Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()Çok ucuza kaçtın kanka ya:)kartondan yapacaksn neredeyse :)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()som altın çok malıyetlı olur o kadar kazanmadık kanka 3 boyut yazıcıdan cıkartırız heykelı:) @katates_
wxy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Teşekkürler hocam çektik alfası vuralm diğerine :) @_BROKER_ olimpiyat madalyası az kalır kanka som altından heykelini dikmek lazım:)
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Aynen kanka sıfır maliyet kumbara hisse , diğer hisselerden aldığın karla ya temettü hissesi yada fiyatı çok düşük kalmış hisseleri topluyorsun yada satacağın hisseye güveniyorsan ana parayı çekiyorsun karı bırakıyorsun sıfır maliyet oluyor
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()hlgy dıyom bro buna 2,5 gıbı yada alıp kenarı mı bunu demek ıstedım yanlıs yoruma yazmısım :)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Nasıl yani anlamadım? Alfası verdik gitti kanka ne stopu :)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bro bunda stop yapmıyoz dımı alıp kalsın
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()hayat pahalı abı bıryere oturup kahve ıcemıyoruz ıcıncede hanı para yoktu dıyorlar mantık bu:) evımı sattım karavanda yasıyorum artık:) kıra derdı yok
Nevrans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()cok kıymetlı analız cıdden kankı emegıne saglık pıyasa bu haldeyken boyle basarı oscarlık olımpıyat madalyası vermelerı lazım:)) @wxy cek kagıdı vur obur tarafa:)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Hedef tamamlanmıştır alan satana bereketli olsun %35 kısa sürede güzel bir kar

0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()77.30 ver gitsin uyuma, çek kâğıdı vur öbür tarafa
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()izmire kar mı yagıyor gadasını aldıgım:) tesekkur ederım kankı yenı bırsey arıyordum ıyı oldu bu:) @katates_ @wxy
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Şimdi size bir strateji önerisi
Alfası verince arena ve alfasdan aldığınız kar kadar hlgyo alın sıfır maliyet orta vade olarak.
Elimde bu şekilde sıfır maliyet 12 hisse var hiç bakmıyorum bile arada temettü yatınca onlarla geri alım yapıyorum, kar topu yuvarlanarak büyür .
@wxy
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()Tamam hocam takibizde onlarda emeğine sağlık çok teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()tesekkurler kankı ısın gucun rast gelsın takıpteyız:)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()@wxy @_BROKER_

Kar %30 hedefe 5 kaldı bakın duruma göre yarın verin gitsin olmazsa , bu ara yoğunum biraz çok ilgilenemiyorum anlık bildirim yapamayabilirim. 4 hisse girdik 2 si %30 kar verdi kaldı 2 hisse onlar devam sıkıntı yok.
0BeğenmedimŞikayet
{Zero} ()Bence 64.20 üstü iyi Altın da 13.15.. Dibi kimse bulamaz.. Ben ne dipciler bilirim bu ugurda ziyan oldular :)) İyi olmana sevindim güzel insan..
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Çok teşekkürler gayet faydalı oldu:) tepeleri hep kaçırdım dibi de bulan olmaz:)) çokkk aşağıdan var elimde, yeni alıp zararda olduğumu düşünenler olabilir:)) sorma sebebim satış içindir, eline sağlık:)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Vbtyz ilgili düşünceleriniz nedir ustat
3BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Teşekkürler :)

Hisseler genel anlamda tepeler her seferinde daha yüksek tepeler yapıyor, dipler her seferinde daha düşük dipler yapmıyorsa olumludur ancak hissenin sürdürülebilir bir destek hattı mevcut, ben alacak olsam bu siyah destek hattına yaklaştığında alım yapardım oraya inmeden giderse de üzülmezdim, çünkü ben inebilirde çıkabilirde grafikleri çok sevmiyorum, %80 çıkar %20 de stop olabilirim bir görüntü varsa tercih ediyorum. Bilmem faydalı oldumu :)
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Bol kazançlar:) sana zahmet kerevitaş da çizebilir misin lütfen?
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()Tamam hocam teşekkürler hedefe kadar devam
2BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bunu da 78 gibi verirsek bi %35 felan da burdan almış oluruz Allah bereket versin deriz @wxy @_BROKER_

1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Dün yazdı ya bro @katates_ grafik al beni diyor diye:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()cano bu gıder ama 1 2 gun demırleyecek gıbı ama gıder yanı sen bak al dersen alalım broker bunu begendı:) @wxy
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()Teşekkürler hocam hedefe kadar tutmaya devam