Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0478 09:17:01
EUR 36.2492 09:17:01
USD 34.5708 09:17:01
ALTIN ONS $2666.1850 09:17:01

Grafiği gönderen: Hanım_Teyze

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Sanki var gibi ve bunu çalıştırmak isteyenlerle istemeyenler arasına kavga var gibi şuanda.. )) Bu arada akşam ben de tahinli cevizli kabak tatlısı yedim, kulağını çınlattım.. ))

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Eğer varsa, çalışması için 20,4 / 20,5 Altın a inmemesi lazım. Hadi 20,2 olsun, pcden çizsem daha emin olabilirdim belki. Benziyor ama buraların altında iptal olur. Formasyonların şartları vardır, bununki boyun çizgisi üstünde kalmak / altına inmemek. Yazdığım rakamlar da yaklaşık boyun.

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Yok bakmadım ama tahmin edebiliyorum. Bu arada fincan- kulp olayı var mı hala sence? ...

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Sepettekilerin her biri evladım sayılır :DD ama haklısın.. egeen'im başka.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Alpha trend bakıyor musun, ben daha sat görmedim. 20,18 / 19,46 / 18,44 destek ve 18,09 üstünde yön yukarı.

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Başka var mı gözünün nuru? .. ))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Egeen mi? Yes, bugün tavan :) teşekkür ederim.

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Bu arada gözünün nuru tavan olmuş, bereketli olsun..)

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Benim esas şansım burada senin gibi teknik olarak yol gösteren, değerli arkadaşlarımın olması. Çok teşekkür ederim tekrar. Ayvalık tostu yanında taze sıkılmış portakal suyu ile birlikte kabul buyurun lütfen.. ))

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Hangisinin olumsuz sonuçlarını, ikisinin de olabilir ama işi tek kağıtla götürmek fazla şansa bırakmak olur bence. Ki şansın varmış, sefan olsun :)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

@Hanım_Teyze Günaydın hoş geldin.. ) Tabiki yanlış olduğunu biliyorum. Aslında 3-4 kağıdım vardı , sonradan hepsini buna birleştirdim. Geçmişte bunun olumsuz sonuçlarını gördüm. Teşekkür ederim gene de..)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Bence bu tarz yanlış, ben asla tek kağıda full girmem. Pcilt güzel gitti onu görüyoruz, ancak bunu bir şans/ nasip kabul et bence ve hep aynı şey olur diye düşünerek hep aynı şeyi yapma.

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Evet ne güzel de kulp yapıyor.. )Bence de fincan kulp gibi. İyi bir şey yani değil mi bu? ... ))

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Hisseye özel formasyon bu bir kerem.. :))Pazartesi temettü öncesi son gün, tersi de olabilir, temettüden faydalanmak isteyenler alabilirler de, bakalım nolacak? Temettü miktarı kadar yani 0.76 TL düşecek, zaten bilirsin bunu. Temeline çok güveniyorum bunun. Endeksin dalgalanmalarından etkilenmeyen ve zarar ettirmeyen nadir kağıtlardan biri bence. Yaptığım çok yanlış biliyorum ama tek kağıdım bu ve full girdim. Bakalım her ihtimale hazırım..)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Formasyonları iyi tanımam ama çoğunun ismini bilirim, piliç kümese diye bir şey hiç duymadım :) fincan kulp ihtimali o, şartı 20,4 - 20,5 Altın a inmemesi ve ayrıca temettünün yakın olduğunu da unutmayalım. Her zaman, her kağıtta oluyor mu bilmiyorum ama temettü öncesi düşüşü diye bir şey var.

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Allah korusun o nasıl söz.. ( Bakalım nasıl çalışacak piliç kümese formasyonu.. )
@Gopartırım_06 Ustam sen ne dersin bu hususta? ..)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Üst yorum @bluemonth acaba mı dedim ama bir ustaya sormak lazım, ben formasyon tanımakta iyi değilim. Çalışması için de 20,4 - 20,5 üstünde kalması lazım ayrıca, buraların altında çöp olur. Büyük olanın solunda da bir şey var galiba, tobo mu diye de düşündüm ama bu daha makul göründü nedense. Ölürüm mölürüm, seni merakta bırakmayayım dedim :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum