Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Tesekkür ederim
tahammr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tahammr ()Spot evet hocam paylaşımlarınızı grafiklerinizi takip ediyorum faydalanıyoruz emeklerinize sağlık
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bunun için de ayrıca tesekkür ederim.
Maalesef öyle bir durum var. 10 gün içinde nerdeyse bir düzine altcoin çizdim tek tek rakam rakam ama emeğe saygıyı da tebriği de birkaç kişi hariç sağolsunlar , göremedim
Ipek15 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Oo selamlar baya oldu görmeyeli seni. Demek sessiz takipdeydin. Bugün boğanın 9. günü :))
Rica ederim , Kazanmana sevindim bereketli olsun güle güle güzel günlerde harcarsın inşallah:)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Spot değil mi ? Böyle bir riske girmeye gerek yok bence. Satarsınız gider satmazsınız düşer böyle birşeye kendiniz karar vermelisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Düşünmeye gerek var mi sence adam kac gundur hem grafik paylasiyor hemde boganin geldigini soyleyip bizi cesaretlendirdi ama gördüm ki bir kisi bile cikip tebrik etmedi emege saygi olmali diye dusunup cvp yazmak istedim @mevlutefe
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Çok düşündün mü bunu doğuya yazmak için:))
1BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Selamlar usta uzun zamandir yazmiyordum ama sizi takip etmeye devam ediyordum ama goruyorum ki yazdiginizi anlamayanlar ya da unutanlar var tekrar hatirlatirmisiniz bugun boganin kacinci gunuydu:))ayrica verdiginiz alt coinlerden aldiklarim hedefine geldigi icin cikis yaptim cok tesekkurler emeklerinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
tahammr ()Yanlış ifade etmişim şöyle ki ortalamam 0,29 bundan dolayı zararda ancak daha düşme ihtimaline karşı bu seviyeden kısmi çıkış yapsam sağlıklı olur mu diye sordum teşekkür ederim ilginize
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yapacağını yaptı benim gözümde. 0,22 den beri longda olan tanıdıklarım var :)
0,37 satış için iyiydi bence.
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Müdürüm boga geldimi varmı haber :)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) hayatın ritmine tempo uyduruyoruz. ENA ne yapar sen bana ondan bahset
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Zararda olup kısmı kar nasıl oluyor
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Naber hacı?
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) kime neyi ispatlıyorsun başkan
0BeğenmedimŞikayet
tahammr ()hocam selamlar
kısmi kar mı alalım çıkalım mı hala zararda o yüzden soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Teşekkürler yetti
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()gunaydın bende spotta var bonk hedef 035 dı beklıyeyımmı stoplayyaımmkı
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()@The_hacim sana yetti mi bilmiyorum.
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Teşekkürler başkan
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Günlük de düşeni kırmaya kadar uzanmış ama trendi değiştirememiş durumda şuan. Eğer düşeni kıramazsa yine salacak. Kısada baktığımızda çanak kulp çalışırsa 2200 gözüküyor.
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()T9 hatası bonk olacak
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Bonkör bakma şansın varmı başkan alt üst ne olur
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Henüz tam değil benim hesaplarıma göre.
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Polemik poliklinik yok; ))
Arkadaşlar lostu direk dövün:)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Didin didin de 40 beklentisi daha aşağıda alayım hevesi ah ah yedi milleti btc
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Polimik yok :)
Sadece bir cevap hakkım vardı ve onu kullandım. Po. lemik ve boş şeylerle uğraşacak vaktim yok :)
1BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Ben dedim dimi:)eveet evett didim didim:)
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()52 den alin dedin de ah ah :)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hiçbişey lostun tepeden bize aldirdiklarinin üstünü ortmez:))
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)