Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 02:18:35
EUR 36.7409 02:18:35
USD 35.2400 02:18:35
ALTIN ONS $2633.1550 02:18:35

Konu: Total2

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

Bir şeyler oldu long short patlatma
Trafoya doge mi girdi kedi mi girdi be olduysa artık

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Onları çok severim

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Eşim kız ben hep aynıyız kizima vasiyetimdir bana birsey olursa devamını getir derim onlar herzaman bas köşede kış yaz kıymetlidir kar olsada olmasada var Allaha şükür

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Amin cümlemizin inşallah benim yolum bellidir sadece dilsiz kullar bol bereketli günler olsun @İnsan_kaynakları

İnsan_kaynakları için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İnsan_kaynakları ()

Dilsiz canlara, barinaklara yapacağınız her destek ve mama yardımları için Allah işinizi kolaylastırsın, hanenize bereket ve bolluk nasip etsin. Amin

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Barınağa kar etmeden de yardım et ; )
Kar edersen yine et sevaptır:)
Kripto ys Tüpçü ustanın da dediği gibi 17 de bakarız 21 de bakarız bu senede olmadı seneye bakarız :))

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Rast gelsin bende barınağa yardım edeyim kar alım da bol sanslar )

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Eyvallah sevgili müdirem sende olmasan :))
Ben gidip act vakfına 3 beş teter bağış yapayım
Uzun yol kaptanları için tüplü sprey şeklinde enerji içeceği işine girmiş projesi sağlam diyorlar

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Tmm asılı adam görünce haber verecem sana:)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Yaw boş verin boğa yı boğa piyasasında kazanılmaz bize ayı piyasası lazım ki o da sürekli geliyo zaten :))
Ne zaman gelir sorusunun cevabı tüpçü abide asılı adam yazıyordu btc 40 binler de :)) btc 108 k ya gitti :))
Sor ona asılı adam filan bi daha görürse haberimiz olsun beni engellemiş ben göremiyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

İletişim bozuldu aslında sizin yanlış anlaşıldı sizin dialog

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Bosverde boga gelecekmi sen onu söyle sevgi @ntmen_×

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Tüpçü abi kamuda memur sanayide işçi kriptoda uzman makaraya alınca da tripleniyo:))

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Bende bilmiyorum inanki

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Tüpçü sahmeran abi yse aysonu demişti grafiği dedi ben 2gundur dikkatliydim proje diyenlerde bilmiyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Aynen. Hepsi işi biliyo bi bem öğrenemedim :))

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Biliyor işi o bizle eğleniyor şahsen ben dip tepe kovalama düz hesap benimki 3 e5 e bakmam

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Proje sağlam diyen hüstadlar nerde :)) tüpçü testere elinde geziyo proje kesiyor:))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Dipten yada beklediği fiyattan alıp. Tepede satıyor sslda ya bi şey olmaz büyük hğstado

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Hepsi ayni talep oldukça dip oluyor

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Act nin botu dengesiz ne zaman artacağı belirsiz yani 3 ay uğraşır bırakırım ancak o zaman artar long yada spot alanlar arttıkça 0.24 ve 0.19 a kadar onları halleder act
Yüklü alım yapanlar bunları biliyor olması lazım tüm coinlerde sitem aynı yatır parayı çeksinler

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

:):)almaz senin yüzünden niye aldirmadin . niye stop demedin . niye haber vermedin dolunay dip ...

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Eğer 1.3 ten 3.3 e ve tekrar 1.3 e iniyorsa nakit hacmi oyun büyük
Tabiki düştükleri gibi çıkarlar diyoruz çıkmıyorlar:))
Selda Hanım ablaya stx inebilir dedim 55 te almadı stx kaç şimdi 56
Büyük fırsat kaçırmış selda alsa süper kar ederdi

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sana bisey olmasin şimdi act ten alirsin :)bendetrafoya girenlerden alirimsevgili @ntmen_× im

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

İlginç bi hareket bu sevgili müdirem sinemcim birileri yada genelde bi temizlik olmuş btc ve eth short long pozlar olabilir
Arada altlar kaynadı her zamanki gibi
Neyse ben hep nakitteyim zaten 3 beş teterciğim gitti feda olsun yine veririm noolcak)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Güzel düştü düştüğü gibi ciksada rahat etsek @ntmen_× cim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum