Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()2 kagitla borsadayim. Digeri karda, nazar olmasin diye terstekini yaziyorum:) Otomobil sektörü biraz daha bekleyecek malesef
Yvz29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yvz29 ()Ben teşekkür ederim. Kâr yazar bu gidişle :) bu arada karsanı da takibine al ytd
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Tesekkür ederim kardedim. Bilancoya kadar tutmak niyetindeyim. O zamana kadar kar yazarsa bakariz.
0BeğenmedimŞikayet
Yvz29 ():) yan akçe tut demek isterim. Sende de fazlası ile mevcut olduğunu tahmin edebiliyorum :))
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Sat diyorsun yani:)
0BeğenmedimŞikayet
Yvz29 ()Moreli bozmak istemem lakin sanki 256 sı var gibi
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Insallah, sag olasin
Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Hadi hayirlisi 290-300 arasından çıkarsın inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()269 oldu maliyet. Ben 280 üstü bekliyorum bilanco sonrasi. Bilancoyu görmeden cikmam
1BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()İnşallah güzel karla cikarsin 275 yeter mi daha bekleyecek misin yukariyi
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Bereketli olsun. Borsayi viopta satiyorlardi, az önce alim geldi yine. thy kapanisa dogru belki alim gelir. Bilancosuna 2 hafta kalmis, ona binaen topluyorum, yoksa günlük alsat yapardim onda da.
1BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Krstal bi anda yukari atti kârı görünce gönderdim düşerse tekrar ekleyecegim. İnşallah yarin sende thy karla çıkarsın
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hayırlı olsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()32.63 ten az önce yarisini verdim, thy ekledim. turkish airlines bizi biraz terse düsürdü, ortalama düsürüyorum
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Duruyor, herhalde satarim borsanin durumuna göre kapanisa dogru
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam Altın s1 duruyor mu halen hedefin ne yt
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()2,5 ay 1 dolar lık alanı kalmıışsa kurtarmaz ki trade yapabilmek lazım ki kurtarsın bakalım hayırlısı
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Ben aylardir ayni fikirdeyim, yanilabilirim de. 33$ bu sene gümüs ons icin cok iyi para bence. ytd
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()32,30 üstüne atarsa yeni kanal başlangıcıymış Cihanara üstüne atamazsa tekrar aşağı düzeltme olasılığından bahsediliyor.
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Henüz satmadim duruyor. Bakalim bekleyelim 31.88 de ne yapcak
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Performans olarak gümüşün uzun vade çok gerisinde zaten ancak genel itibariyle kısa vade bile gerisinde kalıyor. Ne zaman aşırı al sat yapmadan şöyle bekleyerek güzel bir kar getirecek bilemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam senin platin de fena gitmedi hayırlı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Parça al sat her zaman iyidir. Cesaretle parça al sat yapan her zaman kazanır.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Parça parça çıkmak en doğrusu. 31.88 usd sabitlenir diye inanıyorsak oradan 50 cent daha yukarı gitme ihtimali oluşuyor. Fibo direncine yakın o yüzden kademe çıkıp kalanı yukarı için bırakmak en doğrusu. Gümüş bu sonuçta. Gidip tekrar 31.54 usd teyit alıp sonra direnci kırmak isteyebiliyor. Zaten yakın zamana bakarsak; grafikten de görünüyor 31.54 usd fiboyu kırmaya çalışmış kıramayıp 30.79 usdye geri çekilmiş. Sonra iki kez tekrar deneyip yine 30.79 usdye çekilmiş. Ardından 31.21 fibo hacimli kırılım 31.54 usd oyalanma ve 31.54 hacimli kırılım ile 31.88 usd kıyısına gelmiş. Aşağıdan teyit de almak isteyebilir ya da 32.36 usdye kadar kırılımla gider.
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Üstad bir 10kg daha gümüs kaldi, en azindan 31.85 den versek iyi olacak.