Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Bence bu ay kirmizi kapatip ocak ayi yesil gecicek 24ocaga kadar kafamiz rahat olucak btc yeni ath yapmis olucak 110-120arasi bir seviyeye ulasabilir ordan %10luk bir dusus gelibilir akabinda subat sonu mart da piyasayi kan golune cevirirler minik ayi gelir eylul ekimde final.
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Örnek geçtiğimiz 40 gün içinde xrp xlm gurubu %600 yaparken fan coinler %20 bile yapmadı onları tutanlar altyatırımcı ikiside biri iyha oldu diğeri baktı.
Seda14 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Ne bilim böyle hepsi bir çıkacak hemencecik zengin olcam diye bekliyodum bugün gördüm ki ben tekrar baticam
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Aynen öyle coinler gurub grub çıkar iner populerliğine göre hepsi birden çıkmaz anlayacağın.
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Öyle bi ihtimal demi var en iyisi biraz kar alınca ben birakiyim bu işi yoksa yine baticam
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Bu işler Nasib işi bakarsın bekledğin coin x2 bile yapmaz diğerleri 10x i geçmiş olur çıkmıyor diye satarsın boğa biter coinler geneli geri çekilirken sattığın 20x yapar.
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Işte o dimdirek × haberlerde duyup 3yil önce girdim düşüşte girmişim katlana katlana çıkmak yerine katlana katlana düştü zaten 3senedir bekliyorum yeni çıkmıştım gene gitti
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Boğa dediğin de aklına gelen coini alıp dimdirek çıkıyor 10x 20x 50x yapıyorsun çıkıyorsun diye aklına gelir ama öyle bir dünya yok bugünki gördüğün düşüşlerin voltajlı yüksek gerilim dolu düşüşleri yaşatmadan öyle kolay xx lar beklemek hayal onu yaşayıp katlanabilen boğadan sağlam çıkar yoksa tüm sermayesini kaybeder.
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Yok satmadan bekledim ama boğa bitimindede sanırım böyle olacak verdiğini fazlasıyla geri alacak o zamanki düşüşe yakalanmak istemiyorum şimdi boğa gelecek umudu var o zamanki düşüş ağır gelir insana
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Şu 1 ayda çok şeyler olabilir kriptoda 1 gün bile önemli spottaysan panik işlem yapma satarsın 1 gün sonra daha yukardan alırsın adet kaybedebilirsin ama trump görevi devir alıncada risk var bence 1 hafta, fiyatlama yerini satış baskısına bırakabilir tahminim
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Yani aylardır zarardan zor çıkmıştım 1gunde hepsini fazlasıyla aldı fazla güvenmemek gerekiyormus boğadayız diye rahattım bida düşüşe yakalanmadan çıkmak istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()btc dominans 45lere falan indiginde herkes zafer sarhoşuyken terket piyasayı
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Ben aldım yüklü miktarda ama 0.075e kadarda alım emirlerim var ocakta binance spot bekliyorum inşallah yanılmam
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Issız buranın baş yorumcusu almaz ama her zaman düşerken yükselirken coinlerin analizini kritiğini yapar.
ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Zaman nın da çok aldı ben şahidim ama hep zarar etti onun için çok ürkek.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hiçbir şey almaz Oğuzhan Hocam, büyük bir ihtimalle sosyal hayatta sıkıntıları var, sanal hayatta bunu telafi etmeye çalışıyor.
Hiçbir yatırımı olmayan biri yıllardır burda ve diğer sayfalarda , normal değil Oğuzhan Hocam
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()kaspa 11 den dondu ıdealmı spotta
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()2boga görmüşsünüz kaç gün sürüyor bu boga yani görmedim hiç 1aydir bogadayiz saniyodum yine battım başlarsa başladığında kaç gün sonra cikalim
0BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Yav arkadas birsey ucmamiş Zaten tersteyiz. Yillardir mal. almiyon habire yorum yapiyon. Al da sen derahatla bizde rahatliyalim.
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()mılletı lıkıd ettıler buna buyuk oyuncularda dahıl bı de ben gıbı kusenler var spotta da ekleme yapmadım mısal hocam o yuzden para gırmıyor duzeltme mı dususmu dıye bekleyen de cok
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Aldın mıydı bişey bari.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Evet trump ve eft olayı btc yi tekelleştirdi bu piyasada ama bu işin sonunda alt coinler küçük yatırımcı çekmek için uçurulacak ve o çok sevdikleri btcleri altlara çevir ecekler bunun kaçarı yok
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Benim işim alt coinler btc ile işim olmaz bu düşüşü zaten bekliyordum aylardır diyorum alt sezon ocakta başlayacak sana tarihte vereyim 26 27 ocakta full gir bu piyasaya
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Sorma kardeşim bende de fazla kar yok hatta hiç yok eklediğimizi çarpıyorlar az alınca roeler uçuyo bende
Ali_gny için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Aksqma dogru altlar sert cakilmisti yine ucmus
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Trump haberleri btc yi şişirdi altlar farlı bi dünya
Yazdıkların mantıklı
1BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Bi sert cakilacak bi sert ucacak diosunuz hocam kafamiz karisti
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Şimdi 2 boga dönemi gördüm ve çok benzerlikler var geçmişe göre btc bazında, ama alt coinlerde etflerden sonra geçmiş döngüde sapma oldugunu görsemde yinede aşagı yukarı beklenen hareketler oldu diyebilirim zaten alt bogası btc doyumunun ilk devresi ve son evresidir btc ilk doyum evresini tamamladıysa beklenen alt boga trump devir teslimden 1 hafta sonra olabilir aradaki 1 haftaya dikkat kan gölü olabilir bence kesin olarak alt boga tarihi 26 27 ocak
1BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Hocam paramı koydular girecek şu düşüşte hala yüzde 50 zarar var
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Sana msj attım gelmedi mi