıl da geçemediği.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum