Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Açıklamalar bilmeyenleri aydınlatmak adına iyi oldu emeğine sağlık.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@F30 paylaştığım grafikte el işaretiyle bu seviyenin daha aşağısımı göreceği yönünde tahminimi paylaşmıştım. Grafiğin açıklaması yukarı yönkü devam edecekse önce 0,236 seviyesinin üzerine ve 0,786 seviyesinin üzerine atması gerekiyor. Ben aşağı yönkü hareket edeceğini düşündüm ve elle gösterdim tahminim tuttu tutmayabilirdi de. Grafik paylaşımında problem var devamı için mecbuuren bir süre daha takip edip yenileyeceğim inşaallah gene çöp olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat bey! Gümüş şu anda çok dar bir alanda git gel yapıyor, ne yukarıya ne aşağıya bırakmıyorlar, satan varsa alan da var, alan varsa satanda var. Bunun bir izahı varmı. Mesela Gümüşçü kardeşimiz dar alan iyice sıkıştı diyor. Sence parmak aşağıya gösterdiğine göre alanlar almayı bırakıp meydan satanlara mi kalacak. Onların sattigimiz yeter edikleti yer 30.400 ler mi olur.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyo yükseliyor Altın ons düşüyor gümüşteki yukarı hareketler sınırlı kalıyor rasyo sert bir şekilde aşağı dönmedikçe son paylaştığım strateji ile ilerlemek şu an mantıklı görünüyor kademeli alım fırsatı verecek gibi. ytd.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Emek verip grafik atıyorsun sağ ol Reşat 12 eyvallah bununla birlikte tam olarak grafik okuyamayanlar için yazarakta bilgilendirirsen çok güzel olur.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Nedense grafik yüklemede problem yaşıyoruz. Grafik takibi ve paylaşımı için bilgisayarı kapatmıyorum ama boşa gidiyor. 45 dakikalık grafik.