Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0550 16:33:31
EUR 36.4056 16:33:31
USD 34.4824 16:33:31
ALTIN ONS $2664.4750 16:33:31

Konu: Gumus OBO

[grafik d=309446_GR20241025350948.png][/grafik]

1 saatlikte görünen OBO dün 33.5 asagisina indiğinde formasyon tamamlandi. Formasyonun hedefi yaklasik 32 dolar dir. Teknik olarak 32 dolara düşüş mümkündür.

Formasyonlar sadece önceden nereye düsebilir ve ya nereye çikabilir bize bilgi verir kesinlikle düşecek veya kesinlikle çıkacak diye bir kuralı yoktur. Şuan piyasa beklentisi bu formasyonun çalışma ihtimaline karşılık 32 dolardır.

1 saatlik grafikte yani 240 saatlik rsi incelemesinde Pozitif uyumsuzluk mevcuttur. Bu 10 günlük alim satimda alicilarin yukariya tekrar hareket ettirebileceğine bir işarettir. Yine kesinlikle şu noktaya kadar çıkar ya da yeni bir tepe oluşturacak diye bir kesinliği de yoktur.

Tüm bu durumlardan yola çıkarak bizlerde teknik olarak piyasanin nerede ne yapabileceğini önceden anlamaya çalısıyor ve grafiklere göre sadece yorum yapıyoruz. Söylediklerimiz kesinlikle olacak diye bir durum asla yoktur. Zaten kesin konuşanlar sadece bilgisiz insanlardir :)

Piyasa konusunda ki açiklamayi umarim herkes anlar ve risk alırken nerede nasil almali iyi kötü bir fikir edinebilir.

Şimdi durum nedir peki?

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Kim demişse doğru demiş glo tamam

globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Şansı app- tallar bekler akıllılar şansı yakalar diye bi söz de var

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Bahaneler başarısızların yegane sığınağıdır biz seni biliriz dostum tamam

LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cancan28 ()

Herkese kızıp küsüp gidiyor bizim böyle analiz yapabilen yada en azından bizlere fikir veren insanlara yani size ihtiyacımız var sen takılma hocam herkes herkese bir şekilde satasiyor kimse tam manasıyla herşeyi bilemez iyi geceler dilerim..

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Arkadaşım sen ve burda fikir beyan eden herkes adı üstünde fikrini söylemekte serbest içimizi herkes biliyor kimse üzülmesin al sat yapanlar ayrı onlar zaten prof ama al tut yapacak insan neden 38tl den alıp 33 tl ye inmesini beklesin ha iner inmez biz ıyi niyetle uyarı yaparız isteyen risk alır dip burası dediği noktada alır düşer üzülmez parası zamanı bol olan. Sen kendini üzme. Bizde kal. Hayırlı akşamlar.

0BeğenmedimŞikayet

Murathan_34 ()

Hocam baş engeli gönder çöplüğe, kaale bile almayın böyle insanlari

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

Ya lütfen bunlari gale almayın bu tipler insanlara zehir sacmaktan zevk duyar ilk değil biliyorsunuzki bu sitede sonda olmayacak hesabi sizemi mi bağlı da sizi suçlayacak

2BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Şu platinium nick'li arkadaş çok agrasif maalesef daha önce de birkaç kişiyle bu şekilde bu şekilde gerginliğe sebep oldu. Emeğine sağlık, siz kimsenin yatırım danışmanı değilsiniz. Kazanan teşekkür eder, analizleri beğenmeyen takip etmez olur biter. Ama gelde bunu bu tür insanlara anlat.

3BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Şu grafiğin içindeki yazıyı okuyup 32 bekliyorsun ya da 30 bekliyorsun senin yüzünden alamadım diyebilen insanların olduğu bir yerde gerçekten fikir belirtmek ya da yardımcı olmak için analiz yapmak hiç mantıklı değil.

Yönetim böyle insanları burada tuttuğu sürece teknik takip eden hiç kimse burada kalmayacaktır. Verilen emeklere yazık...

Birde böyle insanlar din ile duygu sömürüsü yapıyor. İftira atıyor kul hakkına giriyor sonra dinden bahsediyor. Gerçekten akıl tutulmaması yaşıyor olmalı.

Bir daha analiz ya da yorum belirtmeyeceğim. Umarım üyelikleri de site kuralları gereği iptal ederler.

PLATINIUM_2025 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

@admin insanları manipüle edip kin ve nefret ortamı oluşturuyor. Böyle insanlara gereğini yapın lütfen

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Neyin kFasini yasiyorsun sen ? Gercekten ne iciyorsun ne kullaniyorsun.

Beynin var mi senin ?

Bu grafikte ben 32 30 bilmem ne bekliyorum mu yaziyor ?

Formasyon var formasyon hedefi var alan alir satan satar. Seni engelliyim ben sen benden etkilenme

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Ben kimseyi dost etmedim los ile benim kesinlikle anlaşamadığım noktalar var girmem dahi o konulara ve kaç defa yazdım ona teknik olarak ise hakkını veririm beni bilen iyi bilir teknik olarak emek verenlerin hakkını yemem konu o değil savunma amaçlı yazmadım dediği doğru dedim oda teknik biliyor bizde dediği yanlış olsa onuda yazardım ama senin yaptığın şey yanlış oldu garezine yazdığı bir şey yokki ne diyim ona

0BeğenmedimŞikayet

kalbi_Allah ()

herzaman alirkende satarkende kademeli al sat ne full girilir nede satılır çıkarken malsiz kalma inerken full malda yakalanma

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Hata ediyorsun kardeşim bunu yapma herkesi aynı kefeye koyarsan yolları ayırırız bilmiş ol! Seni severim ama doğruyu daha çok severim ettiğin laflar hoş değil emek verenlere sarma her hareketi herkes her zaman bilemez biz bile takip ettiğimiz yerde satmadık risk aldık olmadı 34.27 yi kaç defa yazdık buralarda risk alıp almamak ise kişilerin kendi tercihidir ben risk aldım mesela olmadı sen almadın bak oldu sattın ama 33 te almadın olsun ne var bunda?

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Kardeşim nasıl doğru işlem açıyorsan öyle devam rahat edersin bereketli kazançların olsun tamam

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Eski dosttan düşman olmaz ayrıca bu ifade yanlış tamam

-1BeğenmedimŞikayet

PLATINIUM_2025 ()

Maşallah sen de dost etmişsin kendine eski düşmanını
Hayırdır

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

-2BeğenmedimŞikayet

PLATINIUM_2025 ()

Hepsi de sallıyor

-1BeğenmedimŞikayet

PLATINIUM_2025 ()

Vallahi de billahide hepsi sallıyor

Hiç kimse birşey bilmiyor

En mantıklısı siteyi takip etmemek

Ben hep siteyi takip ederek zarar ediyorum

Bundan sonra kesinlikle kimseye bakmam

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

32 gelecektir doğru diyor hatta 30 dahi gelme durumu olan yer ama aşamalı olarak bir anda değil dalgalı şekilde iner iniş çıkış iniş çıkış şeklinde olur eğer tam iniş yoksa kesin dönerse üste o zaman yanılma olur ara hareketleri ise belki zaman aralığında yapacaktır önceki düşüşte nerede takıldı meselâ 33.42 de sonra indi 33 e daha sonrada iner 32.5 misal böyle devam eder peki 33 te destek aldı nereye gider ? Misal gider 33 tepsine doğru bir önceki tepe 34.29 galiba aşamalı geri çekilme bunun gibi olur tabi illa böyle olacak diye bir şey yok ama genelde böyle olur bazı durumlar bunu değiştirir tabi oda var mesela biz obo dedik bozulmaması için 33.42 civarını üste geçmemesi gerek kalıcı olarakki fm çalışsın olduki orada yanıldık ama grafiğin geri gelmesi konusunda haklı isek yinede bir yere kadar gider geriye daha alta iner bu değişmez

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Tek yprum okuma @LosAnarquista60 beklenti ağırlık yukarı doğru analizleri iyi takip et ihtimali yazar işlem sana ait dünde verilen tepe de biz bozmadık gümüşte bunlar doğal 30 40 cent e yakınılmak alacaksan al ama buralar aşağıdan giriş yapmadıysan riskli kardeşim tamam

1BeğenmedimŞikayet

PLATINIUM_2025 ()

Sabah senin yorumları okudum

Yoksa 33 onstan alacaktım

Allah için bilmiyorum deyin geçin

Milletin aklıyla alay etmeyin

Senin yüzünden alamadım

Düşecek dedin 32 ler 30 lar

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Sen ilgilenmezsin ama dün Ams %13 yapmış normalde platin çıkmalıydı tam tersi hareket etmiş bi kaç Güne belli olur bi tek paladyum yukarı tepki vermiş bakalım beklenen hareket gelecek mi tamam

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Ben dün baya ümitliydi yukari çok da güzel uzadi abd cok seri satti hic tepki aldirtmadi. Bakalim bugun belki dun yaptiginin tam tersini yapar.

36 sevdasi basimiza bir iş açmaz insallah :)) bende suan o sevdadayim :) 33.5x i gdctiğinde 33.5 asagisina inmeden 36 bekliyorum dedim suan icin 0.3 dolar yanildim bakalim piyasa daha da yaniltcak mi :))

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Ne olduysa 36 sevdamızdan uzun zamandır bekledik bakalım dünde iyi gr artardı ama aynı Kerim gibi 34.25 elim gitmedi bi türlü ilkinde 33.9 dan dönünce dedim 2 cisinde kıracak galiba veriler de yeşil gelince fiyasko oldu tamam

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Ilk geldi 33.95 den dondu tamam dedim yukari gidiyor :)) abd vurdu kafasina :) dün çok umitliydi yeni tepe için ama 33.9 asagi inince ümidimi azcik kaybettim.

Şimdi 33.2x gibi bir yerlere indi ve 1 saatlik grafikte POzitir uyumsuzluk var. 15 dakikalık grafiktede yeni bir tepe için aslında çok iyi bir alan oluştu. 32 lere düşecek olsa dün düşerdi gibime geliyor.

Yukari yine biraz ümidim kaldi. Şimdi 33.9x ilk tepki yerimiz 34.3 ikinci tepki yerimiz eğer ikisini geçersek o 36 yanmazsa daha da gümüş almayalim :)))

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Bize yukarı tamamlanacak formasyon lazım Şuan Başkan :)) dün 2 defa denedi 34.3 kıramadı tamam

0BeğenmedimŞikayet

KKAYA6 ()

teşekkürler ..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum