Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hani 13
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Emeklerinize sağlık.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eksi verilern alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Evet öyle 33.30 tl de çıkmıştım ben 30 dan aldıklarımı. O çıkışta sonra ben de baya bekledim. Sonra bir cesaret girdim. Şimdi geçen tl yi usd ye dönünce de iyice rahatladım. Daha rahat işlem yapilabildigini gördüm. Reşat beyi takip ediyorum myildiz bey var. Özgür girmiyor pek artık. Dediği gibi oldu herhalde robotlar artık istediği gibi çalışmıyor muhtemelen. Tavsiyesi pek olmuyor bu ara. Biraz takılınca siteye anlarsın zaten.
ERGUVAN_HASRETİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ERGUVAN_HASRETİ ()Teşekkür ederim ben de iyiyim çok şükür... Sattığımın Altın a gelmesini bekledim tavsiye üzerine... Al sat işini de beceremiyorum diye bekledim. Ama çok yanlış yapmışım. Bazı şeyleri deneyimleyince daha iyi fark ediyorsunuz. Napalım, sağlık olsun diyelim. İnşallah uygun bir yerden yakalarım. Hiç olmazsa kaybımın bir kısmını telafi edebilirim.
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Amin ecmain Allah razı olsun. Elhamdülillah siz nasılsınız? Çok olmasa da 2 hareket yaptım evet bugün 3. yu yapacağım inşaAllah. Siz usd de sabit niye beklediniz ödemeniz filan var da cesaret mi edemediniz? Sonuçta yıl sonu hedefi maks 38 deniyor. Onu göze alıp küçük miktarlarda olsa işlem yaparsanız sizi diri tutar. Ben de 10 gün kadar oldu usd ye döndüm nihayet. Usd ile daha rahat işlem yapılabileceğini de deneyimlemis oldum
ERGUVAN_HASRETİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ERGUVAN_HASRETİ ()Hayırlı Sabahlar, Bereketli cumalar olsun Hüsniye hanım nasılsınız? Siz de alım satımda mesafe kstettiniz sanıyorum. Ben mayıstan beri sabırla dövizde durmayı tercih ettim ama, galiba çok yanlış yaptım. Uygun bir yerden gümüşe giriş yapıca inşallah. Elimdeki döviz eriyip gitti.
1BeğenmedimŞikayet
Rmzndmr21 ()Biz senin gibi değerli zamanını, insanlar faydalansın yararlansın diye harcayan üstadlarımızdan razıyız, Allahta razı olsun inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Allah razı olsun. Ben de gece satmaya çalıştım ama tam 12 de makası açtı bankam. Sabah 31.33leri yakaladım ama ben de buçuğa yaklaşır mi diye bekledim. Ben de takipte satış için bekliyorum
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmukabele kardeşim sayfada art niyetli kişiler tarafından dört senedir yoğun çaba harcanıyor bunları tanıyor ve tepki gösteriyorum o tabirleri de her düşüşte insanların moralini bozdukları ümitsizliğe düşürdükleri ve işlem yapılması gereken yerde yanlış alıgılar uyandırdıkları için bilerek kullandım. Bu yaptıklarından vazgeçerlerse ben de bu tür tabirleri kullanmam aksi taktirde sık olmamakla birlikte konu başlıklarını hatırlatırım.
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. @Ali_Cesur beyin ricası ve sizin de olumlu yaklaşımımız için teşekkürler @REŞAT12 bey. Dediği gibi sizi takipteyiz ve paylaşımlarınızı dikkate alıyoruz. Gördükçe de paylaşımlarınızın araya kaynamamasi için gayret gösterelim inşaAllah. Hayırlı günler helal bereketli bol kazançlar hepimize
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Zararkes desteğe indikten sonra aşağıda değil elinde işlem yapacak parası olmayanlar için geçerli yukarı tepki vermesi beklenip sembolikten başlayarak ve yavaş yavaş oran artırılarak yapılır diye düşünüyorum.
Ful zararkes uyarısını ise hep tepelerde yapmıştım. Ytd.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yeni üyeler alt yorumu dikkatli okurlarsa ve şu kısa zaman içinde olanları düşünürlerse faydalı olur diye düşünüyorum.
Burada kasten insanların moralini bozacak yanlış yönlendirmeler ve her düşüşte insanları ümitsizliğe düşürecek yok spek ( sinek ) ne derse o olur kasa masa her zaman kazanır gibi paylaşımlar yapılmaması şartıyla bundan sonra bedava dolar sinek gibi terimler kullanmayacağım inşaallah ancak verilerle insanların işlem yapmakta tereddüte düşürüldüğü ve bunun gibi paylaşımlar görürsem arada bir gene hatırlatmalar yaparım. İnşaallah.
