Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0263 07:58:28
EUR 36.5348 07:58:28
USD 35.4829 07:58:28
ALTIN ONS $2703.3100 07:58:28

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Kzılhafiye1 yinede aklımızda bulunmasi için . bir bak istersen grafik . ihtimal işte .. ytd

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Jungheinrich böylede bir durum var . ytd

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Yok gözden kaçırmıyorum ama şuan aşağıda çok alan yok çünkü hacim alabileceği sağlam destekler var. Düştükçe tepki yapamazsa bile 26 aşagısına inmez oradan da bi 30. xx yakar yüzde 90 olasılıkla :)

Benim patlayacağım yer ya alım noktasını kaçıracağım ya da satış noktasında fomolanıp 50 beklerken düsüse yakalanacağım yerdir :))

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Haftalık rsi diplere yakın tabikide ..

Yanlız gözünden kaçan ufak bir ayrıntı ..
Günlük gostergeyi dipten biraz kaldırıp yukarı aldılar ve yeniden düşüş için yönü aşağı çevir diler .
Bunuda gözden geçir o yüzden bu seviyeden dönüş ihtimali azaldı gibi alt desteklere bakmak lazim. ytd

BendenBirTaneDahaYok için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Suan bile dönme ihtimali var ama haftalık bolinger dibine inse iyi olur. En azından tekrar bolinger tepesine kadar ya da orta banda kadar bir tepki yapar.

Pandemi düşüşüne benzettiler iyice. Büyük OBO çalışırsa 50 den önce bi 20 gördüm ya da 24.7 :) bu şuan beklentim değil tabiki :)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Tamam :)) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Hepsine baktım uyarımı yaptım ama oralara gidecekse bile nereden bakarsan bak 2 ay var :)

25.9 asagisina inmeden en az bi 30. x max 32. x yapar düşerse öyle düşer :)

Ben beklersem sana söylerim :)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Aylık 50 ortalama onada bak . hepsi 24 xx yani :))) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Tamam o 24.7 de onda sıkıntı yok :)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Haftalık 200 çizgisine bak :) hareketleri ortalama :)) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Bende suan bile inse 25 :))) sen hangisinden takip ediyon bi ona bakayim neden 24. x gosteriyor

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Biliyorum ama şuan için 24 izdüşümü :))) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Sana o 25 demiştim :) 24 değil :))

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@BendenBirTaneDahaYok bunuda gosterebilirsin .. ytd ihtimal için .. ytd

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

grafik ve üst yorumlara bakabilirsiniz. Fikir işte sadece . ytd

Kararsız yapıda kararsizlik :)) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BendenBirTaneDahaYok ()

Bende sanırım o hat 25. x li seviyelerde ve günler ilerledikçe 25.5 6 seviyelerine kadar çıkacaktır.

0BeğenmedimŞikayet

onbaşıı ()

Teşekkür ederim sn myz ytd olarak aldım :) varolun düşünüp özel uyarıda bulundunuz daha ne olsun :) mersi

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Piyasa yapicilar İsterlerse diyelim. zaten yapamayacakları birşey yok
Gelirse şaşırmamak için fikir işte . aaa nasıl geldi gibi .. belki hiç gelmeyecek ..

Malum öncesinde güzel desteklerde var bakıp izlicez artık. ytd

Aceleci34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Aceleci34 ytd

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Görüntü bu ... çizgilerle arkadaşımız anlatmış. tabiki ihtimal dahilinde düşünülebilir. piyasa yapımcıların amaclari bu destek çizgisine getirmek olabilir tabiki bilemiyoruz .. Lakin önemli destekler var öncesinde.
28.40 27.20 26.40 25.20 gibi . kazanc Planlarınız için bir düşünce olarak aklınızda kalsın işte. Gelir gelmez şuan için kesin birşey diyemiyoruz . Yatırım tavsiyesi değildir.

onbaşıı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aceleci34 ()

24. dolar a kadar düşer mi yani ama sanki yavaş yavaş olmaz mı böyle bi anda düşer mi mart ayına kadar düşse

0BeğenmedimŞikayet

onbaşıı ()

24 dolar a büyük para ayırmak lazım diye yorumladım sn myz yazdığınız uyarıyı :) teşekkürler ytd

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Aynur1 elinize sağlık . ytd

2BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

17 dolar dan başlayan ile 22 dolar diplerinden gelen yükseliş trendi ... 24 dolardan gecmektedir ..

@Esinti_51 @onbaşıı @BendenBirTaneDahaYok ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Total4
  • Mexc7
  • 2715 takip noktası4

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum