Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Düne göre çok büyük zarar yok dün daha büyüğü vardı zaten coinler dibini sıyırdı
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Korkunun ecele faydası yok benim stratejim ayrı şartlar oluşmadan da alım yapmam.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bazen korkmak beklemek ıyi oluyor 12.7k nin 10k ya düşürdüm çıktım son 2 ayda ama sağlık olsun çıkmasan şu an 4k olacakti
0BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Sabreden buralardan her türlu ekmek yer .. Aldığı delist olmadığı sürece. .. Daha da ucuza alabilirdi o ayri konu . Herkes nasibi kadarını yer . Beklemeye devam sıkıntı yok . Parasi olan eklemeye devam etsin .. ytd ...
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Geçmiş olsun deniz akşam alım yapmaman için uyardım ama sağlık olsun diyelim.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Pek sayılmaz total 2 1 28 üzeri yapmazsa 1.17 ve 1.12 civarı inebilir
Altlar yine inip çıkar yani tam bir şey demek zor
Bende 125 x btc ye sardım long short duruma göre
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ben almış bulundum ama umarım burdan daha da düşmez
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Doğrudur. Kapalı mumda alım yapmak her zaman risk barındırır. Yüksek oranda devamı gelecek demektir o hareketin. Bravo.
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Deniz ya dönerse diye alınmaz dönerse alırsın iğneli düşüşlerin gelmediği ve anında hızlı tepki verip toparlanmayan mal alımları tehlike arzeder.
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Döndük mü @ntmen_× alım yaptım umarım çakılmaz gene
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Katılıyorum sana ama Ful tl ye geçtikten sonra tek coin alıp %15 gördüğüm de satıcam ayda 4 işlem yapsam yeter hold zarardan başka bir şey değil
Xcn amp bonk Jasmine bunlar al sat jetonları
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Benim 70 ooo tl den 40 000 kaldı
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Anapara gelsin tl ye geçemezsin…bu işe girdikten sonra aklımızı bunlar yönetir biz değil
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Zarar %40 oldu
Burdan btc 110k yapsa ancak ana paraya gelir sonra satmayıp bekleceğiz hopp tekrar BTC aşağı son iki aydır aynı senaryo ancak bu kez ana paraya gelsin full nakite geçicem inşallah
Blue06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Bende aynı powelden sonra fulledim ama allah kahretsin
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Dostum hazirana kadar fed ile işimiz yok. İndirim olmayacağını söyledi ve hep bunu fiyatlayacak piyasa. Korkulacak şey Trumpin nasıl bir politika izleyecegi olacak. Şahin ve güvercin olacak olan o.
1BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Sizin gibi tecrübeli birisinin Ayhan Hoca'nın söyledikleri bana ümit veriyor yoksa Normalde kendi adıma ümidi kesmiştim
2BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Powell konuşmasından sonra full ledim
Sıfır nakit
Allah sonumuzu hayır eylesin:)
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Zaten bir tek umut var Emrah başka birsey yok elimizde :) nasıl olacaksa olacak ama biz orada olacak mıyız bilmem. Vadeli kısmı var oldukça spot sknti olmaya başladı.
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Selam abi nasılsın
Ne olacak bu halimiz umut var abi?
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yazdım ç ı k m a dı
Sonra minik minik tüpler görüyorum bazen Çevrimdışı bakarken mum bazlı :))
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()stopları goruyorlar sen yakın koyuyondur 4 saatlık destegı ac Altın a koy
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Rakamları yazacaktın
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Yazmadım hocam. Portföyümde profilimde belirttiğim coinler harici birsey yazmayacağım. İnsanlar kayıplarının hırsını bizden cikartiyorlar malesef. Murodan tavsiye alsınlar xrp Trump filan bosver
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Arkadaşım stopşar önemli günlerdir zererbro longluyorum 0üşğş hatlarına yazdım fakat short işlem açmadım 0.1300 den 0 2300 yapan coin yüzde 100 den fazla indi hesabını yapmişte stop olmasan 100 bin liran sıfırlar resmen 0.0618 den artacakta kurtaracaksın
Spotb yada vadeli hep aynı tuzaklar
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Valla stopta en az 50 bin gitti benim stop koymuyorum artık
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben encok stoplardan kaybedıyodum bıde pc yı ekrandan bırakıp gıdınce . acıyom artık oyle orendık sıstemı ama musade etmıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Tamam bende onu soruyordum yazarsan sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Grafik olarak stop start ve genel durumunu yazayım ona göre dikkat et istersen
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Arpa bende aldım sabah dostum bakalım biraz zararımı kurtarır umarım