Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Şuan yapılacak işlemin loto oynamaktan farkı yok. Tamamen şansına olur, girilmemeli vadeliye
Kamyoncu31 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kamyoncu31 ()Zarar yazdı. Alttan ekleme yaptım. Tepkide ufak karla kaçtım. Tekrar izlemedeyim. Teşekkürler başkan.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Girme kardeşim. Borsa acılısı var. Bu normal bir düşüş değil tepki almayabilir. Gerek yok bu riske
0BeğenmedimŞikayet
Kamyoncu31 ()Long açtım burdan ama riskli
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()1 gün ertelemeli geldi düşüş yanıldım. Ne yükselişi kardeşim.
Sadece bitcoin oynuyor. Altlar mahvoldu. Dönse yine sadece bitcoin dönecek… bırak boğayı 2x yapsak maliyete gelcez o da cok zor duruyor. Daha abd btc leri borsalara göndermedi bakalım ne olacak.
Turpun ekonomi bakanı elindeki etf btcleri satacakmış hala turp bekleniyor:/
0BeğenmedimŞikayet
Kamyoncu31 ()Dün yükselince beni zarar ettirdin diyordu bugün düşüş var Allah razı olsun demiyor
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yatıp kalkıp bana dua etmeli ama nerdee…
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Merhaba
Herhangi bir olusum yok. 3350 3480 aralığı notr bir aralık
Esra34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esra34 ()Tünaydın hocam dogecoin hakkin bir yorumunuz olur mu grafik nediyor
Teşekkürler:))
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Onu ben de biliyorum da işte kendimi sabır konusunda eğitiyorum :) o yüzden hiçbir yazdığına cevap vermiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Git baskasına sar hadi…
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Susar mısın yoksa engelleyim mi?
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yari sattım move bonk usulal vardı alttan az da olsa toplasam iyi bio cow bayb stoplu giderim nasip
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Değişmezo
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Acıma duygusu diyelim abi. Onun bişey demesiyle kimse rezil olmaz. Bırak bu sayfayı tüm sayfalar tanıyor Seldayı :)))
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Umarım salmaz. Yeter sıkıldık artık aldıklarını biraz vermesi lazım
1BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Engelleyecek kadar sevmediğin yada bunaldığın birini , yazdıklarından faydalanacak kadar düşünmen yanlış. Kİ sana uyup yanlış bi işlem yapsa rezil eder:)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Salacak galiba bu kadar kafi işin rast gitsin
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bende engellemiştim de belki yazdıklarımdan fikir edinir diye engeli kaldırdım. Hiçbir sorduğu soruya yada yazdığına cevap vermiyorum zaten.
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Selda beni engellediğinden beri sitede mutluyum. Allah kocasına yardım etsin.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Sana cevap bile vermicem
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Sana etiket yapınca cı. kmıyor Saw. vas abi. Okuyorsan eğer,
Örneğin bu bak. Düşüş beklerken canak kulp olustu ve direk onu çizdim hedefine de gitti 102 ye…
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim hocam
3BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Eigen icin tek bir çizgi çizip bırakmıstım ve hala o çizgiyi takip ediyor. 4,95 karar yeri olacak yine. Şuan gördüğünüz gibi direnc de
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam Eıgene bakar mısınız?