Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağolun hanımefendi... mesajları okuyorum.. çok fazla takılmıyorum...
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()@Efesinek hocam çok mübareksiniz. Sizi anlamak sayfayı anlamaktan daha önemli. @simurg22 @_BROKER_
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()İyiyim abi çok şükür , sen nasılsın ? İyisindid inşallah görünmedin pek buralarda.
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Hayırlı kandiller hanımefendi nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Kesinlikle öyle sabırlı olmak ve plana sadık kalmak şart.
Efesinek için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Giden gitsin kalan sağlar bizimdir demek çok güzel bir şeydir dipden almak önemli değil pişmanlık vah gitti tüh dusdu ikisi arasında ki olayı cozersen doyar hamdedersin şükretmek az olur
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ınsan elındekını kaybetmeden degerını anlamaz kanka bu arada benı engellemıssın yanlıslıkla sen benı goruyon ben senı goremıyom bıldıırmden goruyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Tabi nerden bildiğimizi sorma @Eso_derler
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()24 dakika doldu kanka bu günde doğru bildiğimizi söylemekten şaşmadık çok şükür :)))
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yoksa 135 den malıyetlenırsın:) dıye bıtmesı lazımdı cumlenın sonu
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Çok haklısın abi zorlamaya gerek yok kar alacaksın yetinmeyi bileceksin @NoPaniC_34
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()en sevdıgım moda kendım olmak:)
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Hırs ediyor neden sen bilirsin tecrübem olmusdur
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Bro insanlar rizkin ne olduğunu anlamıyor
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Bende senin için aynı şeyi düşünüyorum, zeka severim ben hayranınım kardeşim :))) halk seni istiyor :))) nereye :)) azıcık öveceğim izninle hiçte sevmezsin övülmeyi biliyorum ama :)) @NoPaniC_34 @Eso_derler
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()sen cok zekısın senınle gurur duyuyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Doğru yoldayım her zamanki gibi @Efesinek @NoPaniC_34
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Cerndeki laboratuarlardan teklif aldım yarın denek olarak başlayacağım :))) yüksek dozda kanka fitnesine maruz kalmışım :))) incinmişsin dediler :))
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()77den satma 70 den satarsın:)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()132 den almıştık ya su buz gibiydi :))) o son parçayı eklemeyecektik:))) önceki alımlarımı yazmıştım çok da ters bi durum yok:)) ama 77 den satabilirim :))) @NoPaniC_34
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()135 den gumus alıp nasıl hala hayatta kalabılıyorsun bunu ıngılız bılım adamları arastırıyor:)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Gümüş var kanka , 135den ödemem var diye biraz çıkmıştım. Maaş yattı normalde fiziki Altın alırdım ama gümüş ekleyeceğim.
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytekin83 ()Kardeş dünkü gibi tekrar dusermi dersin
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Emıne sen full gumustemısın? Yoksa alım kovalıyomusun
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Kanka 9 kez sıçrama hakkı vardı bu son bak @NoPaniC_34 @Eso_derler
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kedıler tırmıklasın senı emı
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ben roket sevmıyom kedı sevıyom:) @zuleyha_y @simurg22
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Knk bu aynı ben ya :(
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()üst yorum cıktımı
kedı sıcraması formasyonu var:) @Eso_derler @simurg22 @NoPaniC_34 @Baba_Vanga_