Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (72)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Tamam dostum.. ben de o civarlarda emir girecem artık. Egerki batarsam sorumluluk sbende :))
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()1 dolar dan düşecek 1 sene sonra 1 dolar olacak rulet olsa daha şanslı olur insan
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()50 değil 0,05 olacak gibi
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Ben ne olur ne olmaz bir tık daha Altın a emirler girdim. Gece soyulmayayim diye. Cyber 2.90 altına düşerse 2.78 gelebilir. Babydoge de 188 altına sarkarsa 184 peşine 180 gelebilir. Onu da 180 e çektim.
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()abı pıyasa anca cuma aksamı tepkı verır gıbı pzartesı fazızı dusurcekler zaten sımdı bosa kurege gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum cyberi zarara postaladim korktum.. elimde sadece eskiden kalan jto var. Babdogeyi tepkide yolladım.. şimdi emir girdim ikisinede. Mal almadan tekrar çıkmaz bu değil mi. Babdoge 184 cyber 2.9 iyi mi
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()50 ye kadar düşebilir btc durmazsa. 2028 e kadar delist oluro
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()0,3 liq yerim kasa 14k cross işlem ama altların gideceği yok en fazla yapacağı bu işte az yükselip daha da düşmek
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()caylak sen nası lıg olmuyon harbıden kasa mı buyuk
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Abi aynı şeyi yazıp duruyorum sıktım biliyorum ama benim arb harbi 2028 de maliyete gelecek lanet olsun böyle piyasaya
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Niye 19 dan düşmesini beklemedin :) cyber sıkıntılı harbiden. Dün spotu da longu da zarara bozdum 2600 dolar alacağım var ondan:) emirler girdim tekrar . btc yamuk yaparsa alt rakamlar gelirse diye. Sabah 8 e kadar sıkıntı olabilir. Sabah saat 8 den sonra tehlike geçer
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()192 babdog, cyber biraz sıkıntıli yerden aldım 3.2 den tersteyim.. emir vermistim önceden aslında lig 2.67 yüksek kaldıraç değil ama meblağ 350 teter
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Xai ve btc long emrim de hep ucundan döndüler
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Kaçtan aldım sen babyi
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Ben dün gece ne var ne yok bozdum şimdi elimde 2 long var . Emirler çalışmış. Cyber ben de dip 2.90 şimdilik. 2.98 emrim vardi garanti olsun diye yukarı girmiştim biraz. diger longum not 7172 emrim çalışmış almış. Babydoge emrim 188 deydi sonra vazgeçip emri 184 e çektim pişmanım:)
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum cybere bı baksana dibi nedir girdik bare dibi bilelim:) bu arada baby az aldık tam rakamı beklemedim ora gelirse ekleme yaparım
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Tamamdır dostum saol:)
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Bu babydoge dediğim rakamlara inerse kaçırma küçük miktar at kenara @Pdr2008
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Girdiğimden beri olmadı da bakalım talihimiz döner mi
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Evet dolar olarak ortalamam 0.05900
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()TL fiyatı mı bu
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Aklıma gelmedi bak o bir dahaki sefere artık diyecem ama tabi burdan uçup gitmezse:)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Aslında şöyle bir şey var . Bu bogada benim favori coinim babydoge ve hmstr olacak. En az x8 görürler diye düşünüyorum. Başka borsadan da baktım grafiklerine . Babydoge de 18 lere düşme ihtimali var. O yüzden vadeli için riskli buluyorum. Ya da küçük miktarlarda eklemeli gidersen sıkıntı olmaz. Hmstr nin dibi kaç olur bilemiyorum
1BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Maliyet 2.0231 ? yani maalesef en tepeden almışım!
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Yüzde 8 ile devam edeydin ya.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Tamamdır dostum...
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Maliyetin kaçta. İlk hedef 0.032usdt orayı geçmezse yarısını gönder düştüğü zaman tekrar alırsın. Oraya gelince bakarız tekrar. Asıl hedefi de 0.044usdt. (çok daha fazlası bile mümkün ) bunlar minimum hedefler
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Daha da aşağıya indi ordan. Kötü yerden aldık biz onu o yüzden onunda yüzde 99 unu gönderdim ben. Tekrar aşağı yönelebilir çünkü. Şimdilik riskli coin risk alma şimdiden
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Aldım dostum 220 den.. kaça kadar çıkar tahmini parçalı satışa nerden baslayayim
1BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Üstad gala için fikrinizi alabilirmiyim. Elimde yüklü var ve ? 50 zararda nerelerden alım satım yaparak ortalama düşürebilirim?