Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dikkat. Hiç bir konu başlığı rastgele değil.
İşlem yapmakta tereddüt ettirenlere de dikkat hileleri çok ve kritik zamanlarda ya gümüş sayfasında alakasız yorum ya tartışma ya korku ya coşku ya da erken işlem açtırma.
4 sene oldu ciğerlerini okudum hep aynı hikayeler.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İki gün önce yazdığım alt yorum. Sonuç. Tarafıma sorulan sorulara cevap vermeyeceğim ama gerekli gördüğüm yerde yeni üyeler için uyarı ve paylaşıma devam edeceğim.
Sebebini açıkladım burada emek veren iyi niyetle teknik_temel analiz yapan insanlara çapulcu diye hakaret edilmesi ve sayfanın buna tepki vermemesi. Bu sayfa iyiliği hak etmiyor. İsteyen sayfamı okuyabilir okumayan bana yazmasın zaten her şeyin cevabını veriyorum. sayfamı geriye doğru tararsanız takipçilerimin asla zarar etmediklerini görebilirsiniz.
Destekte tutunması durumunda kademe girilebilir gibi görünüyor. Yukarı tepkide iki kademe halinde hem dolar hem gümüş artırarak çıkış geri dönüşte artık sadece gümüş artırarak giriş.
Bir kere daha aşağı dönüş durumunda ise aralıklı artık hem satarken hem alırken sadece gram artırarak giriş düşünüyorum ytd.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Konu başlığı ve sayfaya yazılanlar ve yazanların yazdıkları kaybolmasın. Değişik isimlerle geliyorlar o da olmadı deşifre olunca yeni üyelik açıyorlar. Bende sorulara cevap vermemekle birlikte yanlış gördüğüm yerde konu başlıkları Altın da uyarmaya devam edeceğim.
Gümüşün çıkışa geçmesi için 53 dolar seviyesini kırması gerekiyor benim şu an böyle bir beklentim yok hatta yukarı devam ederse ben yanılmış olurum. Tuzak ta 2025 2026 ya bile sarkabilir. Kâr alarak alttan toplananın çoğunu muhafaza yukarıdan maliyetlenenler içinse kademeli olarak hem dolar hem gümüş artırarak ful çıkış ve geri dönüş yakalandığında da en az bir tur daha gümüş ve dolar artırarak kademeli giriş mantıklı görünüyor. Yanılabilirim yanılırsam da bu yorumu hatırlatırım. 05.10.2024 Cumartesi her ne kadar gümüş ana ekranda 32,1340 görünse de grafikte kapanış yeri 32,189
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Manipülatörler yorumlarım okunmasın diye çok çaba harcadılar işte alt yorum işte sonuç grafik.
Eğer son yorumlarımda yazdıklarımı mantıklı bulup işlem yapan varsa biraz bedava dolar karın ^% 30 u nu dolarda bırakıp gram artırarak yerine koyabilir isterse kademe ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarılardan maliyetlenenlerin gümüşün yukarı tepki vermesi halimde kademeli olarak zararkes yapması geri çekilmenin devamı halinde ise tekrar yukarı tepki vermesini beklemeleri mantıklı gibi görünüyor. Senaryo uygulanıyor eski sömürgecilik sisteminin çöküşü ardından huzursuzluklar ve çatışmalar çıkararak silah satışı hem saldırıp hem tazminat alma daha da önemlisi ahlakın çöküşü için verilen savaş ve elde edilen başarı ile uyuşturucudan vs elde edilen paralarla tahminlerin ötesinde oyalama devam edebilir. Tek çözüm mânen kalkınma o da şu an pek mümkün görünmüyor toprak bile tutmakta zorlanıyor. YtdDbb
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat bey iyi günler, bu başparmak 31.800 'ün Altın a başarsa 31.100 e kadar yolu varmı demek.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alırken de satarken de kademeli işlem iyi sonuç veriyor. Buradan aşağısı gelmez dersiniz aşağılara iğne atar moraliniz bozulur beklersiniz tepkide de erken çıkarsınız. Şuradan yukarısı gelmez dersiniz yukarılara iğne atar geri çekilme olduğunda da geldiği yeri unutur erkenden alım yapar gene terste beklersiniz. Nereye inerse insin ful girmem nereye çıkarsa çıksın da ful çıkmam.
Birde şu özendirme yapılan vadeli işlem hem manipülatörle ortak hareket ederek kul hakkına girmek oluyor hem de insanlar çok kazanacağım derken bir anda çok yüksek borçların Altın da kalabiliyor. Bir arkadaşımın elindeki bütün parası gittiği gibi yakınlarından borç almak ve kredi çekmek suretiyle bu işi yapmış ve üste dünya kadar borcun altında kalmış.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Meryem1999 da beni engellemiş yazdıklarını göremiyorum arkamdan bir şeyler yazıyorsa da mühim değil. Engelciler listesine bozacı ve şıracılara eklenmeyi tercih etmiş. Ben de engelli kimse yok eleştiriye açığım yorumlarımı her kes görebildiği için kimsenin arkasından konuşmam diye bir durum söz konusu değil. Ben yeni üye olanlar için uyarılarıma ve paylaşımlara devam edeceğim inşaallah.
Oyalama devam ediyor rasyo yükseldikçe ve dalgalandıkça Altın geri çekiliyor. Rasyo ile ilgili bilgilendirme sayfamda mevcut.