Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
abdullah112 ()Kaç gündür altını n yükslişine eşlik etmedi gümüş .
Artık gitmesi lazım
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()32.73 3. kez test edilyr..
uzuun yeşil hacımlı hatalik mum gerek ..
e yeni haftalik direnç 35 dir ... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()buğün değilde yine bir az uzun orta vade destek dirençlere bakalim ...
Pamuk35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pamuk35 ()Aynur hanım bugünün gümüş onsun direnç ve desteği çalışmanızı bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()günlük e haftalikta 29.30...29.90 bölgeleri önemli ...30.20 üste olmasi daha önemli ..
buranin kırılımına bakacağiz önce .. günlük ve haftalikta ...
asıl ana destekler daha cok uzakta ..
Pamuk35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pamuk35 ()Aynur hanım gümüşte destek 29.30 bölgesi mi
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()13 yıl sonra 1. denemede geçemezdi zaten .. geri çekilmelere gayet normal
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()36 uzerını ne zaman gectı alım fırsatı verırmı sızce yakup edıyorum sızı
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()dün 32 de apatmiş . bu gün 32 gün apaniş lsada srun yok .. hatalik direnci 2 kez test etti ..32.73 üstünde kapatmasini isterdim
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()33 dakıka sonra 4 saatlik mum kaanişi gelecek..32.29 üstü ü alti mi bakalim önce ..
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Aynur hanim tecrubelerinize ve teknik bilgilerinize gore 32 alti kapanis olabilirmi. Asya amerikaninyukselttigi yere yukarıya dener, lakin pazar gecesi bankalarda marj uyguluyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
GokhaN_ist ()Obo oldu tobo desene :)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Saglik olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bende obo diye 29.74 bekliyordum .. ters oldum :)
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()32.70 üstünde bugün kapanis yaparsa bence haftaya 35$ da yapabilir. Ben hala daha burayi gecebilecegini zannetmiyor, yine spekin keyfine kalmis bir durum.
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()33.92 hedefiniz vardı gelme ihtimali nedir acaba