Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Doğukan35 ()Bizim de bir coin sorma hakkımız var mı üstad :)
Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Teşekkür ederim, zamanla tanışırız. Kazancımız bol ve bereketli olsun inşallah. Şimdilik müsadenizle iyi geceler.
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()balıkcı selam pek tanısmıyoz ama yazılarıını okuyruz guzel bılgıler verıyon faydalı tebrık ederız
2BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Boğası güçlü, projesi sağlam, sepette tutulabilir bir co in. Bence çok gideri var; 0.0050 ve sonrasında 0.0075 i geçince uçuş modu açabilir ve oraya varana kadar sabreden leri mutlu eder diye tahmin ediyorum. Ytd.
kaya52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Boşuna yazmıyorum; kazanmak istiyorsan sepet co inlerinde al sat olmaz, stop konulmaz ve sabırla hedef beklenir ki arızalı bir durum olursa söylüyorum zaten. Benim sepette arkm hariç arızalı hiçbir co in yok şükürler olsun ki onun da maliyeti kadarına 3.97 ye satış emri koydum bekliyorum. Sepetten çıkaracağım. Ytd
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya52 ()merhaba hocam hot ile ilgili yorumunuz nedir. Gideri varmıdır daha sizce
1BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Floki haftaya harekete başlar diye tahmin ediyorum; çünkü haftalıkta flama kurulumu güzel, bu hafta kapanışı ile düzeltme bitmesi lazım ve bazı borsalarda ayın 26 sında mnky diye bir co in verecek elinizdeki floki miktarına göre, o hediye co in muhabbetine fiyatlaması da en az 2 hafta önceden başlar kanaatindeyim. Değerlendirebiliriz. Ytd elbette
aşırı_fakir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ben tekrar girdim hocam bana da ders oldu cidden durduk yere maliyetimi yükselttim dot da var sepetimde artık bekliyorum dokunmuyorum neyse ki zarar da değilim ama karım baya eridi :(
0BeğenmedimŞikayet
aşırı_fakir ()Sağolun hocam dediğiniz değerler geldigi zaman ondan sonra hangi coin daha cazip diye sorsam örnek storj ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Ksm. Dot 10.5 i kırınca az önce yazdığım senaryo gerçekleşir diye düşünüyorum. Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Hareketine devam ediyor bundan sonraki hedef 8 ve ardından 8.75, ytd.
aşırı_fakir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Namenazan ()Çok Teşekkür ederim…
2BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Yaklaşık yazıyorum 044 rvn, 099 rei. Çok daha üstlere de gidebilirler şeklinde. Ayrıca Ksm 46 yı geçince 51-54 kırınca btc baltalamazsa maks 10 güne 65 bekliyorum inşallah hadi bakalım. Ytd arkadaşlar yanılabilirim de :)
Namenazan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ksm mi rvn mi?
0BeğenmedimŞikayet
aşırı_fakir ()Hocam fil den bir atak gelirmi
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Hangisini ksm yi mi
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Şimdi baktım da yeni hareketine başlıyor şu sıralar hatta, tercih sizin, alıp satmalık da düşünebilirsiniz arkadaşlar, ytd elbette.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Haklısın zaten hiç dokunmayı düşünmüyorum artık o zaman burdan giriyorum yapacak bişey yok
0BeğenmedimŞikayet
Namenazan ()Hocam bunlar kısa vadede nereye kadar yükselebilir olumlu senaryoda?
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Rvn her borsada vardır ama siz bilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()40 lı rakamlarda son günleri öyle diyeyim ben size. Sepetimdeki co inleri hedefe kadar tutmak lazım, ben nokta atışı nereden döner bildiğim halde teşebbüs etmiyorum. Al sat için ayrı bütçe ayırıp onunla yapıyorum o işi. Ytd elbette
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ksm ye girsem mi tekrar en üzüldüğüm bu oldu o kadar düşüktü ki maliyetim şimdi çok yükseldi :(
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Bunlar yok bende maalesef
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Hocam bu ksm düzeltme yapar mı sizce 1500 den sattım bakıyorum hep yükseliyor :(
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Gerek yok, başka co inlere de yönelmek lazım; mesela rei 079, rvn 032 şu anda, btc gene saçmalamazsa bunların ciddi yükselme ihtimali var. Devam edemezlerse de üzmezler, denenebilir. Ytd elbette karar sizin.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ada daha düşer mi sence ekleyim mi biraz daha
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Jasmy izlenmeye alındı biliyorsunuzdur, delist edildi diye tek haber gelmesi halinde yüzde 70 düşer, bunu da bilmek yeterlidir kanaatindeyim. Ftm güzel coin btc durulunca 1.55 ve 2 ye yolculuk başlar inşallah. Ben daha da fazla tutabilirim. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Merhaba jasmy nereye gider sence? Ftm aldım bu arada
0BeğenmedimŞikayet
Yeniadam ()Hocam iyi ki yazmadınız. Çünkü indiğiyle çıktığı bir oldu hakkaten. Çıksak nasıl girecektik.
2BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()98600 - 91600 arası gitti geldi, şimdi 97600 - 93600 arası yaptı; trend destekleri her geçen gün yukarı çıkıyor ve bir süre sonra 97 - 94600 arası sıkışıp kalacak ve sonunda yön tercihini yapacak. Grafiğe bile gerek yok :) 97-97600 geçip üstünde kapanış yaparsa 100k üstü rakamlar hayırlı olsun. Aksi tercih durumunda 91k en güçlü destek. Ytd.