Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0495 00:45:12
EUR 36.1782 00:45:12
USD 34.4479 00:45:12
ALTIN ONS $2670.3850 00:45:12

Grafiği gönderen: REŞAT12

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Gümüş ons 21,87 de sağlam destek var ben burayı kırdığını düşünüyorum ve bu seviyeyi beklemiyorum. Yukarıda ise ons olarak 34,49 37,75 sağlam dirençler şu an buraları kıramayacağını kırmızı hattın Altın a dönüşler yapabileceğini düşünüyorum. Altta gri belirsiz alan var. Bu grafik üç aylık. 4 yeşil mum var ve her biri kapanış seviyesinden yukarı devam etmiş benzeri 4 mum şu ana kadar görülmemiş. Temkinli hareket etmek ancak sert geri çekilme olursa terse düşmeyi de göze alarak aralıklı olarak toplamakta fayda görünüyor böyle bir durumda ons 17,50 de alım fırsatı verdiğinde yaptıkları gibi muhtemelen malum kişiler gene sayfaya yağarlar. Er ya da geç gümüş yukarı fena patlayacağa benziyor. Ytd.

Bu grafikte dolar artıranların belki gözleri açılır diye doların nasıl düştüğünü gösteriyor. Her ne kadar şifasız bir hastalık olsa da ümit kesmek olmaz.

Yorumlar (45)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Malum kişi alt yoruma bile eksi vermiş sorulan butün sorular ve verdigim cevaplar sayfamda tam isabet. @Derin93 paylasşıgim senelik grafige kac tane alım fırsati verir diye soru yoneltmisiniz bunu bilmek cok zor ama en azından 100 civarı verrbilir. Zaten bir ayda bile kaç cikış giriş fırsatı vermiş grafiginizi açıp bakabilirsiniz. Benim paylaştıgim ise senelik grafikti. Ytd

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Ons 29.5 gelebilir ben her ihtimale karşı makasla birlikte tl de 31.75 ve 33.75 e emir girdim 2.5k 2.5k

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Alım fırsatı verırmı kaçtane verır

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Merhaba kardesim grafik senelik dolar uzun vafeden bakinca yen karşisinda da ucte bire yakın degerde euro sonradan sepete dahil oldu euro karşısinda da deger kaybetti chf yi gostermemin sebebi abd finans sisteminin çöküşü. Japonya ise parası deger kaybeysin diye ugraşiyor dunyada dolar rezervi en yuksek olan ülkelerden. Bilgisayarı açinca paylaşayım. Zamanla dolar kullanilir bir para olmayacak ulkeler ellerindeki dolarlardan kurtulmaya calışiyor. Dxy düşuyor ama zaman alacak. Ulkemiz bile ticaretini ağırlıklı olarak euro ile yapiyor ve Altın rezervini arırıyor.

E_Gümüş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

E_Gümüş ()

Merhaba,
Dolar mı düştü ? isviçre frangı mı arttı ? aynı grafiği usd /eur veya usd/yen olarak paylaşabilir misiniz.

teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Günaydın fırsat verir diye tahmin ediyorum. Ytd

husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Günaydın Reşat bey. Evet dediğiniz gibi alım fırsatı veriyor. Ama baktım banka hala marjli kurda. Düzeltme yapmamış. 35.12 tl 1.0233 de usd de satışı. Duzelene kadar ne olacak bakalım.

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Puanlamam açık kapatmiyorum istifada etmiyorum bir yere de gitmiyorum gerekli gorduğum yerde insanlari uyarmaya devam edecrgim zarar vermene izin vermeyeceğim insaallah eksilere devam et beni vazgeciremezsin ancak guler gecerim.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@husniyealtun sizin sorunuza karsılık alt yorumda vermiş olduğum cevapta daha aşagidan alım firsati verme ihtimali olduğunu ve beklemeyi yercih edecegimi yazmistim ve daha asagidan firsat verdi. Sayfa sapıgi da her yazdigima eksi verme gorevini yapmaya devam etmiş. Devam et bir yere gitmiyorum yamaya da devam edeceğim inşaallah. Bu vesileyle kullandigim sayfa sapiği kelimesinin bildigimiz manada kullanilmadigonı dogru yorumlara her yazilana eksi verildigi için bunu kullandiğımi da belirteyim.

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kritik zamanlarda gümüş sayfasinda ev borsa vs farklı paylaşimlar yapılıyor ya da tartışma cikartıliyor

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Tesekkür ederim Husniye hanım daha önce yaptığım yorumlara da surekli eksi verme gorevini titizlikle yaptı.22 dolar ın aşağı kırilmayacağı tönundeki iki paylaşima verilen eksi de ons 23.30 un altinda toplayanların yüksek kârla çıkacaklari yönünde görüşumü paylaştıgimda verilen eksi de sayfamda duruyor ons 17.50 letde alım verdiginde de dusen bıcak tutulmaz demişler surekli mücadele etmistim eksiler çok ya sonuç bir yere gitmedimgitmiyorum.

1BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Teşekkürler Reşat bey. Becerebilirim inşaAllah. Bu arada - niz düzeltildi ve bu kim merak ediyorum artik

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve aleykum esselam ful dolar artırarak çıkıp bir kademe gram artırarak girip tekrar ful dolar artırarak çıktıysanız gene gram artırarak desteğe tutunduğu anda bir kademe girin isterseniz.
Teknik grafiğinizden 1 15 45 dakikalık grafiklerinizi de açıp trend çizgisi ve alt üst tamamlyıcısını linear regresyon kanalın üstüne yerleştirirseniz faydalı olabilir. İşlem yapmayı düşünüyorsanız trendi 45 dakikadan kararı 15 dakikadan son vuruşu dakikalıktan yapmak iyi sonuç verebiliyor. Ben artık genellikle kullanmıyorum arada bir bakıyorum. Görüşmek üzere. Ytd.

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@husniyealtun
En son yukarı harekette dolar artırarak ful dolara geçmenin ve aşağı dönüşte de gram artırarak kademeli olarak yerinde koymanın uygun olduğu yönünde düşüncemi paylaşmıştım. İki kere çıkış ve birer parça olmak üzere iki kere de gram artırarak giriş fırsatı verdi eğer paylaşımımı mantıklı bulup bu yönde gereğini yaptıysanız zaten ilk kademeleri iki kere girmiş durumdasınız ve yukarı da dolar artırdığınız için gram artışı da çok oldu. Bu noktada İkinci kademe verirse daha aşağıyı beklersiniz yok aşağı fırsat vermez oyalar yukarı tepki verirse bu sefer çıkışta yarı dolar yarı gümüş artırarak devam edebilirsiniz yani daha az gümüş verip dolar artırmak uygun olur diye düşünüyorum. Ben bekleyeceğim daha aşağıdan alım fırsatı verme ihtimali var. Yukarı harekette de acele etmem bir sene de buralarda gezse işlem yok. Her kes önceki yaptığı işlemleree göre stratejisini belirlemeli. Ben gene de sadece kendim için değil sayfanın genel durumuna ve parazitlerin yazdıklarını görürsem genel uyarılara ve strateji paylaşımına devam edeceğim inşaallah. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Esselâmu aleykûm Reşat bey. Bu seviyelerde alıma başlayalım mı diyorsunuz?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum