Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0500 22:25:43
EUR 36.2442 22:25:43
USD 34.4946 22:25:43
ALTIN ONS $2671.4850 22:25:43

Konu: Gumus 4 saatlik

[grafik d=309446_GR202410233q2978.png][/grafik]

4 saatlik grafikteki kirilim dönüş için uygun değil fakat 15 dakikalık grafikte ufaktan dönüş sinyalleri vardır.

Düşüşün devam etmesi durumunda altta iki destek noktası vardır.

32.5 civari haftalik veya gunluk bolingerin orta noktasidir yani şuan için 32.5 asagisi neredeyse imkansızdır.

15 dakikalik grafikte bir OBO oluşma ihtimali mevcuttur ve eğer formasyon oluşursa bu seviyelerden yukari çikarak 34.2 ile 34.5 arasindan düşüşe geçebilir.

Sürekli takip edilerek duruma göre dikkatli işlem yapilmasi iyi olabilir. Ytd

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Anladım neyse uzun uzun oldu biraz ara verelim başkalarıda yazsın :)) görende esir aldık burayı sanacak :)) sade olarak bakarsak bir kaç ana hat var zaten çok çizgi çok karmaşık oluyor evet ben anlarımda başkaları ne yapar bilmem :))

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Normalde çok fazla çizgi var benim grwfiklerde :)) ben siteye atarken siliyorum cogunu. Cok karma karisik gibi gorunuyor yoksa. Dusen cizgilerin hic biri suan bu grafikte yok sanirim bi ana buyuk dusen trendler var onlarda tepedeki kritik yerler.

Rsi da Nu var rasyo da dusus olabilir ama gumuste net bir pu olusmadi bu tur. Dun netti

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Farklı açılardan bir kaç grafik çiz düşenin direnç hattı var 84 gibi anlık sonra daha yeni son harekette alta kırılan yükselen kanalın alt bantı var onay için oraya bir çıkış mümkün demiştim dün geldiğim zaman bahsettiğim 88 tepesi 74 dibi geniş açılar 74 denemesi yapması iyi olur ama onay alırsa olur diye düşünüyorum aksi halde direnç denemesi yapar ama onun için erken şartlar henüz oluşmadı sadece üste hareketi destekleyen işaretler var benim gördüğüm rsi 4s de dip tamamlamış dönmüş gibi yani geri gelse bile kısıtlı olur devam eder yine görünüm bana göre böyle bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Rasyo grafigini atayim bekle

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Los rasyoda bayrak fm vardı baktın mı? Hedefe ulaşmış salınım yapar ama sonra yine devam eder üste yükseleni alta kırmıştı oraya onaya çıkar diye düşünüyorum sonrasını bakacağım geniş bantta üstte 88 veya az üstü altta ise 74 var bir önceki dip noktasal olarak tutturmuştuk 72.6 o hattı derin dip olarak takipteyim daralan bir alan var geniş açılıda bak istersen o alan içinde takılıyor şimdilik değişmediği sürece orayı takip ediyorum hareketler alan içinde oluşan hareketler yani o zigzaglara göre bakmak lazım birazda gümüş tarafına bilmiyorum ben öyle düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

isabetli..

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekı takıo edıp duruma göre yazarmısınz bana

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

@Azrc

Rica ederim. Suan yukari red yedi düşme olasılığı mum durumlarına göre daha fazla oldu.

Yukari çıkış bekliyordum ama sanırım 34.3 kiramamiş olacak.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Evet teşekür ederım nn bı tık bekliycem insalh dedınız yerlwrı takıo edıcem

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Eğer al dediğimde aldiysaniz isterseniz aldiginizin yarisini buralarda satiniz. Cunku dususe gecerse yine alirsiniz. Gecmezse az da olsa elinizde gumus olur.

Sizin satis yeriniz cok kotu ve cok yukardan almak biraz riskli ama yine de arada risk alip once dolar inizi arttirin sonra eski gumus miktariniza ulasmaya calisiniz. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

34.45 dün gecenın desteği idi belki olası tepki alımında direnç olarak çalışabilir ytd

4BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Şuan için 34.8x tepe olduğundan emin değilim eğer ki şimdilik tepe orası olursa ya 31.8 ile 32.7 arasi alim yapmak daha sağlikli olabilir.

Şuan benim gözlemlediğim bu noktalardan yukari atak gelebilir. Belki yeni bir tepe belki de max 34.2 ile 34.5 arasina bir çıkis.

Paranizi 10 parcaya bölüp yükseliş olursa elde ürün olması icin buradan bir veya iki parça alabilirsiniz. Buradan alinan ürünün terste kalma olasiliği vardir. Çunku yukari net bir dönus sinyali yoktur. Biraz riskli alim yeri. Risk olmadan para kazanilmaz.
Ytd.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Alım ıcın kaç hedeflerine gelır szce

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

@Poyraz__Yeli hayirli olsun biraz geç çıktin ama önemli olan gram arttirmak.

Insallah bu aldığıni da kârla satabilirsin.
4 saatlik çok pozitif olmasa da yukari ihtimali ufak ufak vardir. Hacim alabilirse 34.2 34.5 arasi duruma göre satmak gerekebilir. Yinede ytd tamam :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum