Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
isimsizgölge ()Can dost düşüncelerine çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun.
Malum sayfadan ayrıldım.
O sayfada TEKNİK ve TEMEL olmadan.
Yalnızca elindeki poza göre yorum yapanlar var.
Biz gerçekleri söyleyince,
İnanın bir kişinin en az 3 farklı kullanıcıyla taşlamaya geçiyor.
Yazdığım sayfada gerçek kazananlarla devam ediyoruz.
Kalın sağlıcakla.
@Baba_Vanga_
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bu siteye sizler fazlasınız hocam.. O yüzden taşlanmanız normaldir.. Saygı ve sevgiler:))@simsizgölge..
isimsizgölge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
isimsizgölge ()@Baba_Vanga_ ; Düşüncelerin için TEŞEKKÜR ederim kardeşim.
Elimizden geldiğince piyasayı takip etmeye çalışıyoruz.
Hamd olsun bugüne kadar yaptığımız ANALİZLER isabetli oldu.
Tekrar teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Teşekkürler hocam önerileriniz için dikkate alıcam. @Baba_Vanga_
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Sitede; @isimsizgölge, @Strongwolf, @Diebright gibi iyi teknikçi dostlar var.. (Nicklerini unuttuklarımı tenzi ederim).. Sonuçta tüm ömrümüzü rakamlarla geçirdik.. Faydalanabilirsiniz.. Bir de ben hafta içi sadece Sn. Barış Soydan'ı, günlük olaylar adına, takip ederim.. Başka izlediğim/takip ettiğim kimse yok.. Tercih sizin.. Saygı bizden.. Asla YTD.. @Ata_kizi_07
Ata_kizi_07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Teşekkür ederim çok naziksiniz.
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Nezdinizde; Tüm hanımefendilerin "Dünya Hanımefendiler Günü" nü kutlarım.. Onlar başımızın tacı, iyi ki varlar.. Saygı ve sevgiler efendim:))@Ata_kizi_07
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Sağolun hocam ben de iyiyim, Altın sayfasında değilsiniz çok, ara sıra bir ses verin lütfen. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Ben de iyiyim hocam sağolun, kolaylıklar bol kazançlar dilerim, iyi günler @Baba_Vanga_
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Var olunuz.. Çok şükür afiyetteyiz, siz? .. Profilime günlük aldıklarımı/duranları yazıyorum.. Hayırlı Cuma'lar:)@Ata_kizi_07
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Sizi o kadar iyi anlıyorum ki hocam. Siz iyisiniz herşey yolundaysa sıkıntı yok hocam.
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ():)))Alıştırırm ben merak etme:)))Bundan sonra bilim konuşacak:)))
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()cumlenın sonu herseyı ozetlemıs lıke verdım:) bunye bılıme alıskın degıl eror verıyor:)
-1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Sn. @Ata_kizi_07.. Mrb.. Zaman hepimiz adına çok değerli ve ömürde kısa.. Boş konu ve kişilerle israf etmeyelim.. Sosyal hayatımızdan da feragat etmeyelim.. Astroloji öngörüsü uzun zamandır yapmıyorum nedeni malumunuz.. Saygı ve sevgiler:))
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()Ona şüphe yok hocam:)
Ama parayı yanlış kisiden istiyorsunuz, canını verir parasını vermez:)
Like belki:)
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Kendimden bir tane daha yok ya çok acayip bir tireydırım :))
Kardeşim beni övme benim paramı gönder ya :)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Dün attım profilde var
_cevahir_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Rica ederim hocam.
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Çıktı hocam teşekkür ederim salladım gitti :)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Ya yok zaten de işte gereksiz bir polemik oldu :)
Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Bu yorumunuz için birşey yazmıştım size, benim sayfamda görünüyor ana sayfaya düşmemiş neyse tekrarlıyım, sizin birşey açıklamaya veya ispatlamaya ihtiyacınız yok sallayın bu tipleri lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Belki var he belki var :)
1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Elinin dokunamadığı hiçbir şey senin değildir:))
Ünlü düşünür Yıleyus :)
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Aynen öyle, o gün mevsimsel döngülerden bahsedecektim ağzıma tıktı iki şahıs, vazgeçtim ben de. @calculator @Baba_Vanga_ hocalarım çok anlatırdı konuşurduk eskiden, onları bile bıktırmışlardı. Çok değerli mevsimsel döngüler, gann vss ler var ekonominin üzerinde etkili. Bu tipler merdivenin altından geçen kara kediye inanır bilime inanmaz:)))
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()herkesın teknık analız tarzı var kımı bılancoya bakar kımı astroya bakar bıraz arastırsalar aslında astronunda bılım dalı oldugunu pıyasanın toplu halde hareket ettıgı gunler oldugunu anlayacaklar ama nerde:)
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()Yaa onu bile anlamaz bunlar:)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()havalara bak sankı ejderhası var işlem hacmıne kurban oldugum:) @wxy fızıkı candır altının fızıkısı alcan kafan rahat
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ():)))Sedat bey alemsiniz ha:)))
sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ata_kizi_07 ()Evet çok iyi hocalar vardı, çoğu gitti bn de eskiyim bilirim, neler neler yaptılar kendini bilmezler. Bu tipler yakın zamanda benim de yaşadığım gibi; fikri yoktur, akıl yürütmesi yoktur ama herkse sataşıp ilgi çekmeye çalışırlar. Takmamak ama haddini bildirmek gerekir.
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()senın tartısmalar genelde yanlıs anlasılmaktan oluyor:) bazen kımse senı anlamıyor gıbı gelıyor dımı banada cok oluyor kanka zaman zaman:) gunaydın hosgeldın anlamında etıketledım
sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)