Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Bunu en ok hangi sektör sever ustat
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Armağan06 ()Hocam merhaba 284 dolar dayız sanırım boynu tamamlamak için 295 üstü kapanışlarımı beklemeliyiz
6BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()250 puan indirim geldi. Bist bunu sever. Alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ağzınız organik bal yesin:)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Enflasyon bunların kabusu olacak
Ustat
Her ay hop oturup hop kalkacaklar
Yok oyle üç kuruşa beş kofte
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Asgari ücret böyle olursa merkez bankası faiz indirimlerini hızlıca yapar. O da borsaya yarar. Bizim tobo gerçekleşecek gibi.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()16,69 benim ortalamam.
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Tavuk geçen sene 22 Aralıkta bir ralli başlatmış tam da bugünlerde. Tarih tekerrür eder mi bilmem? . Seninki kar yazmaya başladı sanırım bereketli olsun, darısı başıma... ))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Tepkiye oynamak için güzel görünüyor sanki 50 den gelmiş buralara...
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Oyayo'ya ne diyorsun; altta 25,5 ve en dramatik ihtimal olarak da 23,4e dikkat ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Biliyorum o yüzden şifreli yazıyorum işte büyüyünce tavuk olacakları... ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Öyle yapıcam :) sonradan aklıma ne geldi bak; bir kağıda yüklü para koyduğunun, hele ki miktarıyla beraber belli olması, meğer tahtacısı veya öyle biri o sırada buradan geçiyormuş falan; o açıdan da iyi olmayabilir.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Olsun gece 12.01 de halledersin..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ben de öyle sanıyorum ama yine sana kalmış tabii. Ne güzel bir laftı ama layk veremedim, gün sonu için 1 tane saklama projemi unutmuşum:(
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Reca ederim. You are right..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Teşekkür ederim, bol miktarda. Böyle yüklü alımlarını ortalık yerde yazma bence ki sende ilk defa görüyorum. Bir sürü açıdan güzel bir şey değil bence.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Senin gibi biriyle arkadaşlığın kötüsü olur mu aşkolsun, he benim arada kötülüğüm tutmuş olabilir bilemiyorum, ama senden olmaz... ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Neyse, hep beraber görmüş olduk; iyi oldu böyle :D
Bir zamanlar bir grupta birisi vardı, böyle yüklü alımlarını yazardı sinir olurdum adama, sana yeteri kadar sinir de olamadım iyi kötü bi sanal arkadaşlık var diye :))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Aynen öyle ilk defa görüyorum be napıyım... )))
2BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()görmemişin lotçukları olmuş :DD
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()35,3 tlye düşmüş, daha iyiyim :) :)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Tek tesellim benim senin kadar yok zararım 17 maliyet 80K lotçuk var... )))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Demaaa , yapma böylee. Şimdi akşam yemekte portakallı pekin ördeği yiyecektim, boğazımdan da geçmez şimdi üzüntüden..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()De mi ya? Ben de duygulandım şimdi, zor tabii :'(
piliç var bende, 65,3 tl de zarardayım, ben nasıl dayanıcam bu acıya, insan bana da üzülür, o kadar lafladık şu sayfada :(
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Daha pivotu var, bulut var, bulutun Altın dan içeri girmek var, bulutun dışına çıkmak var. Oyy benim piliçlerim nasıl dayansın bu zorlu yolculuğa teyzesi... ))
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()17,08 / 17,8 orta vade pivotu / sonra da 18,3 günlükte yukarıya dönmesini başlatacak olan rakam ki günlükte bulut Altın dan içine transfer olmak için de bunu geçmesi lazım.
Altta 17 şartlı sarky, 15 şartlı blcyt.. sen farklı kağıtlara açılmazsın pek ama yine de yazayım. Bu dipler destek olarak önemli ve şimdilik az yukarı hareketleri tepki sadece; tıpkı piliç gibi.
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Grafikte düşerken oluşan gap boşluğunu doldurursa 20 lere kadar bir tepki vermesini bekliyorum bakalım. Traktör de takibimde bu arada teşekkürler..)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Altta en düşük 675,5e dikkat ediyordum, şimdilik inmedi.
Piliç daha tepkide; tepki olmaktan çıkması için başlangıç olarak 17yi geçmesi lazım. 15,5 üstünde idare eder.
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Ne güzel işte tam alım zamanı. İki ay sonra ekim - dikim işleri başlayınca satarsın... ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Günaydın, iyiyim teşekkür ederim, traktör fiyatları düşüyor onu takip ediyorum, artık aynı sektörde sayılırız :D