Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0479 10:25:41
EUR 36.2680 10:25:41
USD 34.5855 10:25:41
ALTIN ONS $2692.5250 10:25:41

Grafiği gönderen: Hanım_Teyze

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Son 1 yılına baktığın zaman pcilt primli bir kağıt değil. 1 yılda yüzde 100 desek; bir şey değil bu aslında. Halka açıklık oranı düşük.. raysg de öyledir.

Bir zamanlar bir ortamda bu oranın düşük olduğu şirketlerden söz edilirken biri (güvendiğim biri) demişti ki bunlardan 1 - 2 tanesinden az da olsa bulundurmak iyi olabilir aslında; bir gün bir balina gelip uçurabilir. Ben raysg almıştım, ne kadar zaman geçti hatırlamıyorum ama çok fazla değil, uçtu bu hakkaten :) elime büyük bir para geçmedi çünkü yüklü almamıştım. Ama oran olarak çok iyi kâr yapmıştım.

Bunu yaşanmış bir yatırım hikayesi olarak ele al sadece, halka açıklık oranı düşük olan her kağıtta böyle olacak diye bir şey yoktur tabii ki. Nasipte varmış bu, demek ki.

Pcilt için zirve direncine çok az kalmış ve o direnç desteğe dönüşmeden daha yukarısı beklenemez; her şeyden önce.

Geçende ben de aldım bu arada. Durumum seninkinden farklı tabii, maliyetim yüksek. Zirveye kadar gitme ihtimaline oynadım stoplu olarak, stop gerekmedi, kısa sürede yüzde 8 kâr yaptı. Sonrası.. ? Ne bileyim, görücez:)

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Est. ne özürü. Şair burda iyi söylemiş de, okuyan da çok güzel okumuş. Çok teşekkür ederim..)

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Oyy, özür dilerim ya, üstteki dirençlere takılma demeyi unuttum, grafik aşağı kaysın diye eklemiştim onları. Kafa karıştırabilir farkındayım, hakkaten yazacaktım, pardon.. şair orada "20,46 ve 20,76yı arkada bırakmadan daha fazlasını bekleme" demek istiyor ki bunu bankanın mobil borsa sayfasından da görebilirsin. 12 ayın en düşüğü (10,68) / en yükseği (20,84.. Oraya attığım çizik (20,76) tam tutmamış ama olur o kadar.

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Hedef r2 mi yani? ...

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Üst yorum @bluemonth belki biraz daha iyisini yapabilirdim ama telden bu kadar..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum