Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 03:21:54
EUR 36.6256 03:21:54
USD 35.1712 03:21:54
ALTIN ONS $2622.0700 03:21:54

Grafiği gönderen: Ahmet_Selim

Altın ONS da şunu çalıştırırlarmı acaba tam sınırda?

Yorumlar (34)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

tamam öyle olsun AOV..)

AngelsOfVengeance için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aydın13 ()

@AngelsOfVengeance merhabalar. Sabah biraz aldım ama dönmüş müdür gümüş buralardan da ekleme yapalım mı acaba

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Soru sorarak istişare edilir benim için art niyetli sorular dışında sorun yok. Neyse benim ara vermem lazım sen devam et gelince yazarım sana.

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

bende şuan yaklaşık 220 kişi var enggeli.. )) (satır sutun çarpımından yaklaşık bir değer).. geldiğin gün tartıştık. kim olduğunuda bilmiyorum.. ilk defa tartıştığım bir kişiyi engellemedim.. normalde tartışma uzamasın diye hemen engellerim.. ama sizinle tartışmakta güzeldi... )) bol kazançlar.. ben çıktım..

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Valla kardeşim bende bir ara öyle bunaldım ki değil yarısını %80 ini engelleyeyimde kafam rahat etsin dedim o derece yani. :) özellikle teknik takip yapanların çoğunda bu durumlar olur çünkü yeri gelir aşırı baskı olur üzerlerinde hatta çoğu istifa edip gider bir dahada gelmez. Bunları çok defa yaşadık burada daha önce. Ben bu konulara çok fazla girmek istemem kardeşim uzak durmaya çalışıyorum. Yoksa benim ayar lar bozuluyor. :))

Ahmet_Selim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

o zaman kendi kendine yazar kendi kendine cevap veririsin . tartışmayıda kendinle yaparsın.. sonrası belli..)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

sağlık olsun herkesle anlaşmak zorunda değiliz..

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Sorun yok seni biliyorum engel olayına girmeyelim anlaşmazlıklar oldu diyelim. :) sen aynen devam et böyle iyi. :)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_Selim ()

Sitenin yarısı ha adamdaki gurura bak ya:))

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Sağolasın bu arada. Seninde emeğine sağlık olsun. Kolay gelsin çalışmaların.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

2604 sonrası 253x te sağlam yer var oraya kadar atar ama şu an için 2604 şartı var orayı kalıcı olarak kırması lazım bence. Neyse takip edelim bakalım inşallah 2604 alta atmaz.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Yalnız dikkat et benide araya karıştırma sakın! :))

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Puhahahah dostum çok iyi olur kafan en iyi o zaman rahat eder. :))

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_Selim ()

Evet normalde yakın zamanda böyle bişey yapmamıştım. Gururluya karşı gurur:))

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

Gümüş için xxbirzamanlarxx yorumu (16 saat önce) Cevap yaz
RASYODA teknik uygun olmadı malesef.. en azından 88 e değmeliydi.. Altın onsta teknik uyun değil düşüş devam eder. ancak 2700 civarına yukselip oradan düşeceğini umuyorum.. yoksa çok düşer.. yazdıklarım genel yön değil.. kısada.. ytd belkide yanılırım..

https://altin.in/xxbirzamanlarxx

rasyo çok kastı bu rasyo 90 dada durmaz.. demedi deme.. ))

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Dostum dediğin şeye baktım Altın ons aylık hamile ayı fm na. İğneleme kısmını saymazsak eğer evet benzer bir durum var. Hatta haftalıktada az daha alta sarkma yaparak kapasa ondada aynı durum var o daha belirgin ve macd falanda satta ve tepeden geri dönüş görünüyor orada. Bazı grafiklerde düşüş yönlü bazılarında ise çıkış yönlü karışık bir durum var sanki tam netlik yok. Ne aşırı üste devam edecek gibi nede aşırı alta devam edecek gibi görünmüyor yataya sarmış durumda. 2604 tutunamazsa 253x lere devam etme durumu olur 2604-2633 üstünde tutunsa sanki biraz toparlar gibi. Yakın dirençler, 2663 2674 2685 mümkün olan yerler şu an için üstte.

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

sanırım karşılıklı engelleşmişsiniz.. )))

0BeğenmedimŞikayet

Ahmet_Selim ()

Kendini beğenmiş ama beni beğenmemiş olan o arkadaş göremez onu:))

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

@AngelsOfVengeance

bu paylaşımdaki oluşum..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum