Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Gereken yapılmış cevabı verilmiştir tamam
BendenBirTaneDahaYok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Destek verildi dostum tamam
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Gereken yapılmıştır bilgin olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Uyarımı dinlememekle hata ettin ve ağır kelimelerle dahada ayıp ettin. Bu saatten sonra bana bir daha yazma. Hoş yazsanda ulaşmaz engellendin.
PLATINIUM_2025 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()@admin alt yorumda ki yazıyı okuyabiliyorsanız bu yazı bize değil sizedir.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Ben ne diyorum sen ne yapıyorsun!
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Seni kotuleyen bit sey yazmadim lakin noktali falan yazdigin olumsuz bir kelime ise uzulurum. Ayip etmis olursun.
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Senim gibi şahısların bu ortamda olmaması gerekir site sakinleri ben şikayet ettim lütfen sizlerde şikayet ediniz tamam
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü54 ()Yanlış yapıyorsun kardeşim bu şekilde çirkin ifadelerin için tüm herkesten özür dilemen gerekir. İşi bu derecelere getirmek çok çirkin bir şeydir bilesin!
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Biz insan olana iyilik yapıyoruz :) ama insan olmayanlar da faydalanıyor işte ne yapacaksın :)
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardes sen yuce gonullu bir insansin, takilma boyle isleri, su engel butonuna eline alistirma bak ne guzel faydali oluyorsun . Herkese kacti sen buradasin.
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()@öcübaba bak sana akıl veren arkadaş benim yüzümden 33 dolar dan almamış şimdi bana laf söylüyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Adama iyilik yapmışsın farkında değil :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Ben engellediysem birisini inanki niyetleri iyi değildir. Tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Burda 33 den alıp çıkmasaydın 4 dolar tersteydin Şuan sana büyük iyilik yapmış aslında tamam
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Bu çok fena olmuş :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Seni neden engelledim ben?
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Kim demişse doğru demiş glo tamam
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Şansı app- tallar bekler akıllılar şansı yakalar diye bi söz de var
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Bahaneler başarısızların yegane sığınağıdır biz seni biliriz dostum tamam
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cancan28 ()Herkese kızıp küsüp gidiyor bizim böyle analiz yapabilen yada en azından bizlere fikir veren insanlara yani size ihtiyacımız var sen takılma hocam herkes herkese bir şekilde satasiyor kimse tam manasıyla herşeyi bilemez iyi geceler dilerim..
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Arkadaşım sen ve burda fikir beyan eden herkes adı üstünde fikrini söylemekte serbest içimizi herkes biliyor kimse üzülmesin al sat yapanlar ayrı onlar zaten prof ama al tut yapacak insan neden 38tl den alıp 33 tl ye inmesini beklesin ha iner inmez biz ıyi niyetle uyarı yaparız isteyen risk alır dip burası dediği noktada alır düşer üzülmez parası zamanı bol olan. Sen kendini üzme. Bizde kal. Hayırlı akşamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Murathan_34 ()Hocam baş engeli gönder çöplüğe, kaale bile almayın böyle insanlari
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Ya lütfen bunlari gale almayın bu tipler insanlara zehir sacmaktan zevk duyar ilk değil biliyorsunuzki bu sitede sonda olmayacak hesabi sizemi mi bağlı da sizi suçlayacak
2BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Şu platinium nick'li arkadaş çok agrasif maalesef daha önce de birkaç kişiyle bu şekilde bu şekilde gerginliğe sebep oldu. Emeğine sağlık, siz kimsenin yatırım danışmanı değilsiniz. Kazanan teşekkür eder, analizleri beğenmeyen takip etmez olur biter. Ama gelde bunu bu tür insanlara anlat.
3BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Şu grafiğin içindeki yazıyı okuyup 32 bekliyorsun ya da 30 bekliyorsun senin yüzünden alamadım diyebilen insanların olduğu bir yerde gerçekten fikir belirtmek ya da yardımcı olmak için analiz yapmak hiç mantıklı değil.
Yönetim böyle insanları burada tuttuğu sürece teknik takip eden hiç kimse burada kalmayacaktır. Verilen emeklere yazık...
Birde böyle insanlar din ile duygu sömürüsü yapıyor. İftira atıyor kul hakkına giriyor sonra dinden bahsediyor. Gerçekten akıl tutulmaması yaşıyor olmalı.
Bir daha analiz ya da yorum belirtmeyeceğim. Umarım üyelikleri de site kuralları gereği iptal ederler.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@admin insanları manipüle edip kin ve nefret ortamı oluşturuyor. Böyle insanlara gereğini yapın lütfen
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Neyin kFasini yasiyorsun sen ? Gercekten ne iciyorsun ne kullaniyorsun.
Beynin var mi senin ?
Bu grafikte ben 32 30 bilmem ne bekliyorum mu yaziyor ?
Formasyon var formasyon hedefi var alan alir satan satar. Seni engelliyim ben sen benden etkilenme
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Ben kimseyi dost etmedim los ile benim kesinlikle anlaşamadığım noktalar var girmem dahi o konulara ve kaç defa yazdım ona teknik olarak ise hakkını veririm beni bilen iyi bilir teknik olarak emek verenlerin hakkını yemem konu o değil savunma amaçlı yazmadım dediği doğru dedim oda teknik biliyor bizde dediği yanlış olsa onuda yazardım ama senin yaptığın şey yanlış oldu garezine yazdığı bir şey yokki ne diyim ona
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()herzaman alirkende satarkende kademeli al sat ne full girilir nede satılır çıkarken malsiz kalma inerken full malda yakalanma