Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1526 19:22:46
EUR 44.0675 19:22:46
USD 38.2068 19:22:46
ALTIN ONS $3414.9350 19:22:46

Grafiği gönderen: xxbirzamanlarxx

bu grafikte çizdiğim gibi yapmadığı sürece. gümüş ons beklentim . 32,67

ilk ben yazayım. benim yazdığımı nasılsa yazan birileri var..))

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Afyon0351 ()

Öyle oldu hocam ben daha düşer diye beklerken tam tersine yukarı gitti

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

dar aralıkta işlemden kaçınınız.. kesin zarar ettirirler..

Afyon0351 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Afyon0351 ()

31.80 gelince alicam kesin yoksa arkasından baktırıyor

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

öneri olarak bence bekleyiniz. yanılırsam sorumluluk sizde..

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

burada formasyon bitimine uygunluk var.. düşebilir.. olurda yukarı atarsa bu defada yukardan tekrar düzltme ihtimali olduğu için yine alın diyemem.. yani burası tamamen risk..

0BeğenmedimŞikayet

Afyon0351 ()

Yine kararsız kaldım dün düşecek daha diye almadım arkasından el salladık

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

bu grafikte 32,67 demiştik.. 32,64 ten döndü şimdilik.. yaklaşık 2 hafta önce 32,6-8 aralığını yazmıştım.. o rakamda geldi.. bundan sonra düşermi yukselirmi düşerse nereye kadar inanın bilmiyorum...

0BeğenmedimŞikayet

Mubarekmesut ()

Aynen öyle kardeşim benim canım biraz sıkkın inşallah duzeliriz Gram altın ları sattık ağabey araba alacak diye ama arabada net değildi bulamayınca geri yerine koyaliyorum şuanda almaya kalksam 15 bin den fazla zarar var:) umarım duzelirde koyarız yerine

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sagol kardesim .. hafta sonlari hep yoruyor. Kafamiz rahat olsun bizdeki mal bizimdir, bizim olmayanda gozumuz Lomaz

Mubarekmesut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sagol hocam sizinde emeklerinize

1BeğenmedimŞikayet

Mubarekmesut ()

Bereketli olsun hocam

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

bereketli olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Hocam saat 16.00 siralarinda 1000 gr gumus almistim 0.935 onsdan veri sonrasi amerika acilisinda 0.941 den dolar a gectim.

Mubarekmesut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Yok hocam bes dakika daha beklesem platin ons 1001 den satacakmisiz yola cikiyorum diye euro ya 994 den parite yapmistim.

1BeğenmedimŞikayet

Mubarekmesut ()

Sen ne yaptın kardeşim birşey aldinmi

3BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

tşkrler. bol kazançlar. platin duruyormu.?

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Evet ustadim, benimle paylasmistin. Harikasin...

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

birde bu grafiğe bakınız..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum