Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Alfas arena asuzu ama yeni almadık yani söyleyeyim de
Feştali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Dıtas beğenmedim yani gider gitmez diyemem çünkü net bir grafiği yok
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()cano asuza bır kademe daha alıyom malumatın olsun parsanı verıp. bırde dıtasa bakarmısın 16 16,5 kademe alınır mı boşvereyım mı bak hele:) @wxy
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Ona grafiğini bu alttaki grafikle okumaya başlarsanız daha sağlıklı olacaktır
2BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Evet 2666 ya kadar kırmızı bir mum gelmesi lazım
Grafiksiz rakam fiyat veren hiç kimseyi dikkate almayın tamamen duygusal yazıyor herkes
0BeğenmedimŞikayet
Feştali ()Yaa o kadar baktım bulamadım. Rica etsem ne aldınız bir daha yazar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Merhaba hocam önerim olmaz da aldıklarımı yazdım isterseniz bir bakın araştırın cazip gelirse değerlendirirsiniz
Feştali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Feştali ()Selam katates dönmene sevindim bir miktar nakitim var bistte kullanmayı düşünüyorum hisse önerin var mı
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()2700 kırılırsa 2666 da gözünü açar söyleyeyim