Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Anlaşıldı tamam:)
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Merkez takiliyim dedim merkeze tamam
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Yatay bant için öyle şuan ise trend hatları olarakta çok sıkıntılı bir nokta kırdı kırmadıya bağlı önce 4s dipten döndü 34.86 dan geriye aldı 33 e kadar şimdi günlükte dönmeye çalışıyor oda dönerse dipten sıkıntı ama geri salarsa tekrar altta az daha yer var çünkü günlükte o zaman rahatlar biraz daha ama günlük bir noktadan sonra zaten dip çalışmasını bitirecek rasyoda işte ne ara olacak onu bulmak lazım 4s yi bulduk bunuda bulursak iyi umarım şimdi olmaz benim için olsa daha iyi olurda elimde m al olanlar için sıkıntı olur
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()84 geçmişte de altı üstü üstüne attığında 90 a doğru Altın a attığında 78 e doğru gitti son bi kaç yıldır dediğin doğru önce 84 bakalım ama ben her halükarda da gelirse 31.8 ile 32.2 arasında güllerim Yukarı giderse de bakacağız artık tamam
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()32.7 8 öncelik trend dibi 32.4 gibi belki biraz şaşar bu trend 1 diğerine sarkma olursa eğer aşamalı olarak 30 hattını yoklar orta veya diplerini zamansallık olarak bakmak lazım ne zaman temas edeceğine bağlı buda bende son noktadır daha alt benim radarda yok :) öncelikli takip ile devam diğeri şartlara bağlı öncelik ilk desteklerdedir her daim tamam
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Bakmadım dostum bir defa bakmıştım oda en az 1 yıl oldu :)) bakarım bir ara valla her şey mümkün dostum karar yerlerine geldi sayılır az kaldı teknik olarak benim takip ettiğim durum bu rasyoda çok net belli ediyor sarkma ağırlıklı tarafta gümüş için bana öyle geliyor rasyo eğer devam edecekse düzeltme yapa yapa eder 84 bunu belli eder bence takibe devam zorluyor 83 ü sıra 84 te oraya atınca çok sıkı takip şart
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()30.55 de al 34.30 da çık 33.62 de al 34.05 de 9 ekimden bu yana 21 günde ki hareket bu Allah bereket versin şimdi 31.8 32.2 arası alım yapabilirsek süper olur tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Korku endeksi vix Yukarı gidiyor Temmuz ayındaki gibi şelale yapacak mı yoksa piyasayı ters köşe mi yapacaklar bakalım takip ediyorsan sende bi bak dostum grafiğine tamam
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Aynen o çıkışını yazdın gördüm ben ben gece çıktım marjlı halde 1.096 97 gibi
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Çiğ köfte ne alaka rico tamam :)?
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Dostum risk almadım 33.45 gördüm bende bilerek almadım 20 cent makas 20 cent tepki için değmezdi dün 1.0925 den %90 çıktım bakalım 32 den alım verecek mi tamam
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Grafik yetkisi alsak yeterli ama diğer nick açılır mı o zamana bakarız inşallah açılır istifa ettik tekrar açılıyor diye bir daha açamadık :( sağolun bu arada destek için
zambak18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zambak18 ()S. aleyküm başkanım size o yıldızı takdıracagız inşAllah hep beraber.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
3BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Nerde açmış? Hemen ziyaret edelim! :))
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Hayırlı olsun yeni çiğ köfte dükkanı açmışsin:)))
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Kısmet bakalım neler olacak merkez tamam
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Sen dün alım yaptın mı hiç 33.4 e indiğinde? Oradan alın ama tepede 34 e kadar alan var sonrasında yine geriye inecektir dedim ben bilerek almadım yazdımda hatta. Umarım aldıysan çıkmıştırsın.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Dostum resmi unuttuk :)) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Rico şelale tarafındayız tamam:)