Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Yarı stop oldum yüzde 3 lig marjiniyle ilk defa böyle bişey yaptım kötü oldu
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Hmster bakıyorum da ben bir rakam bulamadım başka kisada hâlâ dostum
_elvabd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Hmster 5780 düşük x şort emri girdim bir miktar izole ve Lig olacak Kadar. Kesinlikle long anlamı taşımaz ve oraya gelecek diye de kural yok yükselişini kaçırdım kazara oraya gelirse şorttan güzel para kazanabilirim diyerek verdim Emri.
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ya yeni koin bu, şibonacci bolincer ena mema vs işlemez bunda burada açıklayamayacağım oradan değişik takip teknikleri var o şekilde bakılır önce hacım giriş çıkışı da bakmak gerekir
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Anlıyorum dostum sıkıntı yok emeğine sağlık aylık grafiği biraz ürkütücü bi anda uçacak gibi hissettiriyor hacim düşmüyor sağlam bi anlık süper gelir mi diye izliyorum yok
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Yerinde olsam son tepeyi geçerse takip eder 15'er dakikalık hacım dilimlerini takip eder hacim azalmıyorsa stop olurdum ya ama emin ol ki insan bir şey demeye korkuyor stop olursun zınk diye düşer üzülürüm
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()4910 üzeri kalırsa mı stop
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Hata ettim anlık vurkaç yapayım derken 63 te lg fena oşacak
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ortada bir rakam göremedim ben onda 41 son tepe ve 5980 üçünden başka bir şey göremedim. ne desem. Son tepe 2 tık üzeri stop koy derim stop'unu alır geberir kapat derim direkt 37'ye gelir yani ne bileyim bir şey diyemedim ama dün dedim şorttan uzak dur bu ara diye
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Dostum kapatıyım mı bunu hata büyük oldu
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Üst rakamlar nedir dostum ben bunda shortta kaldım
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ya oraya gelirse btc trendine bağlı orayı destek yaparsa yapamazsa bir alt rakamdan denenir
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()4117 derse mi long