Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Zaten bir tek umut var Emrah başka birsey yok elimizde :) nasıl olacaksa olacak ama biz orada olacak mıyız bilmem. Vadeli kısmı var oldukça spot sknti olmaya başladı.
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Selam abi nasılsın
Ne olacak bu halimiz umut var abi?
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yazdım ç ı k m a dı
Sonra minik minik tüpler görüyorum bazen Çevrimdışı bakarken mum bazlı :))
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()stopları goruyorlar sen yakın koyuyondur 4 saatlık destegı ac Altın a koy
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Rakamları yazacaktın
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Yazmadım hocam. Portföyümde profilimde belirttiğim coinler harici birsey yazmayacağım. İnsanlar kayıplarının hırsını bizden cikartiyorlar malesef. Murodan tavsiye alsınlar xrp Trump filan bosver
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Arkadaşım stopşar önemli günlerdir zererbro longluyorum 0üşğş hatlarına yazdım fakat short işlem açmadım 0.1300 den 0 2300 yapan coin yüzde 100 den fazla indi hesabını yapmişte stop olmasan 100 bin liran sıfırlar resmen 0.0618 den artacakta kurtaracaksın
Spotb yada vadeli hep aynı tuzaklar
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Valla stopta en az 50 bin gitti benim stop koymuyorum artık
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben encok stoplardan kaybedıyodum bıde pc yı ekrandan bırakıp gıdınce . acıyom artık oyle orendık sıstemı ama musade etmıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Tamam bende onu soruyordum yazarsan sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Grafik olarak stop start ve genel durumunu yazayım ona göre dikkat et istersen
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Arpa bende aldım sabah dostum bakalım biraz zararımı kurtarır umarım
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()6 dan maxc lısteledı 14 de baya durdu orası 2. cubuk destek aldı bence saglam gıbı 14e ındırmezler artık bence
muro__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kral adamsın göbüllü dikkat et koşay gelsin bol şanslar
Kar cebe yapıp bakıcaz artık duruma göre
0BeğenmedimŞikayet
muro__ ()Trump dip yaptı sanki sadic
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()dogrudur dun haberı geldı dun de aldım bugunde dıgerlernı kurtarıor 2 gundur ben longadım hep o yuzden zarar var yıne
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Bwfwkwtli olsun
Arpayı bir kaç hafta önce @Ayhnkpln hocam bana yazdı elimde olanlar yüzünden bakamadım
Adamı sinir etmeseler burada da yazardı belki yazmıştır