Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
1BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()İnşallah diyelim sizlere de bol kazançlar dilerim.
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()İnşaAllah oluşur. Elbette bugünden yarına olmayacak biraz zaman alacak. O arada ihtiyaç hasıl olmaz İnşaAllah. Çok teşekkürler hayırlı bereketli kazançlar.
BendenBirTaneDahaYok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_ustaoğlu ()Teşekkürler çok kibarsınız
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()@Abbas_ustaoğlu alt yorum belki fikir verebilir aslan amca
1BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Eğer benim beklediğim gibi bir görüntü oluşursa kârla satmış olursunuz.
Bu tur düşüş bitti bitiyor gibi. 27.2 27.3 seviyelerine bir düşüş bekliyorum ama bu düşüş olmadan bu noktalardan da yukarı hacim alabilir.
15 dakikalık ve 1 günlük grafiklerde yukarı dönüş sinyali oluştu. Fakat haftalık ve aylık grafik negatif görüntüde olduğu için şuan ki sinyallerin fake olduğunu düşünüyorum.
Ay kapanışını 29 seviyelerde yaparsa ve Altın da 2620 aşağısında yaparsa
Altın ons için 2490-2510 arası
Gümüş ons için 26.9-27.4 arası
Teknik ve matematiksel olarak yüzde 51 dir. Daha aşağısına inebilir mi peki ?
Evet teknik olarak 25.3 26.1 seviyesine altın için de 2420 seviyesine düşüş mümkündür. Fakat matematiksel olarak yüzde 49 ihtimali vardır.
Yazdıklarım sadece fikir amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Teşekkürler. Güzel noktalar muhtemelen ama elimdeki neredeyse 100 kg düşününce korkutucu oldu. Önce bi satabilelim inşaAllah elimizdekileri de sonra düşsün:)
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Burada ne moral bozanlar oldu
Hepsi buhar oldu
Sonra tekrar yağmur oldular
Siteye yağdılar
öcübaba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Canınızı sıkmayın kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
öcübaba ()İnşallah hiç keyfimiz kalmadı
PLATINIUM_2025 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()@BendenBirTaneDahaYok
@xxbirzamanlarxx
Sallıyorlar arkadaşlar
Lütfen bunlara inanarak yatırım yapmayınız
Yatırım tavsiyesi
PLATINIUM_2025 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()2025 gümüş ve platin yılı olacak şekilde devam ediyor
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Grafiksel olarak ihtimal var ama ben 26.9 asağisini şuan için beklemiyorum.
27.2 27.3 civarı bir beklentim mevcut. Eğer burası gelirse de oradan en az 31-32 arasına bir yükseliş bekliyorum.
24 26 gibi yerler gelecekse beklediğim yükselişin sonrasında gelir. Buradan direk gelmesi benim için düşük ihtimal ama imkansız değil. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Yalan söylüyorlar onlara sakın inanma
Gümüş buralar dip kardeşim
Haftaya göreceğiz onların bukalemun renklerini
0BeğenmedimŞikayet
öcübaba ()Kardeş zarar ettik edeceğimiz kadar. Bu 26 dolar 24 dolarların gelme ihtimalidemi var gerçekten
1BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Bunun cevabı buradan zor ama ilk etapta 26 aşağısına inmesi çok zor. Oraya inerse orada deneme yapılabilir. Oldu ki daha da düştü 24.7 gelirse fullerim ve 29. x gelince elimdekinin yüzde 50 ya da yüzde 60 kadarını kesinlikle satar bi duruma bakarım :)
Ben de gümüş alacağım Altın ons 2500 civarına inerse orada full giriş yapacağım. Kırılabilir mi aldığım nokta kırilabilir fakat oraya gelirse orada risk alınır. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()İnşaAllah. Verdiğiniz vadeler bekleyebilecegimiz zaman dilimleri. Elimizde 2 kademe daha alım için imkan var. Bunun için bir tavsiyeniz olur mu?
1BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Evet bilirim moral bozucu olur ama inşallah güzel kârlar yaparsınız. Grafik biraz sıkıntılı aşağıda düşebilecek alan geniş ama bunu yay gibi düşünün aşağıya ne kadar çok inerse yukarıya da o kadar çok çıkar.
Gümüş ons için 50 dolar uzun vade 2027 bitmeden de 111 dolar beklentim var ve olacağına da inanıyorum. Belki 70-80 arasında kalabilir :)
Kısa vade de yani 3-5 aylık zaman diliminde emin olamamakla birlikte bir korku düşüşü olabilir havası sezdim umarım bu olmadan yukarı hedeflerim gelir diyelim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Bu açıdan düşünmemiştim teşekkürler. Son yükselişi yapıp sonrasında hedefine getirip tekrar toplama mi yapıyor diye düşünüyordum. Çıkmak gibi bir durum yok ama zarar büyük çok moral bozuyor.
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Söyle çok uzaklaşmasın 26.9 max 27.9 min beklentim var bolingerin az dışına çıksın genişletemeden içeri geri girsin :))
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gunluk tarafında görüntü o yönde. Fiyatlar bulutun Altın da ve uzaklaşıyor buluttan.
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Dünyadaki gerçek gümüşün yüzde 60-70 kadarını elinde bulunduran birisi size neden yüksek söylesin ki ?
Size hedefim 111 dolar derse siz elinizdekini satar mısınız :)
Piyasalar siz para kazanın diye değil sizin paranızı almak için var. Onları çok dikkate almayınız.
Bir ekonomi bakanı dolar 7-8 lirayken yok 10 olacak yok 13 olacak diye alaylı konuşuyordu dolar kuru yukarda :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Jp morgan in 2024 hedefi 27 usd idi. 2025 e de 30 ons hedef vermiş. Bizim ortalama 34ler de. :((
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Buluta göre düşüş devam edebilir mi?
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet ve geniş ölçekli bir bulut oluşmakta.
0BeğenmedimŞikayet
_sans_ ()27xx 200 günlük ortalama diyorlardı kardeşim!
geleceğini sanmıyorum!
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Günlük bulutta nerede kırmızı yaptı mı?
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Ons Altın ikili dibe giderse 26.6 olmasa da 27Xx ler yanar usta tamam