Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Bir tepe daha bekledik alt tarafı :) sonrası zaten beklentim belli ama dediğim gibi zor olacak gibi sanki erken gelen bir dip çalışması olabilir ben 2 ihtimal üzerine hareket bekledim ya olduğu yerden düşüş yada son bir tepe daha ama yön konusunda yönüm net devamında bundan sonra aşamalı olarak geri çekilme 2 gün önce geldim bunları yazdım bu değişmez bende ama son bir tepe daha olsa iyi olacaktı dünkü girişimiz anlam kazanırdı nasip artık
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rasyodaki toboyu gordun mu 15 dakikalikta incele kirilimi da oldu gumusun obo kirilimi da oldu ama dusmuyor.
Calistircak olsalardi sanki selale gibi yaparlardi gibime geliyor. Bu kadar yukaridaki bir grafiğin bu kadar ağir dususleri biraz toplama hissi verdi. Yoksa 4 saatlik ve bir saatlikte simdiye 2 kere inmeliydi 32.7 ye kadar :))
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Los beklediğim son tepe gelmeyebilir bir ihtimal dedim ama sanırım ağırlık 32.52-53 civarına veya 32 ye şuan için sonrası aşamalı olarak daha altlar olacaktır zamanla zigzag olarak ama o obo işleme durumu sanki ağır basmaya başladı 4s rsi dip çalışması yapması lazım ayrıca NU var radyoda ise tersi PU var günlük rsi kesişimi yaklaşıyor 4s onuda çeker geriye gibi yani son tepe beklentim vardı bir ihtimal oda yattı gibi gözüküyor şimdilik
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()34.2x den satis yiyecek gibiydi ama 33.9 asagisina indirmezler diye düşündüm hatta 33.95 geldi sonra yukari vurdu abd ile asagi geri geldi. Elimde olsaydi satmazdim. Cunku guzel yukselis yakalamisti.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()32.2 ile 32.7 arasina bir düşüş mümkün ama 32.7 aşağısında hafta kapanısı almazsa 30 lar ilk etapta zor gibi duruyor.
Hangi grafikte tam emin değilim ama 30.06 aşağısına uzun süre inmez gibi zaten bir önceki düşüş trendinin de destek noktası 30. xx li bir yere yada 29.9x li bir yerlere geliyor.
30 ihtimali grafiksel olarak var ama şuan oralara bir beklentim yok.
Hala obo çalışmadan bir tepe yapacak gibime geliyor umarim yanilmam :))
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Emeğine sağlık los bende ana yön alta doğru biliyorsun belki son bir tepe olur dedik olursa yine aynı düşünüyorum bir tepe daha ancak oda olursa ben genel olarak 32 30 beklentisi içindeyim yeni kanal aralığı altta 30 a kadar olan alan üstte ise 36 30 un Altın a beklentim yok 1 2 ay içinde
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Emeklerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam supersiniz. 35 bekleyen tutabilir dediginizde sizde düşeceği tedirginliğini hissetmistim. Sağlık olsun. Yeni bir nefes oldunuz. Asya bir iyilik yaparsa yarına 34. xx de gözümüzü açarız inşaallah.