Konu başlığı ile yaptığım uyarıyı hatırlatıyorum ve bunu övünmek maksadı ile değil o zaman ne yazmışım ve birileri sayfayı zehirlemek için ne yazmış hatırlansın yeni üyeler parazit zehirlenmesi olmasın diye yazıyorum ve her zamanki gibi ispatlıyorum.
strateji -1 Zararkes İlk önce ful dolara geçiş dolara artırarak ilerlemek yazdım tuttu
Strateji -2 Zararkese devam hem dolar hem gümüş artırarak yazdım o da tuttu
Strateji -3 Son aşama da önceden zararkes yapmayanlar için yukarıdan maliyetlenen arkadaşlar panikleyerek yanlış şekilde yanlış şekilde zararkes yapmamalılar indiği gibi çıkar Zararkes oranı artık % 10 ve 3 3 4 yazdım Ytd.
Bunun sebebi bir arkadaşın şuradan aşağı düşerse zararkes yaparım şeklinde düşerken panikleterek yanlış zararkes algısı uyandırması idi. gene tuttu ons 30,20 lerden 31,35 lere kadar tepki verdi.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Çok güzel gidiyor Reşat bey kardeşim, Dün iyi alımlar yaptım.
Platin ve Paladyumda iyi gidiyor.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumda vermiş aralığa girdi.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Utanmadan bir de eksi bu sayfaya yazıklar olsun ama istifa etmeyeceğime uyaracağıma söz verdim yoksa bu sayfa iyiliği hak etmiyor yeni üyeler için devam.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum zararkesi sadece elde işlem yapacak parası olmayanlar sembolik miktardan başlayarak az niktarda yapar ve kâr ettikçe yavaş yavaş oranı artırır.
Zararkes ya düşüş başladığı ilk andaki 33 dolar a dayandığında son uyarımı yapmıştım. Ya da yukarı tepki vermesi beklenir 3 kademe halinde % 10 luk bölüm 3 3 4 aralıklı çıkış girişle zarardan kolaylıkla kâra geçilir. 30 Haziran 2022 den sonra tarafıma sorulan soru üzerine burada uygulamasını yaptık ve bu sayfanın adeti olmasa da Allah razı olsun zarardan kâra geçtik diyenler olmuştu.
Ümitsizliğe kapılıp yanlış şekilde zararkes yapılmamalı diye düşünüyorum.
Uyarılarımı konu başlıkları Altın da yazıyorum çünkü ben yorum yazdığımda paniğe kapılıyorlar ve yorumumu sayfadan düşürüp okutturmamak için arka arkaya hızla bir şeyler yazıyorlar.
Bu sebeple arada bir sayfama girip kontrol etmeniz faydanıza olabilir ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumun ispatı yeni üyeler için.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İşte bu yüzden sürekli sinek tabirini kullanıp sinek daima kaybeder diyorum ya sinek daima kaybeder kasa ve masa daima kaybeder bir yerlerden ne yapmaya çalıştığı kabak gibi sırıtıyor. Sineek
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()2 parça daha alayım diye düşünürken bu yorumun düşüncemi güçleştirdi.
Teşekkür ederim kardeşim.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyelim insanları.
-1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu grafikte rasyodan bahsedildiğinde soru işareti koyup veya altını n gümüşe oranı diyerek saçma sapan yorumlar yaparak rasyonun dikkate alınmaması yönünde algı uyandıranların tuzağına düşmemeleri için yeni üyelere örnek mahiyetinde. Rasyo nasıl bir manipülasyon aracı aşağı yukarı iğneler gösteriyor. Son iki yorumumla karşılaştırılabilir. Ha bir de onslar rasyoya göre hareket etmez diye internetten ezbere gördüklerini yazanları da gördük. Tabi internette artık yazmıyor ezbercilerden de uzak durmak şart. Yt.
Altın bu şekilde gümüşe destek vermeye devam ederse gümüş yukarı tepki vereceğe benziyor ikili tepeyi zorluyor ancak aşağı çekmeye çalışıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Takipteyim bende sabah 2 parça aldim elim boş kalmasın dedim, genelde platin ve paladyumdayim.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Günaydın kardeşim bilgisayarı açık bıraktım arada bir bakıyorum gözüm rasyoda 85,40 pn Altın a sert bir hareket yaparsa gümüş yukarı tepki verecek böyle dalgalanma devam ederse de alım fırsatı durum belirsiz acele etmeden bir süre daha takip etmemiz gerekecek.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Günaydın Reşat Bey Kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Be de her mesajınıza dönüş yaptım zaten selam ve dua ile.
Zaten rasyo nasıl hareket ederse ne olur onu da en ince ayrıntısına kadar paylaşmıştım bire bir yazdıklarımı hep doğruladı.
Gümüş yukarı giderken de yukarıdan makiyetlenenler için geçerli sürekli ful dolar a geçiş uyarısı yaptım 33 dolara dayandığında net bir şekilde gümüş henüz çıkışa geçmedi dedim oysa ben hep dolar sonuç itibarı ile zaten zarar garantili diyen bir insanım ki zaten de öyle. Ama uçuş parazitlerinden ve kem küm cülerden fedci vericilerden bunları okuyup etkilenenler işlem de tereddüt etti sonuç ortada.
Ben bu konu başlıklarını boşa atmıyorum ki kim ne demiş sonuç ne olmuş neden zarar edilmiş yeniler de görsün tecrübe kazansın zarara girmesin gayretim buna.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Selam ve dua ile.
Güzel insan..