Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Boğa yaşanmaz artık iğne atmaktan başka bişey yaptıkları yok og 14 den kitledi millete malı 7 oldu bekleyip dururlar 4 sene
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bıze bu coınlerden para kazandırmıcaklar caylak 3 yıldır bu sısteme para yedırıyoz hep boga ayagına sabır edıyom nısan da tovbe etcem
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Ben 5 kere liq oldum 200k kaybettim şimdi arb liq 0,3 işte gelirse olacam liq
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ben de denk gelirse alıp satiyorum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()caylak bız kac defa lıkıd olduk sen nıye olmuyon
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Aynen öyle diyorum ya maliyete gelsin kapatır hesabı siler giderim daha da kriptonun k sıyla uğraşmam benlik değil bilen yapsın
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Kısacası bu stresten sonra milyon dolar gelse ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()En iyi si yok saymak gelirse supriz olsun sana
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Kıpırdamasını geçtim sürekli bi düşüş eğiliminde bu niye yükselsin bu kadar içerde olan varken ben de olsam sürekli düşürürdüm
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()En son @göbüllü10 la yeterince yaşadık onu coin hiç kıpırdamıyor
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Arb yi x sitesinden çok yazıyor fenomenler kitliyorlar onun burdan 1 dolar olması artık hayal şimdiki aklım olsa takip listeme bile eklemezdim
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Meksika borsasi oyleymis. Kumarhaneden farksiz. Proje de hikaye. Canlari hangisini isterse onu yukseltip duruyorlar. Giren cikamiyor bu kriptoda.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Surmez o kadar yinede moralini bozma
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Kumardan beter ettiler elimizi kaptırdık bi kere kolumuzu vermiyorlar kessen geç kaldık 1 sene beklemeye razıyım ama 2028 gibi harbi gelecek delist olmazsa
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()max cden zamanında coınler aldım onune 20 sıfır attı 30 bın coın var evet 1 yıldır cıkan coınler mem adında hıc bı poroje ozellıgı yok
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Yuzlerce coin var bu sekilde olan yaklasik 30bin coin oldugunu dusunursek. Yeni coinleri piyasaya surup insan cekmeye calisiyorlar %300- %500... gostererek.
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()aynen ne zaman xrp yukselse bılkı dusus yolda
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ben onları gördüğüm oan uzarim birde xrp
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()fanlar cıkınca dusus gelıyor zatı onceden bılıyoruz bunu spotlar patlak marjınler de zararda
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bakalım yinede dikkat etmek lazim
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()saat 17 den sonra 65 ı kırmayı denıcek yıne
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yada keser atarım
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Hiç şaşırmadım birazdan az bir yükselir o ara cikarim insallah
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()64 kdan red yedık altlar ezılmeye devam herzaamankı gıbı
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()İnan zor şimdi dün ben çıkmıştım gece 2 coin aldım çok az direk zarar yaz simdi ekledim inan çekiniyorum
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Katiliyorum hayal dünyasıinsallah güzel yükselirse arb cikarsin sinir eder yoksa inan saatliğine bile tahammülüm yok güvenmiyorum buna
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Böyle rezalet bi piyasa olabilir mi yani ben bile yazarken inanmazdım ama harbi 2028 de maliyete gelir bunlar en kötü yazık çok yazık
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Günaydın az bir yukseldi kar aldık hepsi bu