Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Fark etmiyor.. Hepsinden alman lazım. kimsenin giriş yapmadığı bir tane bulup yükseltijorlar. Güzel bir site yapıyorlar. adına rwa diyorlar. om voin mesela iyi örnek. Sonra milyar hacimleri falan. Bir süre sonra hop 10 kat düşüş.. sonra da longculara vururlar. bu böyle devam eder...2021 de yeteri kadar kazanamadık çok acemilik. sonra zaten kazanan olmadı.
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()senın dedıgın coınlerın arz basması onu engelleyemessın ama 100 tlnı 5 e bolmessen kompe kaybedersın
KIK9GY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Zaten riskli varlıklar.. biz hani yukardakilerden ziyade adı duyulmamış coinleri aldık. Örnek vereyim. Piyasa Değeri 1 milyon dolar olan bir coin yarısı coini çıkaranda olsun.. 1 milyar adet diyelim 500 milyon adet dışarıda. Coini çıkaran kişi elindekileri her yerden satıyor. hacim 10 milyon dolar olsa elinde 5 milyon dolar olacak vs vs. Oldu mu sana zengin. kimin parasıyla zengin olmak isteyen bizlerin parasıyla... unutup soğuk su içip bulaşmamak üzere veda etmekten başka çare yok. Çünkü çaresiz hastalık gibi.
Batık50 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()Keşke hepimiz btc alsaydık bu nalet altlarla uğraşmazdık
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()İnşallah yemin ederim normal hayatıma dönmek istiyorum artık o kadar sıkıldım çünkü
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()Emin ol bende de o kadar olmuş coin var starneti 63 tl den aldım daha bu biri yüzde kaç düşmüş bak bakalım
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()btc o kadar değer kaybetmedi. En yukardan almış olsan bile en fazla yüzde 10 zarar etmişsindir. biz alt coinlerden yüzde 90 içerdeyiz.
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()gece gunduz ısden de dolayı pc onumde gumusden cıkıp buraya geldıgımızden berı 2 yakamız bı araya gelmıyor ana paramızda cıkıp gıtcemıze ve ne adaklar adadıgımızın hakkı hesabı yok sozde kurbanda pıyasdan cıkcaktım bende dahıl umarım en kısa zamanda cıkarız bu pıyasadan
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()Kardeşim anlamıyorum yemin ederim köreldi vicdanlar mutlu oluyorlar para kaybeden insanları görünce ben artık çok sıkıldım gecem gündüzüm bu nalet btc oldu kurtulmak istiyorum kurtulamıyorum paramın eridiğine mi yanayım neye yanayım bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()olur ya aslında engelecek kımsede kalmadı sayfada stres cok fena
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()Seni yanlışlıkla engellemişim kardeşim kusura bakma
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()nıye bılerek hatamız nekı
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()avax pnut bonk eıgen tıa usual layer eterfı tramp bunlar ıs yapcak gıbı dıgerlerı mucıze işler bugun ıcın demıyorum ama uzun vade de uzmez gıbı ama herkesın coını farklı
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bende kaybediyorum ama kimseye saldırmıyorum 6 milyon tl kazandım ocaktan sonra 2 milyona yakını eridi ama sonra baktımki düşüş okkalı bastım shortu yarısını geri kurtardım az öncede short işini bitirip spot aldım
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()Seni bilerek engellemedim gobullu yanlış anlama
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Herkes sitesli ve gergin anlayış göstermek lazım ama sitresi yönetemiyorsan bu piyasaya girmemen lazım
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()sana yazan benı de engellemıs tanımıyorum dedıgın benım kımseyle sorunum yok sasırdım
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Ondo ve kaspa aldım
0BeğenmedimŞikayet
ByAVCI ()Oca ayı çıkışın da hepimiz alt coin sezon açılmasını bekledik hep böyle olurdu ama bu sene öyle bişey olmadı haklısın davanda ama hepimiz yanildik.
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()klas hangı coınlerı topluyon
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Ben gayet rahatım günlerdir diyorum basın shortu altlara diye çokta güzel kazanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()O pnl atınca ne oluyor kendini mutlu ediyorsun biz kaybettik senin gibiler yüzünden inşallah benim ahım burda kalmaz senden çıkar klas
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()Yemin ederim sizin kadar yüzsüz görmedin kimse bunları sana hatırlatmıyor diye rahatsın değilmi hiç mi düşünmedin bunları yazarken benim yüzümden insanlar mağdur olur diye yaptıktan sonra üzülmedin mi burda kaybedilen paralar kolay kazanılmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bir @Mawerick77 birde ben pnl atıyoruz başka bir babayigit çıkmadı daha
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Evet orda girdik ve para kaybettik sonra shortlarla telafi ettik ben buraya pnl atan 2 3 kişiden birisiyim
0BeğenmedimŞikayet
Batık50 ()Bu beş klas atayım mı daha söz uçar yazı kalır
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Sn hocam yükselişi yada düşüşü piyasa yapıcılar bile bilmiyor biz nasıl bilelim :)) teknik olarak gördüğümüzü yazıyoruz
Dediğiniz gibi aramız bozuk ta olsa bazıları ile zarar etmeleri üzücü sağlık olsun
Yazmadığım kişilerin grafiklerine bakmıyorum sn hocam
Sonra çadır karışıyor)
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hocam düşerken düşecek, çıkarken çıkacak deriz biz hocalar hep :) trende ayak uydurmak gerekir. Her riski göz önünde tutmak lazım. Bak zamanında çizmişsin. Iste bunu gören yatırımcı her iki tarafa harekete göre aksiyon alabilmesi gerekir. Benim cizimde daha bir kirilim yok. Ama bazı arkadaşların çizimleri kırılmış hayret ; ) eğer kırılırsa guncelleyecegim.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Güncelleme zamanı gelmiş sanki
@Ayhnkpln ?
Sizin attığınız son grafik te yazmıştık btc takıp edenler ordan bakabilir
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Saglik olsun hayirlisi. Ucan kacan henuz yok bakalim yeni yilda baslar umarim artik altlar.
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)