Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Nere karışık değil kii
Tranp sallayıp duruyorr
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eleman lazımsa sor bakalım paraları yedik vadelide yakında pazarda short satarız böyle giderse orda da zabıta yakalar :))
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()btc almam deniz
77.700 stop olmazsa 86 ve 92 yapıp ordan 70 k ya süzülebilir btc
Günlük grafikte süzülüş iniş hattına geçti toparlamazsa 56 k ya bile inebilir
Yani btc cephesi karışık
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Roketçi şirket kurmuş diyoolar abi, bizle işi olmaz sanırım daha da:)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()btc al dostum alacaksan
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Bence alma netmen btc yükseldiğinde dominans yükselirse altların perti çıkar
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()dedıklerın aklımda wıfı de ekleyelım 250 ye dussun
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kayfeci kendi uzak dursun. ; )) roketçi ve beni batırdı yatacak yeri yok onun :)) @Ortakahve
Dipte olmayan yokki ethfi wusdt bome act myro turbo zerebro me seç beğen al yüzde 5 inerse stopla takviye et 500 alayım derken 300 kesin ekside ben sana diyeyim ; ))
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()gecen kahvecı vadelıden uzak dur dedı yapmıyom coktandır ama bugun dıpden yakalyıp 500 teter alsam bı coınden onla spot alsam ıyı olcak
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tarım istihdam iyidir pamuk yanına fındık işine de girin :)) altlar tam indi burdan alayım dedikçe yüzde 30 daha iniyor
Kısaca kasa hala doymadı
Btc bnb eth elebaşı olmuş paraşütsüz iniyorlar
Arada shortcu çarpmaya yukarı atak yapıp yeni alımm yapan varsa onları alıma zorluyorlar yani çarpma moda geçmişler benim anladığım o
Yanılıyor olma ihtimalim daha yüksek olup 100 teter bakiyeyi 50 ye indiririm:))
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()tamam suan btc donse ılk o cıkıyor da bız pamuk ısıne gırcez gıb ıme gelıyor
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Muz koli bandı işine girmiş projesi sağlam
@göbüllü10 ? 16 taban aşağısı 8 e inerse etiketle beni :))