Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()33.97 tepki yeriydi yazmışttınız. Sizce son durum ne gösteriyor. çıkış için kararsız kaldım rakam geldi.
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Bakacağız hocam takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Buradan yukari tepe yapacak mi önce aşağı mı gidecek bu konuda netlik yok piyasa ne derse o olacak. Sadece genel olarak 34.87 üstü bir tepe en geç kasım bitmeden bekliyorum. Olur mu olmaz mı bilmiyorum. Piyasa yapıcılar ne derse o olacak.
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Aynen öyle
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Elimde gümüş yok son parçayı da çıktım geçen gün. Aldığınız gümüşlerin kârını en kısa zamanda bereketi ile alırsınız inşaallah.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Nasip Derya gerisi boş nasip olan bulur bizi olmayan ne yapsak uğramaz bize
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Aynen bekliyorum acelem yok bakalım hayırlısı nasipse alırız.
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Hocam önümüzdeki günlerde ne var ufukta yeni geldim eve düşüş olmus:))
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Bekle bende zaten genel yön alta doğru sadece bir tepe daha bekledim olursa olur olmazsa beklentim benim aşağıya doğru aşamalı olarak rsi dip denemesi yapması gerekiyor bana göre 4s grafiği ve günlük ama günlükte tam netlik yok 4s ve bazı grafiklerde NU var rasyoda PU var ayrıca takipteyim risk almasam daha iyi olacaktı plan bu değildi bende bir tepe daha yapıp yapmama durumu net değildi bende ihtimal olarak bakıyordum şimdilik olmadı olursada son hareket olarak bakarım yönüm alta dediğim gibi ve 30 a kadar uzanan bir hat var 2 gündür yazıyorum bu durumu asıl takibim o benim aradaki zigzagları yakalarsam onlarıda değerlendirme yaparım amacım o bakalım nasip
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bende hep giriş iöin bekledim durdum en sonunda almayı başardım. Elinizde gümüş varsa gir çık daha heyecanlı oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Takip ettiğimiz yeri kaçırdık ah ülen neyse önümüze bakalım artık yeniden başlayacağız
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Ben cesaret edemedim almaya. Bekliyorum düşerse tabi nasip artık. Hayırlısı kârı görünce gönder gitsin :)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Derya inan tam tepede elim gitti gitti geldi tuşa basamadım sat diyemedim dedim ülen bu defa risk al bekle belki kırar direnci bir tepe daha yapar salsa bile toplarlar 33.97 den yine dener kırar 34.27 yi ama yemedi :) plana uymadık böyle oldu evet :)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Sen hep dip tepe aramayın kâr cepte güzeldir dersin. Ama dediğini yapmamışsın :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()15 dakikalik grafik çok iyiydi attim orada abd satisi yapinca mumlar kotuye gitti. Simdi attim haftalik grafigi yukselis neden bekledigimi bi bak istersen
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Belli olmaz los dedim sana dursun kenarda mum durumlarını görüyorsun sıkıntı çıkma durumuda var indikatörlerde kesişimde olursa sıkıntı aşamalı olarak salar sonrası ama biraz daha izlemek lazım bence
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Obo calismaz umarim cunku grafik aticam simdi
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Süper o zaman. Umutla beklemeye devam edeceğim. Çok teşekkür ederim. Acelem yok zaten. Hızlanırsa harika olur.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Genel yönde sıkıntı yokta son bir tepe bekledim tam takip ettiğim karar yerinde 34.27 de satmadım sol omuz başı seviyesi idi biliyorsun başa döndüm obo çalışırsa derin düşüşün başlangıcı olabilir umarım olmaz aşamalı olarak derine iner o daha riskli durum neyse takip edelim bakalım ne yapacak bugün aldığım risk ve plan dışı hareket iyi sonuç vermedi plana göre hareket edip 34.27 de çıkış yapmam gerekirdi döndü 33.97 dediğim yerden destek aldı dedim dener geçer direnci ama yeniden yaptığı denemede başarısız oldu aklıma geldi sonrada başıma :))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Genel yönde pek şaşırmadım insallah bu defa da şaşırmayiz :) elindeki çok geçmeden kâr yazacak diye düşünüyorum :)
Şuan senin 33.97 tepki yeri yukari geçerse yükseliş hizlanabilir.
@İda risk almadan hiç bir şey olmuyor. Ay kapanışını 32.7 üzerinde yaparsa kasım ayinda ya da bu ay bitmeden yeni bir tepe ihtimali var. Aşırı olumsuz değilim grafiğe aylık grafik yükselişi destekliyor haftalık grafikte bir önceki tepeye göre yükselişi destekliyor ama pandemi tepesine göre uyumsuzluk olusmaya başladı. Yani kisadaki uyumsuzluktan dolayi bir tepe yapip pandemi uyumsuzlugu ile dususe gecmeli. Ytd
Umarim yanilmam diyelim
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Los tepede dedim heyecan olsun bırak 34.27 risk al bekle kırar belki dedim aklıma gelen başıma geldi döndük yine başa :) tepede kıramazsa ilk 33.97 düşer oradan tekrar dener dedim aynen öyle oldu 2. Denemedede kıramadı o ara veri derken indi daha derine obo omuz dibine inşallah çalışmaz yoksa hedef 32 tabi oraya kadar arada desteklerde var ama obo hedefi olarak bakarsak orası diye gördüm arada 32.9 32.7 32.5 var yükselen destek noktası var buralara denk geliyor inşallah çalışmaz çalışacak gibi olursa alttan ekleme yapmam gerek dip bulduk dün bugünde tepeyi bulduk ama tepede risk aldık yemedi :))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tabiki temkinli olmak her zaman iyidir. Rehavete kapilmamak lazim. OBO ihtimali yatirimcilara soylendi olur olmaz piyasa belirleyecek.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Önemli olan karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak ona bakarsan yeri geliyor 30-40 senelik eşinle anlaşamıyorsun, asıl önemli olan gönül kırmamak şurada neyi paylasamiyacaksın herkesin amacı ortak.
Sende Sağol kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Los un bu grafiğindeki soldaki tepe 34.27 son dip ile son tepe fibosu da yakında 34.31 burada şuan takılma ve 34.27 obo sol omuz pozisyonunda olan nokta inşallah o çalışmaz
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Olsun biz kenarda tutalım bu durumu ihtimal olarak ne olur ne olmaz çalışmaz dersin belki tersi olur onuda izleyelim umudumuz ise son tepeyi zorlaması yönünde hatta geçip son bir tepe daha yapması daha iyi olur ancak işler her zaman bizlerin istediği gibi olmuyor yani hayaller tepeler oluyor bazen gerçekler dip oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi bazı konularda anlaşma sağlayamıyoruz ancak teknik olarak benzerlikler var takip şeklimiz genelde aynıdır oradan yürüyoruz sıkıntı yok şuan inşallahta olmaz devamında sağolasın
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Sizleri böyle görmek ne güzel sayfaya örnek olursunuz inşallah.
2BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Sizleri böyle görmek ne güzel sayfaya örnek olursunuz inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Obo calismayak gibi geldi çunkü rsi düşüşü o kadar güzel ki bu grafik 23 24 arasi olsaydi dun full alim yeri yazilabilirdi.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()56 asagisina sarkmasini beklemiyordum ama iyi zorladilar aşagiya 73 deki destegi kirmis gibi yaptilar cogu kisi de korkup alamadi.
15 dakikalik grafikte donus sinyali yakaladigimda 56 civari gece yazdim ama alan oldumu bilmiyorum. Umarim iyi kârla satarsin